Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas mergaitės, oi tie mokslai, geriau jau mokykla juos pasiimtų smile.gif o as zaraza kazkokia pasigavau, savaitgali kaulus lauze, gerkle perstejo, o nuo pirmadienio, kaip zaizda ant gomurio, baisiai skauda, net dantis gelia wub.gif
Atrodo valgau visai mazai, nuo 18 val. nieko i burna, o svarstykles kaip uzkeretos ties 77 kg, nors vizualiai net pilvas susitrauke smile.gif
Atsakyti

Jurgiški, kaulus laužo nuo coronos :P 

Atsakyti

Mute, Tu vis dar sodyboj?Jaučiu, visus pakampius jau sutvarkei?Aš nieko nedarau visai.Tiesiog rankos nekyla.Pati ant savęs pykstu.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 04 16, 20:55)
<p>Mute, Tu vis dar sodyboj?Jaučiu, visus pakampius jau sutvarkei?Aš nieko nedarau visai.Tiesiog rankos nekyla.Pati ant savęs pykstu.</p>

Aha,vis dar ten...tik kampu niekas nekuope ax.gif Kaip ir Tau rankos nekyla,-jau tigiu ir tinget blush2.gif Va valgyt tai nesitingi tongue.gif
Papildyta:
Jurgiski,gal tikrai tai ta zaraza kurios visi bijo doctor.gif o temperaturos ar turi?
Atsakyti
Sveikos,tai vel visos svenciat mirksiukas.gif Siandien iki namu nuvaziavus buvau,pasisveriau...83,6kg.Tai vyko po pusryciu, skaitau,kad visai neblogai ax.gif jau maniau,kad bus daug daugiau pliuso,o gal svarstykles suklydo blink.gif Ryt lipsiu ant kitu,jau ryte tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas,

74,2kg.Nu jau taip lėtai krenta.O dar savaitgalis, tai vėl priėsiu ko nereik, ai... :D​ 

Atsakyti
Lbas vakarelis smile.gif siandien vel su migrena kankinuosi...ryte pasisveriau-600g,jau 83kg.
Tikiuosi,kad mano savaitgalis bus be apsirijimo rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Startuoju su 81,8kg.Va ka reiskia 2 dienas su migrena pragyvent,jokios dietos nereikia.Nesinorejo nieko i burna imt...Siandien dar kazkiek skaudenejas,bet jau lengviau.Pusrycius labai(beveik)tvarkingus suvalgiau.Majonezo tai nereiketu ...
Kaip pas jus?Ar startuojat?
Atsakyti

Labas rytas,

startuojam startuojam, nes jau nebėr kur plėstis :D 75,2kg.

Mute, nu nors kiek naudos iš tos migrenos :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 04 20, 10:55)
<p>Labas rytas,</p><p>startuojam startuojam, nes jau nebėr kur plėstis biggrin.gif 75,2kg.</p><p>Mute, nu nors kiek naudos iš tos migrenos rolleyes.gif </p>

Tikrai taip smile.gif Bet tai kiek kankintis reikia ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,kur visos dingusios ploja.gif Atostogaujat ar ka?O gal suzinojot,kad madinga bus apvalumai ir lasiniu rinkiai aplink liemeni tongue.gif
As vakar puse nomedos neragautos paragavau ir neragautu pistaciju ledu pora sauksteliu...o taip tai galima sakyti neisdykavau ax.gif -400g smile.gif
Ryte uzlipu ant svarstykliu,sios man 79,2parodo bigsmile.gif nu galvoju visai kazkas su manim negerai... blink.gif veliau perstaciau kitaip jas-vel tas pats blink.gif dar po kiek laiko su liemenuku uzsilipu,-ogi 81,4 biggrin.gif tada vel be jo,-81,4kgTai va,viskas su manim gerai yahoo.gif
Atsakyti
Nu jau visos pabegot blink.gif As siandien kaip ir tvarkingai issilaikiau,mazas griekelis buvo ,keke vynuogiu.Uztat laaabai ,,pasportavau'',vos bepasijudinu.Pjoviau malkas smile.gif ,darbavausi sode,pasodinau vysnia.
Oneiga,prisimenu kaip sakei,kad vis persodineji viska,tai dabar ir as taip elgiuosi.Dar zinau,kad teks kitais metais vel kitur perkelti ax.gif
Atsakyti