-500g labas rytas
Labas rytas Sulaukeme siltu oru,ta proga reiketu imti pavyzdi is Jurgiskio ir pradeti minusuoti
Pasisveriau,nuo siandien bandysiu kazkiek surimteti.83,4kg
Pasisveriau,nuo siandien bandysiu kazkiek surimteti.83,4kg
Niekas čia jokių pavyzdžių neims Šiandien 0, laukiu braunio.Mute, turėtum pavydėt
Laba,
Siandien svarstykles rode 84.2, bet netikiu. Vakar rode 85.7.
Bet vakar skysciu mazai geriau, gal todel cia taip...
Siand grazi diena, saule sviecia, taip ir norisi pasivaikscioti kur nors, bet jauciu kiemo uzteks
QUOTE(Oneiga @ 2020 04 07, 12:36)
<p>Niekas čia jokių pavyzdžių neims Šiandien 0, laukiu braunio.Mute, turėtum pavydėt </p>
Oi kaip tiktu man su kavyyyte,negerai cia Tu mane taip suerzinai,neberamu jau...is kur kazka tokio braunisko istraukr Pavydziu
Tai kada nebeisleis is miestu isvaziuot?susipainiojau visai Vieni sako iki ketvirtadienio galima vazinet,kitus skaitau,kad savaitgali draus,tai ar tik sestadienis su sekmadieniu Nerrrrrvas ima..Kol nedraude niekur ir nereikejo,o dabar reikia
Turi dvarą ir sėdėk sau .Nėra čia ko lakstyt
QUOTE(Oneiga @ 2020 04 07, 23:14)
<p>Turi dvarą ir sėdėk sau .Nėra čia ko lakstyt </p>
stovyklaviete tikriau.Te po Tavo zodziu ji dvaru patampa,amen
Kaip smagu kai susilo,kartu baisu,kad neatvestu...
Siandien avinzirniu troskinio su ,,lecio'' ir kiaulienos ispjova prikirtau,nelabai dietos meniu,bet gal nieko baisaus As rimtai dietinsiuos po svenciu
Laba,
vėl 0.Aš irgi su Tavim po švenčių.
Labas,-300 ,net nezinau kaip taip gavosi...vakar pries nkti rukytos sonines vietoj saldainiu uzkrimtau
siandien zagareliu pridirbau ,gi nereikejo,niekas neprase...ex,dabar su arbata vietoj surio raitau Ryt pliusas garantuotas
siandien zagareliu pridirbau ,gi nereikejo,niekas neprase...ex,dabar su arbata vietoj surio raitau Ryt pliusas garantuotas
O as kaip ir sakiau, taip ir buvo, svarstykles vakar gryba pjove. Siand vel 85.6. O zagareliu kilo as vakar tikrai nesuvalgiau
Matyt kol su pieno bidonais vaikaciosiu, tai tol tas svoris nenores krist...
oi Rebutia...
Kiek laiko Tavo mergytei?
Jau beveik keturios savaites