Kaip siandien karsta,ner jegu ,,sportuot''...Oneiga,kitasyk prie ezeriuko svarstykles vezkis
Rebutia,ka is lidlo parsitempei,isragavai-smalsumas ramybes neduoda.Mane dabar erzina ten ledu akcija Tu glaistytu su migdolais
Siandienos meniu;pusryciai -omletas su svogunu laiskais ir krapais,balinta kava,4 braskes(neturiu apelsinu)
pietus-braskes su pienu .
vakariene-nezinau...neturiu mesytes ,vakare bus matyt
As ne LT, tai dabar prancuzu dienos. Dar tik vaziuosim, prisirasem i sarasa ir ko reik, ir ko nereik ledai is prancusu dienu, tai creme briule (nzn kaip tiksliai rasosi) skanus.
O is lidliniu kasdien esamu, tai vaflyje "saldet caramel" man labai skanus karameles nepagaiketa viduj
Pas mus tai XXL dienos
Vakar ,,padirbejau'' su saukstu Buvo nusiraminimui ir sostines saldainiu su valerijonu
Siandien jau nieko nederamo i rankas neimsiu,jau nekalbu apie suvalgyma ar paragavima,degustavima
Karsta ryte,kaip diena reikes pratempt-man tokie karsciai nelabai patinka
Va kiek dietiniu patiekaliuku nakciai
Susitrinu uogas su cukrum ir vel lekiu iki sodo,dar ten braskiu lysve nenurinkta laukia,truputis ravejimo,pasitvarkymo...Pekla lauke,nezinau kaip reikes tu vesesniu oru sulaukt
Teisingai Oneiga sake,kol braskes nesibaigs nebus tvarkos,jos taip apetita kelia
O tu braskiu siemet laaaabai daug.
Ryt bandysiu rimtet,nebetinget tinkamo maisto ruostis,o ne bet ka ant greituju
As visa savaite nesisveriau, ryt gal pasisversiu. Pazesiu ka gero nuveikiau per savaite
Aj man visi vaisiai yra kelias i didesni uzkandziavima suvalgai ir ziuri, ko cia dar prigriebti
Kaip pas jus,kas palengvejot netycia,o kas kiek pasunkejot?
As galiu pasakyti, kad toj pacioj baloj taskausi nepamenu kiek ana pirmadieni sveriau, bet siandien rezultatas nei nuliudino, nei nudziugino. Kol kas viskas ok.
Nusipirkau sukniu, viena tiko, i kita tesmenys netilpo, tai pridaviau, o gaila buvo, nes kainavo vos 10 euru, trecia pasilikau, sukusiu bent kitai vasarai. Nes kita vasara as taip pigiai nebegausiu
Labas rytas,
jau kaip tie tešmenys prajuokino
Jau geriau tešmenys, nei pilvas.
Tai va, nuo ežero grįžau dar gražesnė- lygiai 77kg.Vakar visą dieną smarkiai dirbau, bet vakare vis tiek priėdžiau.Ką ten vakare, naktį, bet vis tiek -900g.
Oneiga,tai mus skiria 900g Pas mane -400g,nors vakar edziau visko ir po nemazai,vien3 ledu porcijos buvo Turbut geras menulis
Siandien pas mane 77kg.Oneiga,ar kokio kugelio nekepsi siandien O gal svieziu bulvyciu Palauk dar manes