Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas,0g,tai ir nudziugino. smile.gif Kokie grybai kai lauke visa laika lijo mirksiukas.gif Grizau is miesto slapia,mat buvau nulekus kapu tvarkyt,uzpyle ant kupros kubila lietaus,vaziavau atgal kiaurai slapia ir susalus.Siandien vel nebus kada i miska lyst,gal ryt patikrinsiu ax.gif
As siemet prie juros nevaziuosiu,va ir i tvenkini nebelipu,laukiu siltu oru rolleyes.gif
Tai man bus sansas Tave aplenkti ,aisku jei pajuryje kimsi viska kas kemsama tongue.gif
Atsakyti
Labas,-100g,net nezinau kaip cia taip bigsmile.gif Vakar buvo pora eskimo ledu,snikeriuku sauja.Tai va.76,4kg smile.gif Oneiga,kaip pas Tave?
Rebutia,ar pajudejai link musu? mirksiukas.gif
Atsakyti

Pas mane taip - valgau, guliu, braidžioju po jūrą, vėl guliu...Ir taip ratu.Svarstyklių bijau.Nu bet kita vasara dar toli, sukūsiu :D  :D​ Gal.

Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jo ,kita vasara toooli tongue.gif Manau,kad nepripliusuosi prie juros,isbraidziosi kalorijas mirksiukas.gif Va as tai kogero turesiu pliusa riebu,-nepasisveriau ryte,ryt bus rimta akistata su svarstyklem.Man negalima sitaip est,as tai iki Kaledu noriu sulieknet rolleyes.gif
Atsakyti

Nė velnio neišbraidžiosiu, kai viskas taip skanu ir visko tiek daug :D Kai nebežinojom vakare ko norim, parnešė dukra pica.Iš karto pasidarė aišku, kad tik jos ir trūko.Suėdėm.Tada reikėjo kažko saldaus.Suėjo sūreliai, tinginys.Dabar skrandis aiškiai pasakė- duok cepeliną!!Daviau du :D .Vakare mažas baliukas bus, o jame labaaai skanūs eklerai laukia.O kadangi aš garsiausiai juos giriu ir daugiausiai sušlaščiu, tai, aišku, gausiu pirma :D Tai aš kudėsiu iki vasaros :rolleyes: 

Rebutia kur kaži?

Laba :4u:​ 

Atsakyti

Laba,

rebutia žiūri į lašinį ir galvoja, jaučiu paprasčiau jį nupjaut nei numest :D ale diedas neduos pinigų ant lašinio nusiurbimo :D tai teks kažkaip numest :)

Šiaip tai nekrenta nė per gramą svoris, bet auga... nors atrodo jau ir porcijas sumažinau, nu žodž... Šiand išsiviriau sriubos, vakare jaučiu salotas su tunu valgysiu, gal pramuš bent kelis gramus ant minuso. 

Atsakyti

baigės mano nevalgysiu nieko skanaus. Baileys ledai už liežuvio užkliuvo :D

Atsakyti
oi Oneiga,koks meniu wub.gif biggrin.gif Siandien is to nerrrvo pusryciu nenorejau ax.gif Pietums buvo didele porcija varskes su jogurtu ir avieciu uogiene,pora ledu.Vakarienei sumustinukas su suriu.Ryt lipu ziuret ka per savaite prisidirbau rolleyes.gif
Rebutia,kantrybes,kantrybes ir vilties,kad kazkada pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti

Va va Rebutia, ir mano mintis tokia, kad lengviau nupjaut, bet diedas galvoja taip, kaip taviškis, tai ir man teks pačiai numest :D Tik bijau ant svarstyklių lipt.Nu bet teks.

Atsakyti
Labas rytas,ar lipot ant svarstykliu mirksiukas.gif Pas mane 75,9kg bigsmile.gif Jau galima sakyti,kad begriesydama visus priaugintuosius nupurciau :bigsmile:Bandysiu dar startuot su 1aja tongue.gif
Atsakyti

Lipau, bet kaip negražiai parodė, eina sau :unsure: 77,9kg.

Nutariau, kad šiandien tik kefyriukas, bet nepastebėjau, kaip suėdžiau šimtalapio gabalą :rolleyes:​ 

Atsakyti
biggrin.gif ale ir is kur ties skanestu bigsmile.gif as tai tik pora porciju ledu ax.gif Pietums puse ketvircio vidutinio arbuzo,pora ploksciuju persiku,pora balintu kavu.Dabar jau svajoju apie mesytes smota rolleyes.gif Bet jis dar zalias,net nepaprieskoniuotas,neispakuotas,o valgyt jau noris ax.gif Isgersiu arbateles,turiu atvesusios gauromecio....
Ale lygiai 2kg skiriames bigsmile.gif Taip graziai tongue.gif
Atsakyti