Sveikos,siandien nepasisverus prdedu savaite.Tikiuosi,kad surimtesiu ir nebeesiu visko kas papuola Ir jums to palinkesiu,o gal pasiseks!
Labas visos pabegusios,atostogaujat,sauluteje kaitinates....As siandien pasisveriau,81,9kg.Tai nuo siandienos nebevalgysiu vafliu Pasirodo dietiniai jie Siandien bandysiu be nukrypimu issilaikyti.Ir nebekepsiu nieko griesno,o tai dar ir dukra nupenesiu
Numečiau net 100g
Su tuom ir sveikinu O as siandien juodojo sokolado pora gabaleliu suraiciau dukryte is doros kelio isvede Tikesiuos ryt minuso
kaip nusivariau siandien,o pagalvojus kiek rytoj darbu laukia... Ir kaip as dar ne gazele
kaip nusivariau siandien,o pagalvojus kiek rytoj darbu laukia... Ir kaip as dar ne gazele
Labas rytas,-700g Ale kokia as saunuole Gal nesugadinsiu savaites
Oneiga,ar viska pasisodinai?Nebezinau kada ka sodint,tiksliau kas dar per anksti?
O pas mane plius kazkiek. Bet galvoju, kad ryte vandens oageriau ir nespejau issisiot iki sverimosi. Guodziu save tuo
Juk negali but nuo naktinio tinginio gabaliuko
Ne ne, tikrai ne nuo tinginio Nuo bet ko gali būt, bet tik ne nuo jo
Mute, gaudyk , Tu šaunuolė.
Tik agurkų nepasėjau, daugiau viskas sukišta žemėn.
Šiandien vėl 0
O pas mane tai tinginys buvo nedietinis manau jis kaltas Va juodasis sokoladas ir cirviniai vafliai (uzminkiau ant kefyro zagarelius,miltu buvo permazai,tad teko kept vaflius)tai dietiniai
Oneiga,na ir saunuole Tu , te.As sode tik siltnamyje pomidorus sukisau,braskes kazkiek aptvarkiau,puse lysves daugiagalviu svogunu pasodinau ir pora eiliu salotu.Kazkaip nesidirba siemet Sodyboje ryt bandysiu lysves ruost.Sukisiu svogunus ir visa kita.Siandien issiaiskinau kaip laistyma pasileist
Visa diena zole pjoviau,reikia rimtesnes tehnikos...vargas su 33cm vejapjove Zodziu sportuoju issijuosus
Vakarienei vietoje mesos pasirinkau grudetaja varskyte ir varskes suri.Kazi ar nesupyks ryt svarstykles taip tai jug baltymai Labai tingejosi kazka mesisko gamint
Oneiga,na ir saunuole Tu , te.As sode tik siltnamyje pomidorus sukisau,braskes kazkiek aptvarkiau,puse lysves daugiagalviu svogunu pasodinau ir pora eiliu salotu.Kazkaip nesidirba siemet Sodyboje ryt bandysiu lysves ruost.Sukisiu svogunus ir visa kita.Siandien issiaiskinau kaip laistyma pasileist
Visa diena zole pjoviau,reikia rimtesnes tehnikos...vargas su 33cm vejapjove Zodziu sportuoju issijuosus
Vakarienei vietoje mesos pasirinkau grudetaja varskyte ir varskes suri.Kazi ar nesupyks ryt svarstykles taip tai jug baltymai Labai tingejosi kazka mesisko gamint
labas rytas -400g.Jau 80,8kg.Turiu mazyyyyte vilti pirmadieni pereiti i 79,9
Labai pasistengsiu savaitgali nenusidet
Labai pasistengsiu savaitgali nenusidet
Labas rytas,
per dvi dienas -700g.Kažkaip labai sunkiai krenta.
Mute, teks pirkt traktoriuką
Mano vaiskrūmiai pradėjo keliaut po teritoriją vėl.MB stebisi.Nu atrodo, kad pirmąkart jie keičia gyvenamąją vietą
as jau laukiau kada pas Tave jie keliaut prades Pas mane irgi taip bus Ir ne tik vaiskrumiai,o ir vaismedziai su gelem
O kodel toks grazus minusas,a? netvarka Patyliukais dar sukusi
Pas mane tik -200g.Viltys zlunga pirmadieni sutikt su 79,9999 Dabar 80,6,tai po kelis simtus mazinant ,kad tik iki80 pasisektu daeit
Del traktoriuko tai Tu teisi,butinas jis! Va tik ,kad geru kainos kandziojas.Parduosiu soda ir teks i traktoriu investuot.
Reikia lekt iki miesto,pasipildyt edesio Gaila,kad vistu neturiu,viena problema atkristu,kiausiniu i valias svieziu tureciau Pasvajojau,einu dirbt,svogunai nesodinti dar....
O kodel toks grazus minusas,a? netvarka Patyliukais dar sukusi
Pas mane tik -200g.Viltys zlunga pirmadieni sutikt su 79,9999 Dabar 80,6,tai po kelis simtus mazinant ,kad tik iki80 pasisektu daeit
Del traktoriuko tai Tu teisi,butinas jis! Va tik ,kad geru kainos kandziojas.Parduosiu soda ir teks i traktoriu investuot.
Reikia lekt iki miesto,pasipildyt edesio Gaila,kad vistu neturiu,viena problema atkristu,kiausiniu i valias svieziu tureciau Pasvajojau,einu dirbt,svogunai nesodinti dar....