Tai jau tikrai, kad dietinis -300g
Na ka,siandien bandom susiimti ?
Ryt minuso tikrai nebus
Labas, aš gyva Vieną dieną neparašai, antrą, žiūri jau savaitė baigiasi.
Pirmadienį pasisvėriau, pablioviau. Taip abydna paliko, visą savaitę neužkiandžiavau vėlai vakare, laikiausi iš paskutinių, ir še kad nori +400. taip gaila savęs paliko. Tai nuo pirmadienio daugiau ir nesisvėriau, bet vis dar vakarais laikausi Gal ateinantis pirmadienis nebus toks liūdnas
Va as tai sukvailiojau visiskai,gal tas atveses slapias oras kaltas Ryju saldainius,vakarienei pasikepiau bulvyciu su kazlekais Suraiciau,kazko dar truko...tai saldainiu sauja sustraksejo i burna Vis sau pasizadu,kad jau ryt tai saaaaaziningai laikysiuos Tai va,ryt manau ,kad gal ir pasiseks
Labas rytas,
+300g.Mano vidinis aš atsisako dietintis Vakar nuvarėm su dukra į parduotuvę ir aš, aišku, radau suknę.Į dydį nėr ko žiūrėt, gi buvau numetus net kelis šimtus gramų Įsibraklinu aš į ją, veidrodis rodo nei šį, nei tą, ir sakau „ nu karvė”, ta įkiša galvą į kabiną ir girdžiu „nea, tiesiog banginukas”.Žvengė net pardavėja.Bet nusipirkau...basutes
Mute, buvai grybaut?
Ale likimo drauge +300g,su suknutem ir man tas pats As dukros neimu kartu,tai tik pati sau paburbu,kad karrrve
Grybai kieme auga,mat pusys pasodintos tai po lietucio pridygo.Miskan dukra nukeliavo,grizo su gelem,sauja zemuogiu ir vienu grybeliu.Ale tie kazlekai tokie miniatiuriniai buvo,kad iki nakties juos nulupinejau,daugiau tokiu pypliu neberinksiu.Gi pamaciau,kad kiti nuo koto kirmyt pradeje,sakau neatiduosiu kirminam,susirinkau
Kaimynai is kazkur voveraiciu prisirinka,as tu vietu nezinau,reiketu iki ,,savo''misko palekt,ten visos vieteles zinomos.
Dabar apie dietinimasi,-manasis vidinis as irgi nesutinka dietintis Pusryciams buvo kruva sumustiniu su lasisa...pietums gal ir tvarkingas meniu gausis,bus matyt...
Labas rytas,
dar +200g
Taigis,nuo rytojaus startuojam, ar kaip?
Taip taip, rytoj startas Arbūzą suėdžiau, tinginį suėdžiau, sušius suėdžiau.Nieko neliko, galim startuot