Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Aš tikrai nerimtėju, sukuosi apie puodus, laukiu vaikų.Torčiukas, pyragiukas, želė ir t.t.Apie rimtėjimą negali būti nė kalbos :D​ 

Atsakyti

Oho koks meniu,tecio diena svesit :) Gerai,tada ir as issirasysiu saldainiuku :D 

Atsakyti
Laba,78,7kg Kaip prisidirbau unsure.gif Savaites rezultatas-1,2kg
Imu pirmaja,stegsiuos eilini syki rimtet biggrin.gif Gi reikia kazkaip is 7 desimties pabegt rolleyes.gif Gal Naujuosius sutiksiu liekna bigsmile.gif Cia tipo tikslas tongue.gif
Karciai baisiausi ateina,kaip reikes istvert,nepatinka man karstis...va butu silumos iki 25 ir gana ax.gif
Lekiu avieciu patvorin kaisiot...
O kiek priauginot? mirksiukas.gif
Atsakyti

Pradedu iš naujo :D 74,9kg, o tai reiškia, kad savaitės rezultatas-200g.Taip sakant, lieknėju protingai :P​ 

Atsakyti
Aha,tai man reikia -3,8kg,kad dasivyciau Tave smile.gif Bet tada Tu labiau protingai lieknek mirksiukas.gif savaites rezultatas turi buti pliusinis mirksiukas.gif Tiksliau iseik atostogu tongue.gif
Kokia pekla lauke,truputi pasikapsciau pavesyje,sukaitau ir trobon parsliauziau.Pora vaisiniu koteiliu susiplakiau-pietus gi ax.gif Drybsau,baisu i lauka nosi kist,hamakas uzimtas...eiciau ten pasnuduriuot..
Atsakyti
Labas,atveso oras -pakilo noras prisikimst saldainiu .Ta sekmingai ir darau topsecret.gif
Ryte radau+100g.Idomu kiek bus pliuso po siandienos ax.gif
Atsakyti

Pas mane -500g, bet savaitgalį lėksiu prie ežero, tai susigrąžinsiu su kaupu.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 06 09, 23:51)
<p>Pas mane -500g, bet savaitgalį lėksiu prie ežero, tai susigrąžinsiu su kaupu.</p>

Tai savaitgalis bus be lietaus?Vaziuosi kazleku rinkt mirksiukas.gif Ar saslyku kept tongue.gif t.y.valgyt biggrin.gif
Tada man reiketu nors savaitgali surimtet,turiu iki jo dar laiko tongue.gif Gal atvirkstinis variantas pasiteisins rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien visai nelabas rytas pas mane blink.gif +500g blink.gif Siandien nieko lysno ir draudziamo i burna nebededu schmoll.gif
79,3kg,taigi dar siek tiek ir vel i 8 desimti isokt galiu doh.gif Viskas,jokiu ledu,saldainiu,sausainiu,desryciu.....rimteju ax.gif
Atsakyti

Pas mane irgi tiek pat pliuso :unsure: 

Ai, bus nebus to lietaus, vis tiek važiuosim.Nu kur tai matyta, šiemet dar nesimaudžiau :rolleyes:​ O gal ir grybą kokį rasiu.

Atsakyti

Niekur nedingau :) pas mane nieko naujo, kilogramas sen, kilogramas ten. Bet jau svieciasi svieciasi, kad brangusis i darba iseis po visu karantinu, jei ne kita savaite, tai menesio gale tikrai. Baigsis naktiniai pasisedejimai su uzkandziais. Bus daugiau sojinejimo aplink vaika, gal lasinys issijudins. Anksciau kazi :)

Vis pasivaiksciot iseinam vakare, tai tas mazas monstras jau antra karta nusprendzia, kad atsibodo gulet, tai dar kazkur pusantro km nest reikia :D tai va ejimas su svoriais gaunasi :) 

Atsakyti

Uoj kaip mielai susiskaitė :wub: Auginat princesę, tai prašom ir elgtis atitinkamai :D  :D Reikalauja nešt, tai ir reikia nešt :D 

Šiandien 0, kuo ir džiaugiuosi.

Bet jau kaip pila lietus, šakės.

Rebutia, gal Tu gali man pasakyt savo mergytės pėdutės ilgi?Nu va prisireikė :D​ 

Atsakyti