Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

biggrin.gif gerai valgysiu,pas mane irgi pliusas,+300gVel susokom i 76 tongue.gif Pas mane 76,2,tai kaip ir pirmauju bigsmile.gif
Ale nervuoji su tais baravykais,pas mane tik kazleku yra unsure.gif
Atsakyti

Jus dviese lenktyniaujat, o as su savo saiku :D vakar sveriausi pries pusrycius, siand  po :) tai siand maziau nei vakar. Bet vakar isliurlinau kokius 3 l vandens. Siand tiek nebus, gerai butu, jei bent 2 isgerciau. 

Atsakyti
4u.gif te,Rebutia,esi tikra saunuole!
As siandien ne stiklines neisgeriau,va uztat 2 eskimo ledus suraiciau ax.gif Jauciu,kad ryt Oneiga mane aplenkus bus tongue.gif
Einu stikline prisipilt ir isgert,gal ir be vakarienes apsieisiu,vanduo ,vanduo ir arbata,arbata rolleyes.gif Dar kavos su pienu isgersiu,kad taip liudna nebutu biggrin.gif
Atsakyti
Labas,+500g doh.gif scare.gif karsta.gif Ot ledu privalgiau tongue.gif
Atsakyti

Oneiga nieko neaplenks, nes iškylauja ir ėda už tris :D 

Pirmadienį parašysiu kiek priėdžiau.

Rebutia, Tau viskas dabar galima, maitini gi.Nustosi ir svoris susireguliuos.

Atsakyti

Aha, su viskas galuma jau prikapsejo 5 kg. Dar pora ir busiu kaip gimdyt vaziuodama. O jau atrodo velyvu uzkandziu neber, saldumynu ir nebe tokiais kiekiais, o svoris vis dar pliusuojasi. Biski nervina. 

Atsakyti
Sveikos,as va pasileidau ,+600g,jau 76,9 blink.gif Siandien jokiu saldainiu,jokiu ledu,jokiu sausu pusryciu naktciai...Oneiga,tikiuosi,kad ir Tu nemiegi,pliusuoji tongue.gif
Rebutia,as nesakysiu,kad kol maitini viskas galima mirksiukas.gif Galima tik sveiki geri patiekaliukai,o ne saldumynai,greitmaisciai.Tad imk save i naga ! smile.gif As siandien pabandysiu rimtet,o ryt visai rimtai laikysiuos rolleyes.gif
Atsakyti
Labas,76,5kg ax.gif Pirma savaite,tikslas 2,5kg ir pereiti i 2aja.Gana sau nuolaidziauti ir tingeti normalu maista pasigaminti!!!Va biggrin.gif
Atsakyti
ploja.gif atostogaujat,valgot ?-200g,vakar 4 porcijos turbut dietiniu ledu pasitaike,o keli sausainiai ir tresnes nakti sunaikinti is dietiniu gimines tongue.gif
Siandien gal jau rimciau rinksiuos ka valgyti,o ko atsisakyti rolleyes.gif
Papildyta:
Oneiga,vakar buvo pirmadienis,kur ataskaita mirksiukas.gif ?
Atsakyti

Nu kad gėda ką nors ir sakyt :D Pirmadienį buvo 77,5kg, šiandien 77kg.Ir kaip taip valios neturėt, tai nežinau...Tave tai sodyba, matyt, sukūdino :D , o man ką daryt???Iš pavydo dabar Tave paerzinsiu - prisidžiovinau baravykų, ot :P​ 

Atsakyti
Aha,tai ryt bus arba lygiosios,arba mane aplenksi ax.gif Siandien po usryciu visai pagedau tongue.gif O dar sunervinai su tais baravykais,eisiui miska ju ieskot,sodybos pakrastyje radau viena sukirmijusi unsure.gif
Prikirtau ledu,rukytos zuvies,barsciu,saldainiu...va kaip siandien gavos ax.gif Ryte buvo tie patys 76,5kg.
Lauksiu rytojaus,idomu kaip ten tos svarstykles pasielgs biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

vakar buvo 0, šiandien -400g.

Ar radai baravykų?

Aš labai noriu voveruškų, bet ten kur grybauju, sakė nieko gero nėra, tai nežinau ar turėsiu jų šiemet.

Planuoju prie jūros nulėkt, bet jau orą kokį žada, šakės...

Atsakyti