Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Na va, vakariene sudorota vedarai su saltibarsciais ir sauja saldainiu :D​ 

Atsakyti
Itariu,kad mes prisidirbsim pliusu tongue.gif O jau pas Jurgiski koks meniu wub.gif Nooooriu vedaruuuu su spirguciais wub.gif Dar grietines uzsimesciau...eina sau kaip noriu,kaip dabar ta nora nugesint blink.gif
Eisiu vandens gert ax.gif
Atsakyti

Itariu,kad mes prisidirbsim pliusu tongue.gifO jau pas Jurgiski koks meniu wub.gifNooooriu vedaruuuu su spirguciais wub.gifDar grietines uzsimesciau...eina sau kaip noriu,kaip dabar ta nora nugesint blink.gif
Eisiu vandens gert ax.gif

Dar turiu, Mute, paskubek, laukiu :)​ 

Atsakyti

Jus valgykit, valgykit, nesikuklinkit :D as dabar storiausia, tai palaukit. Aisku su mano valgymu ilgai teks laukt, bet ar labai jau kur skubat? :) 

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2020 04 02, 19:37)
<p>Jus valgykit, valgykit, nesikuklinkit biggrin.gif as dabar storiausia, tai palaukit. Aisku su mano valgymu ilgai teks laukt, bet ar labai jau kur skubat? smile.gif </p>

...ar ne as sunkiausia unsure.gif 84,1kg. Dar po vakarienes pora gabalu pyrago prarijau ax.gif Taigi neskubam kudet,ane mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Pas mane gi 85 kg. O taip kemsant, tai tuoj ir 86 bus... C :unsure: vakarienei keptos bulves su kefyru.

Seniai planavom taip, bet va tik siand prisiruosem :D

Atsakyti
Sveikos,ar jus visas vejas nupute,kur dingot blink.gif Pas mane -600g smile.gif Vakarykstis graikiskas pyragas ietinis buvo tongue.gif Dukra buvo Lidle nusipirkus saldyta,reikejo ji iskept,o tai tik vieta saldiklyje uzemes gulejo...Jai jis netiko,sunaikinau beveik visa viena pati tongue.gif
Siandien bandysiu kiek imanoma tvarkingiau issilaikyti,gal pavyks...gal kas kokio kugelio neissikeps biggrin.gif O tai po vakaryksciu vedaru edrumas buvo uzpuoles ax.gif
Atsakyti

Ir pas mane  -600g, ir irgi po pyrago :D Nutariau uogienę sunaikint, tai kepiau tokį paprastą, bet visai neprastas gavosi. Noriu vėdarų, cepelinų ir socializacijoooooos. Viskas, pasiimu šunį ir einu laukais :D​ 

Mute, Tu ne dvare šiandien?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 03 balandžio 2020 - 12:20
Ne,ruosiuos,tempiu ,grudu viska i bagazine karsta.gif gi maz ko prireiks ir neturesiu tongue.gif
Svarbiausia edesio,kad akaktu biggrin.gif
Saldytuvas ten nesaldantis,va is kur dabar ji traukt,gi megstu paciupinetus isnagrinetus pirkt unsure.gif Kaip ledu atsargas laikyt,be ju liudna bus,negalesiu naktim isdykaut,dar sukusiu blink.gif
Imsim kate,nupirkau pavadeli,ta kur 5m gales nubegt...ji naminuke,baisu ,kad nepabegtu...,,kavalieriai ten sukinejasi...
Tai va,ruosiames karantinui,uzsidarysim nuo visu tongue.gif
Atsakyti

Pas mane tai ne minusas. Pasileidom velai vakare circus du soleil per youtube, tai ledu pakapojau (neber saldymo kameroj skaniuju, teks laukti italu dienu lidl) , dar kelis svogunu ziedus prigriebiau...  Tai is kur tam minusui atsirasti ir izengti i 84 kg zona :D

Atsakyti

Pas mane tai ne minusas. Pasileidom velai vakare circus du soleil per youtube, tai ledu pakapojau (neber saldymo kameroj skaniuju, teks laukti italu dienu lidl) , dar kelis svogunu ziedus prigriebiau...  Tai is kur tam minusui atsirasti ir izengti i 84 kg zona :D

Atsakyti
...tai man tikra paskata nenusizengti,nelauksiu tu italu dienu Lidle tongue.gif Ai man pakanka tu dezuteje su 6vnt tongue.gif
Kaip smagu kai yra su kuo lenktyniauti clap.gif Gal pagaus azartas ir surimtesim mirksiukas.gif
Atsakyti