As siemet prie juros nevaziuosiu,va ir i tvenkini nebelipu,laukiu siltu oru
Tai man bus sansas Tave aplenkti ,aisku jei pajuryje kimsi viska kas kemsama
Rebutia,ar pajudejai link musu?
Pas mane taip - valgau, guliu, braidžioju po jūrą, vėl guliu...Ir taip ratu.Svarstyklių bijau.Nu bet kita vasara dar toli, sukūsiu Gal.
Nė velnio neišbraidžiosiu, kai viskas taip skanu ir visko tiek daug Kai nebežinojom vakare ko norim, parnešė dukra pica.Iš karto pasidarė aišku, kad tik jos ir trūko.Suėdėm.Tada reikėjo kažko saldaus.Suėjo sūreliai, tinginys.Dabar skrandis aiškiai pasakė- duok cepeliną!!Daviau du .Vakare mažas baliukas bus, o jame labaaai skanūs eklerai laukia.O kadangi aš garsiausiai juos giriu ir daugiausiai sušlaščiu, tai, aišku, gausiu pirma Tai aš kudėsiu iki vasaros
Rebutia kur kaži?
Laba
Laba,
rebutia žiūri į lašinį ir galvoja, jaučiu paprasčiau jį nupjaut nei numest ale diedas neduos pinigų ant lašinio nusiurbimo tai teks kažkaip numest
Šiaip tai nekrenta nė per gramą svoris, bet auga... nors atrodo jau ir porcijas sumažinau, nu žodž... Šiand išsiviriau sriubos, vakare jaučiu salotas su tunu valgysiu, gal pramuš bent kelis gramus ant minuso.
baigės mano nevalgysiu nieko skanaus. Baileys ledai už liežuvio užkliuvo
Rebutia,kantrybes,kantrybes ir vilties,kad kazkada pavyks
Va va Rebutia, ir mano mintis tokia, kad lengviau nupjaut, bet diedas galvoja taip, kaip taviškis, tai ir man teks pačiai numest Tik bijau ant svarstyklių lipt.Nu bet teks.
Lipau, bet kaip negražiai parodė, eina sau 77,9kg.
Nutariau, kad šiandien tik kefyriukas, bet nepastebėjau, kaip suėdžiau šimtalapio gabalą
Ale lygiai 2kg skiriames Taip graziai