Na va, vakariene sudorota vedarai su saltibarsciais ir sauja saldainiu
Eisiu vandens gert
Itariu,kad mes prisidirbsim pliusu O jau pas Jurgiski koks meniu Nooooriu vedaruuuu su spirguciais Dar grietines uzsimesciau...eina sau kaip noriu,kaip dabar ta nora nugesint
Eisiu vandens gert
Dar turiu, Mute, paskubek, laukiu
Jus valgykit, valgykit, nesikuklinkit as dabar storiausia, tai palaukit. Aisku su mano valgymu ilgai teks laukt, bet ar labai jau kur skubat?
...ar ne as sunkiausia 84,1kg. Dar po vakarienes pora gabalu pyrago prarijau Taigi neskubam kudet,ane
Pas mane gi 85 kg. O taip kemsant, tai tuoj ir 86 bus... C vakarienei keptos bulves su kefyru.
Seniai planavom taip, bet va tik siand prisiruosem
Siandien bandysiu kiek imanoma tvarkingiau issilaikyti,gal pavyks...gal kas kokio kugelio neissikeps O tai po vakaryksciu vedaru edrumas buvo uzpuoles
Ir pas mane -600g, ir irgi po pyrago Nutariau uogienę sunaikint, tai kepiau tokį paprastą, bet visai neprastas gavosi. Noriu vėdarų, cepelinų ir socializacijoooooos. Viskas, pasiimu šunį ir einu laukais
Mute, Tu ne dvare šiandien?
Svarbiausia edesio,kad akaktu
Saldytuvas ten nesaldantis,va is kur dabar ji traukt,gi megstu paciupinetus isnagrinetus pirkt Kaip ledu atsargas laikyt,be ju liudna bus,negalesiu naktim isdykaut,dar sukusiu
Imsim kate,nupirkau pavadeli,ta kur 5m gales nubegt...ji naminuke,baisu ,kad nepabegtu...,,kavalieriai ten sukinejasi...
Tai va,ruosiames karantinui,uzsidarysim nuo visu
Pas mane tai ne minusas. Pasileidom velai vakare circus du soleil per youtube, tai ledu pakapojau (neber saldymo kameroj skaniuju, teks laukti italu dienu lidl) , dar kelis svogunu ziedus prigriebiau... Tai is kur tam minusui atsirasti ir izengti i 84 kg zona
Pas mane tai ne minusas. Pasileidom velai vakare circus du soleil per youtube, tai ledu pakapojau (neber saldymo kameroj skaniuju, teks laukti italu dienu lidl) , dar kelis svogunu ziedus prigriebiau... Tai is kur tam minusui atsirasti ir izengti i 84 kg zona
Kaip smagu kai yra su kuo lenktyniauti Gal pagaus azartas ir surimtesim