Labas mergaitės, oi tie mokslai, geriau jau mokykla juos pasiimtų o as zaraza kazkokia pasigavau, savaitgali kaulus lauze, gerkle perstejo, o nuo pirmadienio, kaip zaizda ant gomurio, baisiai skauda, net dantis gelia
Atrodo valgau visai mazai, nuo 18 val. nieko i burna, o svarstykles kaip uzkeretos ties 77 kg, nors vizualiai net pilvas susitrauke
Jurgiški, kaulus laužo nuo coronos
Mute, Tu vis dar sodyboj?Jaučiu, visus pakampius jau sutvarkei?Aš nieko nedarau visai.Tiesiog rankos nekyla.Pati ant savęs pykstu.
QUOTE(Oneiga @ 2020 04 16, 20:55)
<p>Mute, Tu vis dar sodyboj?Jaučiu, visus pakampius jau sutvarkei?Aš nieko nedarau visai.Tiesiog rankos nekyla.Pati ant savęs pykstu.</p>
Aha,vis dar ten...tik kampu niekas nekuope Kaip ir Tau rankos nekyla,-jau tigiu ir tinget Va valgyt tai nesitingi
Papildyta:
Jurgiski,gal tikrai tai ta zaraza kurios visi bijo o temperaturos ar turi?
Sveikos,tai vel visos svenciat Siandien iki namu nuvaziavus buvau,pasisveriau...83,6kg.Tai vyko po pusryciu, skaitau,kad visai neblogai jau maniau,kad bus daug daugiau pliuso,o gal svarstykles suklydo Ryt lipsiu ant kitu,jau ryte
Labas rytas,
74,2kg.Nu jau taip lėtai krenta.O dar savaitgalis, tai vėl priėsiu ko nereik, ai...
Lbas vakarelis siandien vel su migrena kankinuosi...ryte pasisveriau-600g,jau 83kg.
Tikiuosi,kad mano savaitgalis bus be apsirijimo
Tikiuosi,kad mano savaitgalis bus be apsirijimo
Labas rytas Startuoju su 81,8kg.Va ka reiskia 2 dienas su migrena pragyvent,jokios dietos nereikia.Nesinorejo nieko i burna imt...Siandien dar kazkiek skaudenejas,bet jau lengviau.Pusrycius labai(beveik)tvarkingus suvalgiau.Majonezo tai nereiketu ...
Kaip pas jus?Ar startuojat?
Kaip pas jus?Ar startuojat?
Labas rytas,
startuojam startuojam, nes jau nebėr kur plėstis 75,2kg.
Mute, nu nors kiek naudos iš tos migrenos
QUOTE(Oneiga @ 2020 04 20, 10:55)
<p>Labas rytas,</p><p>startuojam startuojam, nes jau nebėr kur plėstis 75,2kg.</p><p>Mute, nu nors kiek naudos iš tos migrenos </p>
Tikrai taip Bet tai kiek kankintis reikia
Labas rytas,kur visos dingusios Atostogaujat ar ka?O gal suzinojot,kad madinga bus apvalumai ir lasiniu rinkiai aplink liemeni
As vakar puse nomedos neragautos paragavau ir neragautu pistaciju ledu pora sauksteliu...o taip tai galima sakyti neisdykavau -400g
Ryte uzlipu ant svarstykliu,sios man 79,2parodo nu galvoju visai kazkas su manim negerai... veliau perstaciau kitaip jas-vel tas pats dar po kiek laiko su liemenuku uzsilipu,-ogi 81,4 tada vel be jo,-81,4kgTai va,viskas su manim gerai
As vakar puse nomedos neragautos paragavau ir neragautu pistaciju ledu pora sauksteliu...o taip tai galima sakyti neisdykavau -400g
Ryte uzlipu ant svarstykliu,sios man 79,2parodo nu galvoju visai kazkas su manim negerai... veliau perstaciau kitaip jas-vel tas pats dar po kiek laiko su liemenuku uzsilipu,-ogi 81,4 tada vel be jo,-81,4kgTai va,viskas su manim gerai
Nu jau visos pabegot As siandien kaip ir tvarkingai issilaikiau,mazas griekelis buvo ,keke vynuogiu.Uztat laaabai ,,pasportavau'',vos bepasijudinu.Pjoviau malkas ,darbavausi sode,pasodinau vysnia.
Oneiga,prisimenu kaip sakei,kad vis persodineji viska,tai dabar ir as taip elgiuosi.Dar zinau,kad teks kitais metais vel kitur perkelti
Oneiga,prisimenu kaip sakei,kad vis persodineji viska,tai dabar ir as taip elgiuosi.Dar zinau,kad teks kitais metais vel kitur perkelti