Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,tai nesisveriat?Pas mane po vakarykscio draudziamu produktu naikinimo 0g.Pasiseke smile.gif Dabar belieka susiimt ir atsispirt pagundoms naujai prisipirkt ,,draudziamuju''.
Kaip siandien karsta,ner jegu ,,sportuot''...Oneiga,kitasyk prie ezeriuko svarstykles vezkis tongue.gif
Rebutia,ka is lidlo parsitempei,isragavai-smalsumas ramybes neduoda.Mane dabar erzina ten ledu akcija ax.gif Tu glaistytu su migdolais wub.gif
Siandienos meniu;pusryciai -omletas su svogunu laiskais ir krapais,balinta kava,4 braskes(neturiu apelsinu)
pietus-braskes su pienu .
vakariene-nezinau...neturiu mesytes ,vakare bus matyt tongue.gif
Atsakyti

As ne LT, tai dabar prancuzu dienos. Dar tik vaziuosim, prisirasem i sarasa ir ko reik, ir ko nereik :) ledai is prancusu dienu, tai creme briule (nzn kaip tiksliai rasosi) skanus.

O is lidliniu kasdien esamu, tai vaflyje "saldet caramel" man labai skanus :) karameles nepagaiketa viduj :) 

Atsakyti
Aha,tai is prancuzu man megiamausias produktas krembriule ax.gif Jau tu stikliniu induku prikaupiau per juos tongue.gif Ox ta saldi kiausiniene biggrin.gif
Pas mus tai XXL dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,siandien mane svarstykles nubaude ax.gif 77,1kg+700g
Vakar ,,padirbejau'' su saukstu tongue.gif Buvo nusiraminimui ir sostines saldainiu su valerijonu rolleyes.gif
Siandien jau nieko nederamo i rankas neimsiu,jau nekalbu apie suvalgyma ar paragavima,degustavima biggrin.gif
Karsta ryte,kaip diena reikes pratempt-man tokie karsciai nelabai patinka ax.gif
Atsakyti
Sveikos,-500g,kazkiek grieku nupurciau.Vakar visiskai nuo dietos nutrukus buvau.Nebuvo galimybes maisto gamintis,labai dirbau...iki miesto grizus lidla aplankiau,o ten ledai gyvena tongue.gif Pietums buvo 2 porcijos ledu ,tu glaistytu su migdolais.Vakarienei,naktienei 2 sumustiniai su sudyta lasisa,ant viraus prisikroviau krapu su svogunu laiskais,veliau jogurtas su braskem,dar po to braskes su pienu ax.gif
Va kiek dietiniu patiekaliuku nakciai biggrin.gif
Susitrinu uogas su cukrum ir vel lekiu iki sodo,dar ten braskiu lysve nenurinkta laukia,truputis ravejimo,pasitvarkymo...Pekla lauke,nezinau kaip reikes tu vesesniu oru sulaukt tongue.gif
Atsakyti
Laba,visos dar nesisveriat unsure.gif as tai 77,8 turiu ax.gif labai padidrbejau biggrin.gif Niekaip pirmos savaites nepaliksiu tongue.gif
Teisingai Oneiga sake,kol braskes nesibaigs nebus tvarkos,jos taip apetita kelia doh.gif
O tu braskiu siemet laaaabai daug.
Ryt bandysiu rimtet,nebetinget tinkamo maisto ruostis,o ne bet ka ant greituju ax.gif
Atsakyti

As visa savaite nesisveriau, ryt gal pasisversiu. Pazesiu ka gero nuveikiau per savaite :D

Aj man visi vaisiai yra kelias i didesni uzkandziavima :D suvalgai ir ziuri, ko cia dar prigriebti :) 

Atsakyti
Labas rytas,-400g,nezinau kaip cia taip gavosi,turejau pliusuot tongue.gif Eilinis startas su 77,4kg smile.gif Bandysiu saaite baigt su 76 tongue.gif Idealu butu su75 ax.gif
Kaip pas jus,kas palengvejot netycia,o kas kiek pasunkejot?
Atsakyti
Niekas nepasirodet,is to liudesio prisivalgiau visko ko negalima ax.gif Ryt pliusas garantuotas.
Atsakyti

As galiu pasakyti, kad toj pacioj baloj taskausi :) nepamenu kiek ana pirmadieni sveriau, bet siandien rezultatas nei nuliudino, nei nudziugino. Kol kas viskas ok.

Nusipirkau sukniu, viena tiko, i kita tesmenys netilpo, tai pridaviau, o gaila buvo, nes kainavo vos 10 euru, trecia pasilikau, sukusiu bent kitai vasarai. Nes kita vasara as taip pigiai nebegausiu :D

Atsakyti

Labas rytas,

jau kaip tie tešmenys prajuokino :lol:  :lol:  :lol: 

Jau geriau tešmenys, nei pilvas.

Tai va, nuo ežero grįžau dar gražesnė- lygiai 77kg.Vakar visą dieną smarkiai dirbau, bet vakare vis tiek priėdžiau.Ką ten vakare, naktį, bet vis tiek -900g.

Atsakyti
Sveikos smile.gif Rebute ,kaip Tave suprantu,pas mane ta pati problema,tie tesmenys trugdo rubus perkant,zenkliai pasiula sumazeja.As jau pries matuojant tampau audini,ar ties krutine prasitemps ar ne tongue.gif Trikotaziniai rubai tai tinkamiausi,tik,kad jie visus iskilumus ryskina bjaurybes tongue.gif
Oneiga,tai mus skiria 900g bigsmile.gif Pas mane -400g,nors vakar edziau visko ir po nemazai,vien3 ledu porcijos buvo ax.gif Turbut geras menulis unsure.gif
Siandien pas mane 77kg.Oneiga,ar kokio kugelio nekepsi siandien mirksiukas.gif O gal svieziu bulvyciu mirksiukas.gif Palauk dar manes biggrin.gif
Atsakyti