...as irgi ju neturiu,bet ir nemanau,kad tos kaukes ka pagelbeja.Uztat vienkartiniu pirstiniu turiu ir jas naudoju As juokauju,kad jei jau ka tai motociklininku salmus uzsidesim tai nors tikrai viskas uzdengta bus
Ramios mums nakties,nes jau tikrai reikia issimiegot,o tai busim nervuotos
Labas rytas,
0.Nu gal nereikėjo tiek tų salotų šlamšt
QUOTE(Oneiga @ 2020 03 25, 07:43)
<p>Labas rytas,</p><p>0.Nu gal nereikėjo tiek tų salotų šlamšt </p>
Labas,0 Nu gal nereikejo anginos ledu gydyti ir pyragelio su 2 sausainiais imti
Kaip pamiegojai?As siandien ganetinai gerai.Gal siandien nosi i gamta isvesiu Turiu darbelio grazaus,tuo paciu ir misko oru pakvepuosiu.Reikia imuniteta stiprint!
Laba,
+500g, padauginau vakarienės
Sveika,pas mane +600g,o gal ir 900g dvi svarstykles skirtingai rodo
Kalta corona, a ne? Priėdžiau saldžių grybukų ir rūkytų lašinių.Kaip Tau toks derinys?Skrandis rodo kumštį
As tai kolkas tik du obuolius,geriu daug arbatu...pusryciai tvarkingi,pietus pavyzdingi,o vakariene....dar nezinau kaip gausis
Reikia kazkaip nakti virtuves neuzmatyt Isivaizduoji,nakti kepiaus duonos su cesnaku
Reikia kazkaip nakti virtuves neuzmatyt Isivaizduoji,nakti kepiaus duonos su cesnaku
Einu vakarienes ruost,kazi ar pries tai sunaikintas ledas apetito nenumus
Ejau...,ejau ir uzkliuvau uz keptos duonos su cesnaku,gi reikia ja ,,sutvarkyt'',kad neprapultu Po viso to ar man dar priklauso vakariene
Ejau...,ejau ir uzkliuvau uz keptos duonos su cesnaku,gi reikia ja ,,sutvarkyt'',kad neprapultu Po viso to ar man dar priklauso vakariene
LABA,siandien nesisveriau,o kaip dabar nuo ryto gadintis nuotaika....reikia ramybes,pozityvumo Pirmadieni bus aisku ar kazkiek pajudejau tikslo link.
Lekiu iki sodybos,imuniteta kelsim.
Lekiu iki sodybos,imuniteta kelsim.
Gerai, kad nesisvėrei, nes svarstykles virusas užpuolė, rodo nesąmones, vis pliusas ir pliusas +400g
Laba
Kaip matau dietu fronte nieko naujo dalyviai tie patys, naktiniai pavalgymai irgi nedingo
tikrai taip! O kaip pas pacia reikaliukai Mes va su Oneiga specialiai nekudejam