Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

:lol:  :lol: nieko sau liemenuko svoris.

Pas mane tai taip:vieną dieną -400g, kitą +400g.Bet manau, kad tikrai kalti ne trys sprandinės kepsniai, o darbas :ax: Karpiau savo spygliuočius, dabar turiu tris bonsus :lol: 

Labas rytas

Atsakyti
Labas rytas smile.gif Siandien -100g,vistik vynuoges dietai netinka ax.gif O gal darbas hmm.gif
Kai padirbejam raumenai auga,svoris dideja biggrin.gif
Siandien labai sportuosiu,tiek darbeliu numacius nudirbt showoff.gif Dar bebr reikia isgint is prudo...
Atsakyti

Laba, 

As vis paskaitau, nedingusi, tik tas mazas monstras laika visa pasiima. 

Mamo svoris tai svyruoja zinokit ne simtgramiais :D vakar bivo 85, 7 siand jau 84.1.

Bet jau pusryciai teisingeja :) kiausiniai, avokadas, majonezas. Nu ok, majonezas ir duona gal ne prie teisingu, bet patys pusryciai vis arciau doros kelio :)

Vandens kelinta diena maziau issigeria. Reik vel didinti. 

Uzvakar zirniu pasisodinau. Pomidorus tai neseniai pasejau, pries kokoas max 2 sav. bet dygsta dygsta.

Siltnamiuka pabaigs gal sia sav, tai ridiku ir salotu dar pasesiu, iki pomidorus reiks sodins. 

Atsakyti
As jau ridikelius raunu,va salotu tai nepasisejau ax.gif spinatai kazkodel nesudygo,gi turejau juos jau kirsti,o dabar be zalumos likau.
Diena kaip ir tvarkingai atlaikyta,tiksliau pietums buvau sau leidus sukeisti pomidorus su braskiu uogiene ax.gif Gi zemes dienos svente tongue.gif Pasiruosiau varskes su trintom braskem wub.gif Taip skanu buvo,gal ryt svarstykles nenubaus tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,-500g smile.gif Ale jau beveik isivaziavau bigsmile.gif 80,8kg
Dar -5,8 kg ir busiu pirma etapa uzbaigus .
Atsakyti

Pas mane 0.Kur ieškot kaltų :hmm: ?

Mute, o kai Tu tą bebrą iš tvenkinio išprašysi?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 04 23, 15:48)
<p>Pas mane 0.Kur ieškot kaltų hmm.gif ?</p><p>Mute, o kai Tu tą bebrą iš tvenkinio išprašysi?</p>

Reikia neduoti jam ramybes,neleisti namu pasistatyt.Zodziu karklu rovimas,meldu pjovimas...Vis dar iki to rankos nedaejo,prapuolus su zoles pjovimu...siandien skersa is sodo parvaziavau.Jau kaip nusikaliau doh.gif
Dukryte troba iskuopus,isplovus,tai emiau ir alieju uzkaitus pamirsau,prismirdinau doh.gif Zodziu duonos su cesnaku nebebuvo tongue.gif Pavargusiai ner ko virtuveje seimininkaut...
Uztat sonkauliukai graziai iskepe,uzpyliau naminiu pomidoru padazu-niam kaip juos susveiciau wub.gif Rytoj turiu turet minusa ir taskas biggrin.gif
O tai 0 gal po kazkokiu ,,priedu'' mirksiukas.gif
Atsakyti

Kokia Tu šaunuolė :4u: Nu išskyrus, tą aliejaus istoriją :P .O aš ėdu.Net pačiai baisu :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 04 23, 23:28)
<p>Kokia Tu šaunuolė 4u.gif Nu išskyrus, tą aliejaus istoriją tongue.gif .O aš ėdu.Net pačiai baisu biggrin.gif </p>

O ka edi? tongue.gif
Atsakyti

Mute, ideju ieskai, kaip nusideti? :D

Atsakyti

Labas rytas,

ėdu viską kas ėdama ir dideliais kiekiais :rolleyes: todėl +500g :unsure:​ Susitraukė paskutinė striukė...

Atsakyti
Sveikos smile.gif jau prisiieskojau ideju,tiksliau prisiminiau,kad reikia sostine su valerijonu ismegint,dar zagareliai i traskutcius transformavosi,reikia padet dukrai juos naikint...ryt minusu tikrai nekvepes ax.gif Siandien po vakaryksciu ,,sportu'' -100g,tikrai raumenai auga tongue.gif
Siandien islindau i miesta,raktus pamirsus pasiimt tongue.gif ,sulaksciau ,reikalus pasisprendziau ir atgal i LAISVE wub.gif Jau kaip pavargau nuo miesto blink.gif Dabar sedziu pririjus visko,pavargus,dirbt nenorinti....O gi reiketu su vejapjove pasportuot,griekus apmazint rolleyes.gif
Atsakyti