Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

vėl 0.Nu ir džiaugiuos :D 

Žolė nupjauta, gėlynėliai papurenti, šiltnamis vis dar be stogo :huh2: 

Kaži kur vėl dingo mūsų jaunimas?

Einu gert antro puodo kavos.

Atsakyti
Labas,-500g.Vakar kazko prastai jauciausi,maza to,, pasismaginau'' su saldainiais ,zagareliais...vakare buvo krevetes su majonezu ir kruva streso...matyt todel ir minusas.
Nuotaikos visiskas 0,reikia eit darbus dirbt,kad kazkiek prasiblaskyt...

Atsakyti

Kas Tau, Mute?Pervargai gal?

Aš visą dieną kimšau.Beprotybė kažkokia.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 04 26, 00:03)
<p>Kas Tau, Mute?Pervargai gal?</p><p>Aš visą dieną kimšau.Beprotybė kažkokia.</p>

Nuo bedu pervargau...
Vakarop sumasciau snikerini tingini pagamint,tik sokolado apliejimui neturiu.Diena kaip ir nekimsau,bet va riesuteliai vakare sustraksejo i burna ax.gif Ryt tiks ir 0,svarbu ,kad pliuso nebutu..
Atsakyti
Laba,siandien +,nezinau kiek,bet svarstykles rodo 81 blink.gif Ta proga pusryciai pagerinti,prie kiausiniu 2 sumustiniai su lasisa,gabalelis tinginio.Pasakysiu,kad man tinginys nepatiko.Gal sausainiai neskanus...nebegaminsiu as jo daugiau.Snikerinis tortukas daug geriau tongue.gif
Pasiziurejau,kad liko 800g numestuju blink.gif Vaje,nejaugi per siandien ir juos prarasiu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 26 balandžio 2020 - 09:36
....na ka,po pietu (cia laika turiu uomenyje) tinginys skanus patapo tongue.gif ryt pirma savaite tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif vel pirmoji ax.gif 82,4kg unsure.gif nezinau ar tiek istikruju sveriu,ar svarstykles bludija...vakar ir as pati gerokai pabludijau doh.gif
Atsakyti

As siandien pasisveriau.. Geriau buciau nesisverus.. Is kazkur 86.6.

Atsakyti
..va va,tikrai is kazkur tas svoris nukrito ant musu drinks_cheers.gif Jauciu,kad bus skysciai susilaike,issisiosim ir palenvesim mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

74,9kg ir vėl pirma savaitė :D​ 

Atsakyti
..pasportavau sode,gal kazkiek isgarinau skysciu.I tualeta nelaksciau,vandens negeriau-negerai!O jus ar geriat vandeni?
Atsakyti

Labas rytas,

negeriu, vis pamirštu.Svoris stovi vietoj.

Atsakyti