Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas,

oi Jurgiški :D , laikykis.Mano 11-okė, tai viskas ok, nebent apie kokį kūrinį papasakot reik, nes neskaito gi visiškai.

Ta pica vėl parsivedė visus 600g atgal.

Atsakyti

Kadangi buvau Rebutės aprėkta :P , tai iš anksto sakau,šeštadienį 17val Domino spektaklis „ Langas į parlamentą”.youtubėj arba kažkaip per delfį galima bus pažiūrėt.Fb paskelbė.

Atsakyti
Sveikos,islendu ir as is savo bunkerio biggrin.gif Vakar buvo kazkas baisaus....nakti nutrukau ,sunaikinau viska ka radau ax.gif Svarstykles ignoravau,nesisveriau.Ryte pusrycius praleidau.Tai gerai,kad mokinuku pas mane nera tongue.gifO tai dar tai nervus keltu tongue.gif

Atsakyti

Na va is anksto pagaliau pranesimas apie kulturinimasi, galima karbatkas is anksto issilygint, pasipuost :D gerai butu nepamirsti :)

Pusryciams tai ne jokie ne kiausiniai buvo, o beigeliai su pastetu, o vakarienei buvo irgi ne salotu lapas, o nealkoholinis alus su cipsais. Siandien gal geriau pavyks. Tikiuosi :) 

Atsakyti

:lol: oi kaip man patinka Rebutės dieta.Baisiau negu  pas mus su Mute :oh:​ 

Atsakyti

Greit rimtėjam :D pas mane dienele kaip ir atlaikyta, maza nuodemele, puse porcijos ledu is Mako :rolleyes: pamokos ir paruoštos, varau miegot :)​ 

Atsakyti

Laba, 

vėl 0.Karantinas.... :cry2:​ 

Atsakyti
Laba,nebegalesiu i spektakli eiti,netilpsiu i suknele ax.gif Sugebejau uzsiridenti 2kg blink.gif
Va ka reiskia nesisvert viena diena blink.gif
Nereikejo vakar MB chalvos suryti :ax:Nakciai kauke is pleistro uzsidesiu tongue.gif
Siandien issitraukiu vandeni,bandysiu ji gerti.Taip gerai sekesi,bet kazkaip nustojau ji gurgsnot ax.gif Oda iskarto issausejo,apetitas padidejo,tiksliau noras kazka suryti biggrin.gif

Sekmes mums visoms smile.gif
Atsakyti

Nieko, į šitą spektaklį galėsi su treningais eit :D Aš praeitam taip buvau, niekas nieko nesakė :D 

Atsakyti

Laba, 

Nespejau siand pasisvert. Kai pripranti is lovos islipti 10-11val ir tenka keltis 8 val, tai pamirsti net ka daryti turi :D pavalgiau ir prisiminiau, kad svarstykles pamirsau :)

Vakar issiviriau katila sriubos, tai gal maziau uzkandziausiu nesmaonem, sriuba uzsikisiu :) cia planas toks :) 

Atsakyti
Na va,su treningais...,kad juos vakar troskiniu apdrebiau,neplauti ax.gif
Rebutia,papasakosi ryt kaip sekesi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

O man artėja PMS tai baisu, kaip noriu valgyti :oh: jau krūva sausainių ir saldainių sudorota, i veidrodi net baisu paziuret, kaip burundukas, kiek paritus, tiek pastacius :) turbut ir namuose bunant reiks apsaugine kauke uzsidedi, bet itariu nepades :D​ 

Atsakyti