Oneiga,kiek ten iki Taves man liko?
As kaip ir tvarkingai issilaikiau,na nebent kelios braskes nebuvo meniu sarase,bet labai prasesi paragaujamos
Ryt laukiu minuso Padirbejau is peties,pasimaudziau,sulijau-turiu kazkiek aptirpus but
Labas rytas,
Mute, tik du menki kg iki manęs Tau liko Nu niekaip nesugebu susiimt.Vis kažką netinkamo suėdu.
Labas rytas,aha ...sakai 2 menki,o gi kaip ,,lengva'' tuos menkus nukratyt -200g
77,1kg,nejaugi kita savaite pradesiu su 76,...kazkiek
siandien pasistengsiu nenusidet ir nesudirbt visos savaites rezultato
Nu tai ar nesusidirbai?Aš tai neeee Duona su česnaku, braškės, agurkas su medum...Gi nieko tokio, a ne?
,tikrai nieko tokio As tai tik pries pietus leda nebandyta isbandziau-ryt bus aisku koks jis Vana tallinn ,ar ragavai tokiu?Vakare turejau sveciu su pyrageliu...nesuvalgiau ne gabalycio,rytui pasilikau Jei ryte svarstykles negerai parodys pusryciams bus ne gabalytis ,o gabalas pyrago
Tai jau agurka su medum savo raitei?Pas mane dar nera,siemet as sudirbau agurku daigus
Keista, bet po mano puotos irgi 0.
Agurkai jau savi.4daigus pasodinau šiltnamy ir skinu kasdien po kelis.
Ot prisidirbau vakar- nusvilau nugarą.Vidurnaktį grietine tepiaus, nes ėmė skūrą skaudėt O atrodo taip nekaltai abi dienas po porą valandų padrybsojau prieš saulytę.
O Tu jau baigei savo plėšinius?Gal jau ir vyrą ir traktoriuką turi?
Rebutia, tai gal nors pasilabint ateik, ką Papasakok, ką karalaitė dar sugalvojo.Gal jau visai vežime nebebūna
O apie ledus nieko pasakyt negaliu, nes nelabai aš jų perku.Net nežinojau, kad tokių yra.Lidlo čia?Nusipirkau kažkurią dieną su belgišku šokoladu, tai eina sau kokie saldūs, to šokolado daug, riebus kažkos.Nu ne, tikrai geriau dešra
Vakar tvenkinyje turskiausi,koks tai malonumas Pavydziu Tau agurku,siemet labai biednai pas ane su salotinem darzovem,truksta man ju.Nei salotu,nei agurku,nei spinatu ner,tik krapai su svogunais
As risu su saldumynais,jau geriau tikrai mesos smotas Pasiilgau trecios savaites Idomu ar po siandienos nebusiu pagadinus savaites rezultato Labai reikia Tave pavyti
Visos pradingusios,turbut Joninems ruosiasi
Papildyta:
Paiskaiciavau,kad iki siandien numeciau 2,3kg Dabar tik ,kad nesumazinciau rezultato!Nereikejo tu pyragu valgyt,oi nereikejo...
O aš Tau tvenkinio pavydžiu.Sėdėčiau ten kaip varlė
Iki sodo uzsukau,o ten braskiu prisirpe,cukraus neturiu uzsipirkus,reiketu jau trint jas su cukrumi ir i saldikli ziemai.
Jau po keletos dienu ir as turesiu agurkeliu
Kokia savaite imsim? Vis pamislioju apie trecia-vaisiu pilna,darzoves tuoj pasipils
Nu kokią aš galiu imt Aišku pirmą ir tik pirmą.
75,7kg.Gal jau pasivijai?