Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas,

tai va, kad pas mane atvirkščiai- nagus pradėjau pati tvarkytis, o plaukus pamažu šviesinu, kad mažiau ta žilė matytusi, tai be kirpyklos niekaip.

Vėl 0.Nu tik pamanyk, jau net kebabo nebegalima suvalgyt, iškart 0 :D  :D  :D O jau kaip skrandis nuo jo išsipūtė...Bet labai alkana buvau,o kaip tik tas kioskelis pakely pasitaikė :rolleyes:​ 

Atsakyti
As tai pati blondine pasidariau,va dabar katik saknis pasisviesinau ax.gif Pati nagu nesusitvarkyciau,t.y. geliu nepasidengciau.Be jo mano naguciai suluzineje po darbu buna...Na bet jei ka ataugs ir vaiksciosiu naturaliais,nedazytais,kietikliu padengtais ax.gif
Turiu koki menesi laiko tongue.gif Spalvyte tokia naturalia rausva uzsidejau,nebus baisus ir atauge nagai .
Siandien -200g.Labai geras rezultatas..vakariniai griekai: riesutu sauja,rukytos sonines kazkiek,sumustinis su duona-sviestu-cesnaku-kumpiu,duonos rieke su spirgais(turiu prisicirskinus spirgu)
Siandien gal i lauka nosi kisiu,reiketu ir dukra isvezt i gamta prasivedint,o tai jau pikciuviene daros.. unsure.gif

Atsakyti

Kaip noriu spirgųųųųųų :wub: 

Niekur neik, šiandien šaltą.Aš vėl ant ratų, tai dureles bijau prasidaryt :D Nu kad vėjas neišpūstų :D​ 

Atsakyti
...nesigavo niekur nosies isnest,pradirbau prie kompo:(Jau kaip noriu i lauka...
Gal ryt geresne diena nusimato unsure.gif Greiciau tas normalus pavasaris ateitu smile.gif
O tai pati tiek palengvejai,kad ispust is masinos galejo blink.gif biggrin.gif
Jau kaip kazko skanaus uzsimaniau,gal spirgu uzkrimst tongue.gif ateik ir Tave pavaisinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

-300g.

Jau ir mane veikia ta corona.Ne pačios ligos bijau, bet tos nežinomybės.Visur viskas ribota, visi pikti.Galvą skauda nuo 5ryto.Atrodo, eik ir tvarkyk namus, nu net rankos nekyla.

O Tu ,jaučiu, duodies po sodą?

Atsakyti
...aha,daviaus po soda ir netik ax.gif O zmoniu ivairiu sutikau ir pasiutusiu ir ramiu...
Persiduoda tas neramumas,teks pralaukti,prakenteti ir nepaluzti!Nutariau,kad geriau darbuosiuos darze nei nervuosiuos namie.
Buvau uzlekus i Maxsima,negavau akcijinio tuoletinio popieriaus,pigus kiausiniai issluoti...teko iki Rimi vaziuot,ten kiausiniu radau,o popieriukas irgi isluotas blink.gif Ryt bandysiu i kita maxima vaziuot...Reikia sodyba atsargom papildyt,maza ka unsure.gif
Truputi panaktinesiu,eisiu grindu plaut tongue.gif Tik dabar pavakarieniavau,pajudesiu,kalorijas padeginsiu,o jei rimtai tai as naktine,rytais man sunku kazka dirbt ax.gif
Ale kaip Tau pasiseke kerziukus nusipirkt,as nespejau ...turiu kablus,o vaikstabaciai tik zieminiai,su kailiu.Issitraukiau nudremztas sezonkes,pavaksavau-karantino laikotarpiui tiks biggrin.gif Gal greitai susils ... rolleyes.gif
Apie svori pamirsau,0 siandien,vakar griesijau ax.gif Ryt laukiu minuso,kolkas tvarkingai laikiausi.

Atsakyti
Sveikos,+500g,vakar nakti sausainiu prikepiau ir prisiragavau doh.gif
Atsakyti

Labai išvargino tas grindų plovimas :D , kad puolei sausainius kept?

-700g.Nervas ėda, nieko veikt negaliu.

Atsakyti
blink.gif oho kaip liekneji blink.gif negalima gi taip erzintis !Taigi pavyyyydas ima smile.gif
Siandien ir as pajutau zmoniu susierzinima,pavargau.....nebenoriu daugiau eit i PC schmoll.gif Leksiu ryt i gamta...nesvarbu,kad salta bus,reikia ta negatyva ismetyt.
Vakar grindu nebeisploviau,va sausainiu tai prikepiau tongue.gif Nezinau kaip tas grindis issiplaut,neturiu nei jegu ,nei tiesa pasakius noro tongue.gif Dar ciuzinio uzvalkala isplaut sumasciau,kaip dabar miegot reikes blink.gif Kiek papildomo darbo prisidirbau doh.gif
Va, paverkslenau ax.gif Dabar bandau dukra prikalbint,kad vakariene paruostu tongue.gif Kazi ar pasirasys unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

kaip su vakariene?Ar prikalbinai dukrą? :D 

Mano, tai žinok, nelaiminga, sėdi prie kompo pusę paros ir žiūri filmus, nes buvo įpratus prie režimo, prie krūvio, o dabar ką...

Žadėjom bandyt kept šimtalapį, kai atsikels, o tai bus apie pietus :D , tai man pačiai noras gali praeit.

O taviškė irgi dabar namie?

-300g.Net pati nesitikėjau.Bet šimtalapis turėtų viską sutvarkyt :D​ 

Atsakyti
Labas,siandien maniau,kad svarstykles man kysi siulo biggrin.gif 82,1kg,o tai -1,4kg bigsmile.gif
Lipau ant abieju,maniau vienos grybauja ..
Nuotaika pakili,tik nuovargis po vakaryksio sliauziojimo nepraejes,leksim i gamta,energijos pasipildysiu smile.gif O po tokiu rezultatu dietos laikytis dar labiau norisi,ryztas atsirado....kazi ar ilgam tongue.gif
Maniske kartu gyvena mirksiukas.gif Visus planus yra uzsaldzius,apsisprendimu laikotarpis.
Einu sparneliu kept,dar cesnakines duonos pasisrudinsiu tongue.gif (cia ne man biggrin.gif )
Skanaus simtalapio mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,

labai blogai, kai neturi saiko :unsure: Šimtalapis buvo toks šiaip sausau, bet vis ragavau, o gal paskanės :D​ , tai turiu +900g.

Atsakyti