Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos,siandien nepasisverus prdedu savaite.Tikiuosi,kad surimtesiu ir nebeesiu visko kas papuola ax.gif Ir jums to palinkesiu,o gal pasiseks! biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif visos pabegusios,atostogaujat,sauluteje kaitinates....As siandien pasisveriau,81,9kg.Tai nuo siandienos nebevalgysiu vafliu ax.gif Pasirodo dietiniai jie tongue.gif Siandien bandysiu be nukrypimu issilaikyti.Ir nebekepsiu nieko griesno,o tai dar ir dukra nupenesiu tongue.gif
Atsakyti

Numečiau net 100g :D​ 

Atsakyti
Su tuom ir sveikinu 4u.gif biggrin.gif O as siandien juodojo sokolado pora gabaleliu suraiciau ax.gif dukryte is doros kelio isvede rolleyes.gif Tikesiuos ryt minuso tongue.gif
kaip nusivariau siandien,o pagalvojus kiek rytoj darbu laukia... doh.gif doh.gif doh.gif Ir kaip as dar ne gazele biggrin.gif hmm.gif
Atsakyti
Labas rytas,-700g smile.gif Ale kokia as saunuole bigsmile.gif Gal nesugadinsiu savaites rolleyes.gif
Atsakyti
Oneiga,ar viska pasisodinai?Nebezinau kada ka sodint,tiksliau kas dar per anksti?
Atsakyti

O pas mane plius kazkiek. Bet galvoju, kad ryte vandens oageriau ir nespejau issisiot iki sverimosi. Guodziu save tuo :D

Juk negali but nuo naktinio tinginio gabaliuko :D

Atsakyti

Ne ne, tikrai ne nuo tinginio :D Nuo bet ko gali būt, bet tik ne nuo jo :P 

Mute, gaudyk :4u: , Tu šaunuolė.

Tik agurkų nepasėjau, daugiau viskas sukišta žemėn.

Šiandien vėl 0 :unsure:​ 

Atsakyti
O pas mane tai tinginys buvo nedietinis blink.gif manau jis kaltas ax.gif Va juodasis sokoladas ir cirviniai vafliai (uzminkiau ant kefyro zagarelius,miltu buvo permazai,tad teko kept vaflius)tai dietiniai tongue.gif
Oneiga,na ir saunuole Tu , 4u.gif te.As sode tik siltnamyje pomidorus sukisau,braskes kazkiek aptvarkiau,puse lysves daugiagalviu svogunu pasodinau ir pora eiliu salotu.Kazkaip nesidirba siemet ax.gif Sodyboje ryt bandysiu lysves ruost.Sukisiu svogunus ir visa kita.Siandien issiaiskinau kaip laistyma pasileist ax.gif
Visa diena zole pjoviau,reikia rimtesnes tehnikos...vargas su 33cm vejapjove doh.gif Zodziu sportuoju issijuosus biggrin.gif
Vakarienei vietoje mesos pasirinkau grudetaja varskyte ir varskes suri.Kazi ar nesupyks ryt svarstykles unsure.gif taip tai jug baltymai hmm.gif Labai tingejosi kazka mesisko gamint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 06 gegužės 2020 - 22:26
labas rytas smile.gif -400g.Jau 80,8kg.Turiu mazyyyyte vilti pirmadieni pereiti i 79,9 bigsmile.gif
Labai pasistengsiu savaitgali nenusidet ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

per dvi dienas -700g.Kažkaip labai sunkiai krenta.

Mute, teks pirkt traktoriuką :D 

Mano vaiskrūmiai pradėjo keliaut po teritoriją vėl.MB stebisi.Nu atrodo, kad pirmąkart jie keičia gyvenamąją vietą :D​ 

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as jau laukiau kada pas Tave jie keliaut prades tongue.gif Pas mane irgi taip bus biggrin.gif Ir ne tik vaiskrumiai,o ir vaismedziai su gelem ax.gif
O kodel toks grazus minusas,a? netvarka blink.gif Patyliukais dar sukusi mirksiukas.gif
Pas mane tik -200g.Viltys zlunga pirmadieni sutikt su 79,9999 ax.gif Dabar 80,6,tai po kelis simtus mazinant ,kad tik iki80 pasisektu daeit unsure.gif
Del traktoriuko tai Tu teisi,butinas jis! Va tik ,kad geru kainos kandziojas.Parduosiu soda ir teks i traktoriu investuot.
Reikia lekt iki miesto,pasipildyt edesio tongue.gif Gaila,kad vistu neturiu,viena problema atkristu,kiausiniu i valias svieziu tureciau biggrin.gif Pasvajojau,einu dirbt,svogunai nesodinti dar....
Atsakyti