Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2020 04 14, 00:00)
<p>Kai tik pradedu lengviau kvėpuot, iškart nueinu užvalgyt ir vėl laukiu kada palengvės
</p><p> biggrin.gif </p><p>74,6kg buvo ryte...</p>

...ale dietiniai patiekalai pas Tave blink.gif ko taip nepliusuoji?!!! tongue.gif As bijau svarstykles sulauzyt ax.gif nelipsiu dar biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Jus nepergyvenkit, pas mane vis dar astuompenki su kableliu :D

Valgykit be streso :) 

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2020 04 14, 00:42)
<p>Jus nepergyvenkit, pas mane vis dar astuompenki su kableliu biggrin.gif</p><p>Valgykit be streso smile.gif </p>

Labas smile.gif As vis dar nesisveriu,o dar ryte gavau pagerintus pusrycius ax.gif Taip kad nezinau ar nebusiu pirmune is kito galo tongue.gif
Reikia kazkaip baigt ta sventini edima ax.gif
Atsakyti

Pliusuoju.Jau 75,1kg.

Atsakyti

As kelintas rytas pamirstu pasisverti. Arba bemaitindama vandens prigeriu, arba pusryciaudama prisimenu.

Bet saldainiu namie dar yra :D tai minusas kaip ir nesviecia :) 

Atsakyti

O kaip tie saldainiai pas Tave užsiveisia, ką :D ?Nes aš va baigiu sostinės dėžutę sušlamšt ir vsio, tik ledinukai nuo kažkurių kalėdų :D 

Vėl 0 pas mane.

Jurgiškis kur???Vis pamokas ruošia? :D 

Žinot ką nuveikiau savaitgalį?Ogi pirmąkart gyvenime kitam žmogui pedikiūrą dariau.Tiksliau geliniu lakavau.Nu kaip patiko terliotis.Gaila, daugiau  norinčių neatsirado, būčiau ir dar terliojus :D​ 

Atsakyti
Sveikos,as tai bijau ant svarstykliu lipt topsecret.gif Saldainiu neturiu ir nenoriu,edesio tai sociai ax.gif Per tas sventes ir atsalima aptingau,apsirijau....kaip i doros kelia sugrizti hmm.gif
Oneiga,ale pas Tave tingulio ner,te mano visus nagus bigsmile.gif
Atsakyti

Na kaip tie saldainiai uzsiveisia... Savaitinio apsipirkimo metu :D

Siaip tai va geri saldainiai su valerijonu. Valgai ir apsirmaini :D kazkas gerai sugalvojo :D

O siaip... Nu uzkniso tas karantinas. Nei kur pasibaikscioti isvaziuoti, o 2km spinduliu nuo namu nelabai privaiksciosi. 

Atsakyti
..oho ,kas per saldainiai su valerijonu blink.gif nesu tokiu uzmacius blink.gif O tai valerijono kvapas kaip?
Atsakyti

Sostines. Biski jauciasi kvapas :D

Atsakyti

Labas rytas,

Mute, nešk nagus čia :D 

Aš irgi nemačiau saldainių su valerijonu, bet jau tikrai reik :unsure: 

-300g net :D​ 

Atsakyti
Sveikos,rasiau,rasiau,ispazinti atlikau ir kazkaip neissisiunte blink.gif Dabar jau neturiu drasos kartoti tongue.gif
Nesisveriau,edu ax.gif
Atsakyti