Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

O aš tai visa graži, apvali ir pasiekus rekordą - 76,8kg :rolleyes:​ 

Atsakyti
O tai kiek pliuso per savaite uzdirbai? mirksiukas.gif
Va buciau nedurniavus,gal jau ir pasivijus Tave laiminga sedeciau rolleyes.gif
Ir kaip cia as taip pasidaviau toms pagundoms fool.gif Viskas,tik skaniai ir tik tai kas galima i burna keliauja biggrin.gif
Pietums ketvirti arbuzo sudorojau-teisingas,lakstau tongue.gif Vakarienei zarijose kepti sonkauliukaipomidoru padaze.Pietums iskepiau,vos sienom nelipau kaip kvepejo wacko.gif
O dar prie ju buvo keptu sv.bulvyciu sonine apvyniotu(folgoje keptos) Eisiu pasikapstyt i darzus,o tai nesidirba namie,visos mintys prie sonkauliu veda...
Atsakyti

Ne per savaitę, o per savaitgalį 2kg užsimečiau :unsure: Nu bet kitaip ir negalėjo būt :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labas,jau siandien smagiau bigsmile.gif -1,1kg78,3kg Oneiga,ale tikrai gerai padirbejai biggrin.gif
Nenoretum dar manes palaukt mirksiukas.gif tongue.gif
Siandien vel tvarkingai laikysiuos,jokiu jokiu is draudziamuju neisileisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2020 06 15, 00:18)
bigsmile.gif Sveika sugrizus!Kaip saunu,kad atsiranda saziningai besilaikanciu,gal ir mes galu gale surimtesim rolleyes.gif

Įdomu, ar ilgam čia... kiek pamenu, seniai seniai, kai laikėmės čia visos, ne labai sąžiningai ir su griekais, iki trečios sav. niekaip ir nepriėjau. Tai dabar kažmaip įdomu pasidarė visą išlaikyt. Be to, tuo pat jau metus laiko protarpinį badavimą propaguoju. Tik turbūt su amžium kažkas su hormonais ne taip, kad ne tik nenumečiau nei kg, bet dar ir priaugti sugebėjau.
Atsakyti
Jei nesuklupsi,neuzkisi uz zando kazko netinkamo gal ir iki galo daeisi mirksiukas.gif
As kazkaip siandien po vakarienes ....zodziu ryt turbut minuso nebus unsure.gif Tikrai nebuvo verta tai daryti,tikrai tikrai tongue.gif
Atsakyti

Pas mane -1,3kg, bet jaučiu, kad ryt bent jau pusė bus sugrįžę :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 06 17, 00:53)
<p>Pas mane -1,3kg, bet jaučiu, kad ryt bent jau pusė bus sugrįžę unsure.gif </p>

Oho blink.gif ar taip galima!!!Kas manes palauks unsure.gif ?
Pas mane ryte 0,nereikejo pries miega tinginio liesti ax.gif Gi prireike paragauti ,gal gi neskaniai pagaminau tongue.gif
Siandien kolkas viskas tvarkingai,lekiu iki sodo braskiu paieskoti..Ryt tada butu prie arbuzo pasiskaninti rolleyes.gif
Pasisudziau lasisos,mastau ,kad ji penktadieniui tiks ax.gif Gal skysciai nesusilaikys rolleyes.gif
Kaip greitai tos dienos lekia,jau beveik savaites ir ner blink.gif
Atsakyti

Nepasisvėriau ryte, labai skubėjau, tai ir nežinau kaip kas.Bet manau, kad + būtų buvęs.

Aš jau skinu braškes.Didelės šiemet, skanios.

Suėdė uodai kojas miške, o kaip niežti, šakės.

Prisimenu, pernai vis minėjai, kad mėsą kepi su česnakų žiedais, o kaip ir kas tai?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 06 17, 22:58)
<p>Nepasisvėriau ryte, labai skubėjau, tai ir nežinau kaip kas.Bet manau, kad + būtų buvęs.</p><p>Aš jau skinu braškes.Didelės šiemet, skanios.</p><p>Suėdė uodai kojas miške, o kaip niežti, šakės.</p><p>Prisimenu, pernai vis minėjai, kad mėsą kepi su česnakų žiedais, o kaip ir kas tai?</p>

As siemet braskiu nepatresiau,bet nemazos,pradejo sirpt.Parsiveziau ir cesnaku ziedu ax.gif Vos ju nepraziopsojau,butu sukieteje,perauge...Dabar kepsiuos rytais skania kiausiniene,supjauscius ir mesyte gardinsiu wub.gif Kaip man jie patinka bigsmile.gif

Va ka dar radau apiejuos;
https://zibainis.lt/...kus-prieskonis/

Daug visko is ju galima pasigamint,as ju tiek daug neturiu,tad ir taip suvalgau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 17 birželio 2020 - 21:35

Laba,

-600g per dvi dienas.

Atsakyti
Labas rytas,-200g,pakelis sviesto biggrin.gif Jau gal ryt i 77,...ilipsiu rolleyes.gif
Vakar isskyrus 4 braskes nieko draudziamo nesuvalgiau.Gal netiko,kad prie mesos,kurios buvo labai mazai,leidau sau suvalgyti grudetosios varskes induka.
Siandien tikiuosi,kad daugiau istirpinsiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 18 birželio 2020 - 12:13