Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

:D aha, -1,1kg.Bet jau valgiau vakare.

Tai kaip reikalai su šuliniu?

Atsakyti
Labas rytas smile.gif -800g,galu gale prasidejo minusavimo procesas bigsmile.gif Vakar vistik buvo sonines,riesutu persiku ax.gif Bet jau ir dirbau,t.y. sportavau -zole sienavau biggrin.gif
Su suliniu visiska tragedija mad.gif zoo_taz.gif wacko.gif gun_bandana.gif bash.gif aggressive.gif labai nervuoja tai,kad sudirbo ir nesiruosia sutvarkyt....lietaus nera,vanduo baigsis blink.gif Teks is sodo veziotis tongue.gif
Siandien vel labai sportuosiu,zoles pjovimui galo krasto nesimato.Ten kur praita savaite nupjovem vel reikia pjaut,o kur visai nepjauta-sienaut.Rytlauksiu riebaus minuso tongue.gif
Atsakyti

Bet kaip jie gali nesutvarkyt, jei patys sudirbo?

Šiandien jau +400g.

Atsakyti

As ir bandau susiimti, bet po geresnes dienos, svarstykles rodo blogiau. Visa upa numusa. 

Bet jau stengiuosi saldumynu nuo kokiu 5 nebevalgyt. Ne visad pavyksta, bet bent maziau valgosi. Va pusryciams maziau nesivalgo. Atrodo pavalgiau pusrycius, ir sociai, kiausai, avokadas, lasisa, duonos, ir vat kipisas sedi ir uzia, o gal ka skanaus dar isimesk :D ir isimeciau :D

Atsakyti
Va va,kaip tuos kipsus issiusti toli toli biggrin.gif Man vienas toks siandien sudirbo pietus...vietoje darzoviu su kiausiniais-grybukai kepti ant sviestuko su svogunu laiskais,krapais,grietine+3 riekutes juosos su saulegrazomis duonos.Po to kavyte su 1 saldainiu(sostine su valerijonais) ir 3 sausainiai(sviestiniai,naminiai).Vakarui bus likutis grybuku ir likutis vakarykstes vistos ax.gif Ryt griezzzzztai tvarkingai laikomes,ane? mirksiukas.gif tongue.gif
Siandien dar pasportuosiu,gal ispirksiu kalte ir ryt pliuso nematysiu rolleyes.gif
Atsakyti

+300g.Tikrai keista, nes nieko griešno nevalgau, tiksliau beveik visai nevalgau ir va, pliusuoju.

Atsakyti

Turiu klausimą.Ką rinktumėtės :nuosavą mažą versliuką, ar valdišką darbą su buvimu tarp žmonių?Ot dilema :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 05 30, 12:50)
<p>Turiu klausimą.Ką rinktumėtės :nuosavą mažą versliuką, ar valdišką darbą su buvimu tarp žmonių?Ot dilema biggrin.gif </p>

Visu pirma +300g,vakar buvo grieku,valgyta ne pagal meniu ir nakti riesutai su 1kriause pries miega galutinai nubrauke vilti ryte tureti nors 0 ax.gif
As kaip megstanti nepriklausomybe tik uz sava versliuka mirksiukas.gif Negaleciau ir nenoreciau kazkam dirbti smile.gif
Einu trimeri kurt,zoles galo krasto nematyt...MB iesko traktoriuko,grizes pirks.Be jo visa vasara bus praleista sienaujant biggrin.gif Kur ten kazkokios geles,darzai,zvejyba tongue.gif Hamakas ir tas kybo be veiklos biggrin.gif Vakar pasisupau ant jo prisedus ir vel nulekiau burzginti ...Siandien rodomojo pirsto nejauciu,taip gazavau biggrin.gif

AS SIANDIEN NEGRIESYJU!!! ploja.gif
Atsakyti

O aš jau pasiilgau to dirbimo kažkam, kai dėl nieko nereikia sukt galvos.O gal tik taip atrodo.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 05 30, 15:11)
<p>O aš jau pasiilgau to dirbimo kažkam, kai dėl nieko nereikia sukt galvos.O gal tik taip atrodo.</p>

Va ir suki galva,kada pakvies i darba tongue.gif O kai pati sau virsininke tai dirbi tiek kiek reikia ir kada reikia.Grafikas nuo saves priklauso.Aiskuir atsakomybe...na,bet man taip labiau patinka ax.gif
trimeri paburzginau,papietavau(2 kriauses+balinta kava),eisiu toliau burzgint biggrin.gif Degalus baigiu isdegint,teks lekt pirkt...Kad tas trimeris taip nevibruotu butu visai smagu dirbt,t.y.sportuot tongue.gif
Atsakyti

Abudu su mano vyru kalbat vienodai :P O man laukais lėkt norisi.Nu taip užkniso viskas.Pavydžiu Tavo ramybės ir aiškaus žinojimo ko nori :) 

Aš nieko šiandien neveikiau.Buvo sostinėn išlėkus, dabar eisiu prie puodų, svečių laukiu.Dar dukra grįžta.O taviškė mieste būna, ar irgi džiaugiasi sodyba? :D Nežinau ar manoji džiaugtusi.Nors tvenkinys yra, tai džiaugtusi.Nu jei dirbt neliepčiau :D​ 

Atsakyti
Ale pas Tave paauglyste kazkokia tongue.gif Sakai sveciu lauki,tai muset ir privalgysi kazko mirksiukas.gif As jau privalgiau,kita savaite 1oji tongue.gif
Maniske sodyboje,nenori miestan.Cia grazu,laisve...gi vaikas vaikysteje kaimo neturejo biggrin.gif
Bijosiu ryte svarstykliu,gal nepasisvert,pamirst jas rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti