Ale nervuoji su tais baravykais,pas mane tik kazleku yra
Jus dviese lenktyniaujat, o as su savo saiku vakar sveriausi pries pusrycius, siand po tai siand maziau nei vakar. Bet vakar isliurlinau kokius 3 l vandens. Siand tiek nebus, gerai butu, jei bent 2 isgerciau.
As siandien ne stiklines neisgeriau,va uztat 2 eskimo ledus suraiciau Jauciu,kad ryt Oneiga mane aplenkus bus
Einu stikline prisipilt ir isgert,gal ir be vakarienes apsieisiu,vanduo ,vanduo ir arbata,arbata Dar kavos su pienu isgersiu,kad taip liudna nebutu
Oneiga nieko neaplenks, nes iškylauja ir ėda už tris
Pirmadienį parašysiu kiek priėdžiau.
Rebutia, Tau viskas dabar galima, maitini gi.Nustosi ir svoris susireguliuos.
Aha, su viskas galuma jau prikapsejo 5 kg. Dar pora ir busiu kaip gimdyt vaziuodama. O jau atrodo velyvu uzkandziu neber, saldumynu ir nebe tokiais kiekiais, o svoris vis dar pliusuojasi. Biski nervina.
Rebutia,as nesakysiu,kad kol maitini viskas galima Galima tik sveiki geri patiekaliukai,o ne saldumynai,greitmaisciai.Tad imk save i naga ! As siandien pabandysiu rimtet,o ryt visai rimtai laikysiuos
Siandien gal jau rimciau rinksiuos ka valgyti,o ko atsisakyti
Papildyta:
Oneiga,vakar buvo pirmadienis,kur ataskaita ?
Nu kad gėda ką nors ir sakyt Pirmadienį buvo 77,5kg, šiandien 77kg.Ir kaip taip valios neturėt, tai nežinau...Tave tai sodyba, matyt, sukūdino , o man ką daryt???Iš pavydo dabar Tave paerzinsiu - prisidžiovinau baravykų, ot
Prikirtau ledu,rukytos zuvies,barsciu,saldainiu...va kaip siandien gavos Ryte buvo tie patys 76,5kg.
Lauksiu rytojaus,idomu kaip ten tos svarstykles pasielgs
Labas rytas,
vakar buvo 0, šiandien -400g.
Ar radai baravykų?
Aš labai noriu voveruškų, bet ten kur grybauju, sakė nieko gero nėra, tai nežinau ar turėsiu jų šiemet.
Planuoju prie jūros nulėkt, bet jau orą kokį žada, šakės...