Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

pradedu su 76,3kg, jaučiu su jais ir pabaigsiu :D​ 

Atsakyti
Labas rytas,kazkaip vakarykste ziute dingo ,gal parasiau ir neissiunciau blink.gif Pakartosiu trumpai:buvai aplenkus mane,as sveriau 77,5kg.Siandien ,kad ir po vakaryksciu cirviniu blynu-vafliu turiu -800g smile.gif Tai dabar jau 66,7kg ax.gif Vejuos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 14 liepos 2020 - 08:13

O aš,  po šviežių bulvių su sviestu ir vaflių su riešutu kremu, ateinu su tais pačiais 76,3kg.

Atsakyti
Tik dabar pamaciau kiek klaidu priveliau doh.gif O jau koks svoris hihihi.gif Gal kazkada tokiame stovesiu pastrigus tongue.gif Tik visus 10kg nupurtysiu kazkaiiiiip angel_not.gif
Pavydziu svieziu bulvyciu,savu turbut...pavelavau siemet as su jom..Uzsiraugiau agurkeliu,tokiu pypliuku,gal nesusniuks,turesiu ka grauzt jei kazko uzsimanysiu ax.gif
Ai dar,isitaisiau saldytuva,dabat jau neissisuksiu be ledu atsargu jame tongue.gif
Atsakyti

As vakar papuotavau, gal ir nereikejo, bet norejosi :D makdonaldas vakarienei, tartas naktipieciams.

Jauciu reik koki mitybosnplana uzsisakyti, nes reik numest gal 25 kg, o sudinai gaunasi. 

Atsakyti
Rebutia,kiba pinigu neturi kur det mirksiukas.gif Jei nori ivairesnio maisto nei sioje dietoje,skaiciuok kalorijas.
Kai kazkiek susiimi,t.y.nustoji est,pradedi valgyt ir rezultatai pasimato.As va daviau sau laisve del saldainiu kimsimo-iskart pliusas parejo.Dabar geriau kokios uogienes ant varskes nebijosiu uzsidet nei saldainiu sauja ant smugio suslamst ax.gif
Atsakyti
Labas,-500g,76,2kg.Oneiga,kaip ten pas Tave ,ar pasivijau?Jau sia savaite reikia pereiti i 75kg!
Migrena kamavo,nebuvo nei noro ,nei jegu kazko noret,aplamai nesinorejo valgyt...Vakar pusryciai kaip visad,pietums varske su ,,priedais'',veliau sode braskiu kazkiek,truputis avieciu,o pries miega gauromecio arbatos,vandens ir tablete nuo migrenos.Va taip vakar maitinausi.
Siandien pusryciams tik 1 kiausini pasikepiau,tiek teturejau.Pietums 2 skrudinto batono riekes su pakeliu mocarelos+balinta kava.Pomidoriuka is siltnamio ryte suvalgiau.Vakarienei gal pakepsiu ant zariju mesytes,gal saslyku....
Atsakyti

Uoj, Mute, kaip Tu man nebepatinki :P  :D Aplenkei visu 100g. :rolleyes:​ Nu ir kaip neaplenksi, jei aš vakar keptus baravykus su šviežiom bulvytėm raičiau.Vyras kašę baravykų parnešė.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 07 15, 16:29)
<p>Uoj, Mute, kaip Tu man nebepatinki tongue.gif  biggrin.gif Aplenkei visu 100g. rolleyes.gif Nu ir kaip neaplenksi, jei aš vakar keptus baravykus su šviežiom bulvytėm raičiau.Vyras kašę baravykų parnešė.</p><p></p>

O Tu man bebe.gif sitaip suerzinai su savo vyru biggrin.gif Tai kur dabar buvai issiuntus,kad baravyku partempe bigsmile.gif Kaip as pavyyyyydziu baravyyyykuuuu...kaip noriu,niam kaip skaniai vakar valgei bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti

Žinok, niekur aš jo nesiunčiau, pats pabėgo, kad nieko dirbt nereiktų :D , o paskui grįžo, kaip nugalėtojas ir labai pasitarnavęs namų labui :D 

-500g šiandien, ot :yahoo: 

Labas rytas :)​ 

Atsakyti
biggrin.gif O ar apdovanojai nugaletaja? tongue.gif Labas rytas,-300g 75,9kg ,tai visu 100g aplenkei,atsikersijai uz vakar tongue.gif Pasitempsiu ir pasistengsiu nepasiduot,nebevalgysiu ledu!Vakar vakare neatsilaikiau ir viena suraiciau ax.gif Dukryte visa dezute nupirkus parveze...O taip tai buciau pabegus toliau ax.gif Ex tie ledai...
Atsakyti

Valgyk Tu tuos ledus ramiai :D 

Vėl buvo baravykai ir dar šio bei to prie baravykų ir  500g sugrįžo atgal.Va taip va :unsure:​ 

Atsakyti