Aš tai, Rebutia, nevalgau, aš ėdu Šiandien va suėdžiau degalinės bulką, o ji dar ir neskani buvo.Tada grįžau namo ir prasidėjo- nomeda, kažkokie kukurūzai, o ant viršaus 4 naminiai čeburekai, ir dar nne vakaras
Vakar taip graziai iki vakarienes laikiausi...o tada ..3 lekstes barciu su 2 vistienos blauzdelem,veliau sokolado juodojo su druska ir milkos su riesutais,,degustavimas''
+200g.Reikia ramintis,o tai tie saldumynai prie gero nepriveda!!!
+200g.Reikia ramintis,o tai tie saldumynai prie gero nepriveda!!!
Sveikos,savaite prdedu su 81,2kg.Praitos savaites rezultatas +200g
Aš tai vis augu, platėju Pradėjau su 75,8kg.Matai, Mute,kaip draugiškai laukiu Kondensovkės šaldytuve turėjau...
Laba,
-400g.Neteisinga kondensovkė buvo ir suėstas kiekis neteisingas
ale kas tokia gera pagamino reiketu ir man tokios uzsipirkti
-1kg.Jau kaip smagu matyti 80,2 Gal pasiseks i 79,999perbegt Labai tikiuosi,kad svartykles nesuklydo
Vakar zole pjoviau,peraugo ,slapia,...vargau ,vargau..t.y. sportavau sportavau..
-1kg.Jau kaip smagu matyti 80,2 Gal pasiseks i 79,999perbegt Labai tikiuosi,kad svartykles nesuklydo
Vakar zole pjoviau,peraugo ,slapia,...vargau ,vargau..t.y. sportavau sportavau..
Laba,siandien skysciai susilaike,galva skauda.-100g,nereikejo vakar ledu ir ,,pingvinu''valgyt Nepatiko organizmui sitiek saldesiu...Gal ryt jau i 79,999 izengsiu
Pas mane 0.Ai, vėl kažko priėdžiau, ir dar naktį...
Ai, suraiciau leda su suria karamele ai, vietoj surio su pomidorais buvo varske su saldytom braskem (atsilusiom ir pacukruotom),vakare pribaigiau varske,mat laaabai nemaza porcija buvau pasiruosusi-abzora Tai ryt laukiam minusu
Labas rytas -700g Jau galu gale pabegau nuo 80 79,4kg
Anksciau sis skaicius butu soka keles,o siandien dziaugsmas neispasakytas Belieka laukti kada is 70,, pabegsiu'' Oneiga,dabar tikslas Tave aplenkti,arba bent dasivyti
Vakaryksciai ledai dietiniai Ir dar,zoles pjovimas geras sportas!
Anksciau sis skaicius butu soka keles,o siandien dziaugsmas neispasakytas Belieka laukti kada is 70,, pabegsiu'' Oneiga,dabar tikslas Tave aplenkti,arba bent dasivyti
Vakaryksciai ledai dietiniai Ir dar,zoles pjovimas geras sportas!
Mute
Aš valgau ir laukiu, ir jaučiu,kad tikrai aplenksi
QUOTE(Oneiga @ 2020 05 21, 23:22)
<p>Mute </p><p>Aš valgau ir laukiu, ir jaučiu,kad tikrai aplenksi </p>
Kaip man patiko tavoji nuojauta ,kad tik ji issipildytu
Nezinau ar tvarkingai praleidau diena,bet jau kiek prisportavauuuuu Pusryciai kaip ir tvarkingi,pietums silauoges su pienu,vakarienei kiaulienos nugarine su( ridikeliai+aizbergo sal.+svoguno laisk.+krapai+grietine=)salotomis.Katik kazkaip netycia ikrito sostines saldainis,tas su valerijonu Ale,kad ramiau miegotus
Ryt laukiam mminusu ,ane?