Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas,kaip cia pavysi ax.gif 77,7kg Vakar velai vakare braskes su pienu ir bulka,pyrago,vistos blauzdele saldumui numusti rolleyes.gif
Tad dar 2kg iki Taves like,bet gi nelauksi manes,tirpsi?Imu ir as pirmaja tongue.gif Savaites rezultatas -1,7kg.
Atsakyti

Labas, kudenos :) su pavydu paskaiciau kaip cia minusuojat, o as toliau ten pat stoviu :D gera zinia, kad saldumynu jau daug maziau edu, palyginus kiek dar pries menesi suvartidavau, tai danar galima sakyt beveik nebevartoju :)

Bet iki grazios mitybos dar toki grazu ir iki sumazintu porciju sar toli. Nes uzburtas ratas, maziau maisto - maziau pieno, o ir taip ne kibirais yra. O visiskai prie misinuko nelabai noriu pereit.

Arciausiai dietos buna pusryciai :) kiausai! Na ten dar duona, majonezas, avokadas ir kas nors skanaus :D 

Atsakyti
Rebutia,keisk saldumynus i vaisius mirksiukas.gif Dabar ju sezonas ir nebus tai stipriai griesna tongue.gif Pas mane taip pat patsys pavyzdingiausi buna pusryciai,o veliau kaip pasiseka biggrin.gif Pasistengiu ir pasiminusuoju,suklumpu -prisipliusuoju.Porciju as nemazinu.Kaip tik reikia privalgyt,kad nesinoretu kazko veliau.Tad gal pas Tave to tinkamo maisto porcijas reiketu padidint ir nebesinoretu tiek saldumynu mirksiukas.gif
Svarbiausia saves nekankint,gera nuotaika,geras nusiteikimas-geri rezultatai.Niekur neskubek,letai prieisi prie minusiuku mirksiukas.gif As va jau kiek metu taip einu tongue.gif
Pietum buvo braskes su pienu-be cukraus ir bulkos ax.gif Vakarienei vistiena su dar nenusprendziau kaip gaminta ax.gif gal vakarykste pribaigsiu,kepiau ketvirciukus,liko pusantas smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

-500g.Kol tos braškės nesibaigs, nieko nebus.Dar trešnių kg suėdžiau.

:D gerai čia Rebutia papavadino „kūdenos”.Atrodau, kaip pagrandukas - maža, stora, kiek pastačius, tiek paritus :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 06 23, 09:20)
<p>Labas rytas,</p><p>-500g.Kol tos braškės nesibaigs, nieko nebus.Dar trešnių kg suėdžiau.</p><p> biggrin.gif gerai čia Rebutia papavadino „kūdenos”.Atrodau, kaip pagrandukas - maža, stora, kiek pastačius, tiek paritus biggrin.gif  biggrin.gif </p>

Labas rytas,-800g,jau 76,9kg bigsmile.gif Dabar tikslas 70kg biggrin.gif O po to jau ir i kudenas keliausiu tongue.gif Nu Oneiga teisingai sakai,kur paciupinesi ten minksta,pilvas kaip svetimkunis prisisiurbes pupso,kudena tikrai nepavadinsi biggrin.gif Na nieko,sulieknesim mirksiukas.gif Jei ne siemet tai kitamet biggrin.gif
Rebutia,imk save i naga,nebenuolaidziauk sau mirksiukas.gif Atmink,kad kol jauna esi numest svori daug lengviau,va mum su Oneiga tai ohoho kaip sunku tongue.gif Gali susiemus sulieknet ir mums nosi nusluostyt smile.gif
Atsakyti
Kol ne naktis issitraukiau prie kavos tinginio ax.gif Labai reikejo,mat galva kazkokia sunki,nori skaudet...visi aplink skundziasi,gal koks slegis ar kas... unsure.gif
tai va,ryt minuso neturetu buti ax.gif O kaip as Rebutei aiskinau,kad saldumynus vaisiais reikia keist tongue.gif
Eisiu zoles pjaut,gal kiek ispirksiu griesnuma biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

-400g, bet iki sekmadienio gyvensiu be svarstyklių ir, aišku, ėsiu :D Ai, Tavęs sulaukiau, dabar Rebutės lauksiu :D​ 

Atsakyti
Laba,taigi dar nepavijau mirksiukas.gif -500g Pietums visai nedietiskas patiekaliukas ax.gif
Vyniotinis su varskes kremu ir kava,kazi ar pomidorus prie viso to valgyt biggrin.gif
Vakariene nusimato tvarkinga,turiu vakarykstes vistienos.Tai ryt gal ir man svarstyklem iseigine duot rolleyes.gif
Oneiga,tai ka taip esi?Gal kokiu progu yra?Gal pasisverkim,o tai galim daug prisipliusuot blink.gif Ai, as sversiuos tongue.gif
Einu zoles pjaut,daug darbo,gal griesno vyniotinio kalorijas isdeginsiu biggrin.gif

Atsakyti

As siandien nesisveriau. Vakar buvo lazanija vakarienei. Siandien pusryciams beigelis su lasisa. Kiausiniu nenusipirkau vakar, buvo tik kazkoki extra large. Tai dydis toks, kad vieno per mazai, dvieju per daug :D ryt apsipirkimas laukia, tai ryt ir nusipirksiu, normaliu m.

Bet jauciu prisipirksiu nesmaoniu, nes maciauclidl lankstinuke skaniu dalyku bus :D

O vakarienei vista kepsiu, ant sloiko pasodinta. Tai vakariene nusimato tvarkinga.

Atsakyti
as tai buciau tuos dickius prigriebus ax.gif Man perdideliu kiausiniu nebuna biggrin.gif
Va su tais apsilankymais PC tai beda,vis kazkas nebandyto ,skanaus atsiranda. ax.gif
Prisivalgiau braskiu su pienu,dabar sedziu ir mastau,kad dar pakartot noreciau rolleyes.gif
Padirbejau iki 9 prakaitu,pasimaudziau tvenkinyje ir kad prabudo edrumas tongue.gif Gal vakariene suvalgyt ir bus ramu.Padirbesiu iki sutemu,gal neprisipliusuosiu rolleyes.gif
Atsakyti

Nu kur aš galiu būt?Ežere mirksiu, tada valgysiu, vėl mirksiu ir vėl valgysiu.Aš gi ne kokia buožė :P , neturiu nuosavo tvenkinio, tai tenka vis kur išsitrenkt :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 06 24, 20:07)
<p>Nu kur aš galiu būt?Ežere mirksiu, tada valgysiu, vėl mirksiu ir vėl valgysiu.Aš gi ne kokia buožė tongue.gif , neturiu nuosavo tvenkinio, tai tenka vis kur išsitrenkt biggrin.gif </p>

Tai kur matei buoze taip dirbant ir dar per sventes,a? tongue.gif Mirksta mat ezerelyje,sauluteje kaitinasi,uzkandziauja-poniute biggrin.gif As va nabage tik suru prakaita ibegus i tvenkinuka nuploviau ir vel darban,ai dar i troba ko suryt uzlekiu tongue.gif
Tai kada grisi?Cia visam savaitgaliui isvykai zuvies valyt mirksiukas.gif ?
O nuosavas tvenkinukas tikrai lobis,kaip gera i ji ilysti wub.gif Tik va ner kada pasimegauti ,dabo tiek ,kad ui..reikia tehnikos rimtesnes nei visokios rankines zoliapjoves. ax.gif
Atsakyti