Oho Mute kaip susieme. Saunuole!
As vis dar ne saunuole uzvakar galvojau, ka djau islipau is 87 zonos, vakar jau vel vos ne plius kilas. Siand nesisveriau. Bet kiausinius verdu pusryciams. Aj kelios vynuoges belaukiant i burna ikrito.
Ir pas mane -300g, bet rytoj vėl prasidės savaitgalis
Sportuoju ir aš, tiksliau plėšinius plėšiu Nu va užsireikė prie garažo kokių kvietkų pasisodint.Diedas žiūri kreivai, nes galiu jo lobius pajudint Nu ir ne tik pajudinsiu, dar ir pramėtysiu, nu kai nematys, bo kitaip gali mano siūlus pramėtyt.
Mute, šulinį sutvarkė?Vėl ramybė?
Nezinau kaip po siandienos meniu ar tik ryt neteks verkti Buvo ledas,2 valerijoniniai saldainiai
Oneiga,sulinys sudrapalitas,neturiu jo,o gal ir nebeturesiu
Ryt nusimato daaaaug sportavimo ir dar daugiau plesiniu...kvietkos nesodintos,aplamai niekas nepaseta Reikia nors kazkiek svogunu pakaisiot,kokiu zirniu pabert...agurkam koki kampa rast...Nepatinka kai taip nieko nepasidarau...MB ner,vienai sunku pievoje darzus sukast...o dar visokie ,,meistrai''nervus gadina...stengiuosi nusiraminti,vistiek kazkada susitvarkysim.
Siandien sveciuose stirna turejom
Laukiam ryt minusu,ane?
nu žinok, nieko nesuprantu kas tam šuliniui nutiko, rimtai.
Miškas netoli, kad stirnos į svečius ateina?
O dėl tų daržų, tai mažiausiai nervuokis,nebus ir nereiks
Priėdžiau čipsų, visai jau kvankt.Pakišo maišą po nosim ir neatsilaikiau...
Miskelyje gyvenam,ne giria,o tokie miskiukai.Miskai didesni visai salia,gyvunijos netruks
Sulini sumastem pasigilinti....netilpo ziedas,suskilo beleidziant,tai paeme ir maziuku pora sukiso,tai nei vaizdo,nei vanden padaugejo...nei tvarkos....rrrrrrrrr..r..r...Bus reikalu dar su jais!
-100g,vis minusas 79kg,gal ryt jau i 78 perbegsiu Pasvajojau ir lekiu sportuot,zoles pjaut.Iki sodo reiketu nulekt,pasisodint zirniu,svogunu,burokeliu.Gi galiu ir derliaus sulaukt O kada agurkus sodinsim?Mano daigai visi nusibaige,teks seklas tiesiai i zeme kist.
Nu kas kas?Dukra gerietė +400g ir varau į svečius pyrago valgyt
Agurkai lysvėj pasėti, o šiltnamyje jau su mažyčiais agurkiukais,va.
Kur Rebutia vėl prašapus?Jaučiu, apie karalaitę šokinėja ir saldainius kemša
As kolkas nesugriesyyyyyjauuuuu,kolkas Lekiu sodan seti ...atveso,galesiu pasikapstyti.
Oneiga,skanaus pyragelio,ryt su minusais,ane
Niekur nedingusi, paskaitau vus dar 87 su kapeikom. Tai kur nebus, kai nakti pistaciju priedziau. Planavau viena kita i burna isimest, planas pasikeite, gavosi kalnas
Siandien beveik tvarkingai, kol kas, bet dar tik pavakarys.
Kiausiniai, vaisiai, pora saldainiu vakarienei bus kimsti makaronai. Pavakariams rukyta zuvis.
Apie princese nemazai sokineja tetis, tai as turiu laiko padrybsot ir nieko neveikt. Bet baigsis viena diena karantinas, iseis i darba, tai jau sokinesiu sokinesiu ir as gal va tada maziau esiu
Ir visai ne joks nelabas rytas Prie pyrago gavau kugelio ir dar visokio gėrio.Grįžau naktį apsiėdus taip, kad dar dabar soti ir aišku su pusantro pakelio sviesto ant šonų Nu kodėl išvažiuodama,protą namie palikau???
Mute, sportuoji?Aš ne, lietus.Legaliai galiu imt virbalus
Vakar komposto kruvoj radau kurklį.Siaubų siaubas.Ar Tu jį mačius iš arti?Negana, kad parazitas, tai dar ir baisus koks.Šakės bus viskam, jei užsiveis
Aha, Rebutia, kažkodėl tėčiau labiau apie karalaites šokinėja negu apie karalaičius
Vakar atsportavau kaip niekad,o dar ir pasisodinau 4lysves Beliko 4 tuscios.Ai,dar sodyboje viskas vazoneliuose vargsta,visa kita seklu pavidaluose Lietus lyja,eisiu tvarkytis vidaus patalpu.
Issirasiau prie pusryciu saldaini,gal geriau svoris kris