Labas ,vistik vakar prisidirbau +400g Nereikejo tiek saldainiu ir migdolu riesutu vakare prislamst
Savaites rezultatas -1,9kg. Imsiu pakartotinai 1 aja savaite.Startuoju su 79,3kg.Pasistengsiu savaite isbuti be jokiu saldainiu ir sausainiu Savaites tikslas sverti 77,7kg
Aš tai su tais pačiais 75,8kg
O tai ko nepripliusuoji? As tai pasizadejau nieko netinkamo i burna nebeisimest...ledas jau ten,vietoj mesytes kalakutienos troskinys su darzovemis,toks nepasakyciau ,kad dietinis Ryt minuso nelaukiu...
-400g, o tikėjausi nors -1kg
Siandien visai diena sumakaluota,valgyta ne pagal dieta,kad tik ryt nebutu pliuso
Ryte buvo 0
Ryte buvo 0
Labas rytas,
-1kg.Nervas pagraužė, naktis nemiegota, jaučiuosi, kaip zombis.
QUOTE(Oneiga @ 2020 05 27, 07:18)
<p>Labas rytas,</p><p>-1kg.Nervas pagraužė, naktis nemiegota, jaučiuosi, kaip zombis.</p>
tai kas ta nerva pazadino ?Teigiamas to rezultatas-1kg,ane
Pas mane nervo nebuvo tai +400g 79,4kg,kaip negerai
Siandien palakstysiu su zoliapjove,trimeriu-nupurtysiu tuos pliusus!!!
Ai, turėjau padaryt vieną sprendimą ir sukau galvą.Dabar antra bemiegė naktis laukia, nes nežinau ar teisingai nusprendžiau.Nu žodžiu
QUOTE(Oneiga @ 2020 05 27, 21:21)
<p>Ai, turėjau padaryt vieną sprendimą ir sukau galvą.Dabar antra bemiegė naktis laukia, nes nežinau ar teisingai nusprendžiau.Nu žodžiu </p>
Tai tada antro kilogramo neteksi O as pasipjauscius rukytos sonines ...Ryt vel be minuso busiu ...pasileidau
Kažin kažin, nes kumpio ripką atsipjoviau ir be jokio skonio prarijau Ir dar brangusis taip sunervino, kad negaliu.Kur saviškį išgrūdai?Sakyk ir aš ten grūsiu
QUOTE(Oneiga @ 2020 05 27, 22:24)
<p>Kažin kažin, nes kumpio ripką atsipjoviau ir be jokio skonio prarijau Ir dar brangusis taip sunervino, kad negaliu.Kur saviškį išgrūdai?Sakyk ir aš ten grūsiu </p>
oho as saviskio labai laukiu,tas virusas neleidzia grizt.Negrusk saviskio,po to gailesies As saviskio niekur nebeisleisciau,labai liudna be jo
Ryt vel su sulininkais nervuosiuos Jau kaip man tas sulinys ...r.r.r...zodziu nebeturiu!
Pririjau visko:saldainiu,sausainiu paragavau,sonines,banana,persiku ploksciuju,vynuogiu keke...nezinau kiek ryt uzsiridenus busiu,gal nesisvert
Labas rytas,kaip ir reikejo tiketis +200g Siandien jokiu soniniu,jokiu saldainiu ir nieko draudziamo.Laikysiuos grieztai pagal dietos meniu!!!
Oneiga,kaip pas Tave?-1kg
Rebutia,susiimam,as jau pasiruosus tam
Oneiga,kaip pas Tave?-1kg
Rebutia,susiimam,as jau pasiruosus tam