Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Tai aišku, kad papirks nemažai.Ot prekybos centrai išloš :D 

Dabar galvoju, kad desertui buvo apelsinas, saldainis ir sauja čipsų.Bet tai kugelio kiek suraičiau :rolleyes:​ 

Atsakyti
As per Tave pasileidau,sakau,kaip cia viena isdykausi,reikia kompanija palaikyti tongue.gif
Suraiciau dar viena leda,dar viena porcija salotu su lasisa,arbatos su sviestiniais sausainiais...dabar kavos noriu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,ar sveikos? mirksiukas.gif Ar dietinates?
Mano savaites rezultatas 0.9kg bigsmile.gif Sakyciau visai neblogai tongue.gif Siandien vel startuoju biggrin.gif 83,3kg
Atsakyti

Negana to, kad neįleido į forumą, tai dabar dar ištryniau viską, ką parašiau.Jei trumpai, turiu didelę dėžę kondensovkės.Laukt, ar vienai suėst? :D 

74,5kg.Corona kalta :D​ 

Atsakyti

71.500, -700savaites rezultatas :) visai negaliu susikoncetruoti ties dieta. kazkokia itampa, neramumas, zodziu labai valgyti norisi :)

Atsakyti
Va va,dabar mane suprasit,kad nerimas ir nervas vercia valgyt biggrin.gif As gal jau nervui imuniteta isigijau blink.gif ,nebeedu,siandien tai tikrai tongue.gif
Oneiga,tai visa didele skarbonke ir iskabliuosi? :blink:pataupyk tongue.gif
Edruma dar ir atsalimas sukele,man pasiseke,kad savaitgalis buvo praleistas lauke-darbavaus,nebuvo laiko apie maista galvot ax.gif
Greiciau atsiltu unsure.gif Noriu soda pabaigt tvarkyti...
Atsakyti

Labas rytas,

apskritas 0.

Dėl kondensovkės teko su dukra kautis, tai tik trečdalį nukabliavau :D 

Irikira, mano savijauta lygiai tokia pati.Pavasaris...Galiu apsibliaut dėl visiškos smulkmenos.Sunku.

Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif Grazios dieneles,svarstykles irgi graziai 0 rodo rolleyes.gif
Ko jus tokios jautrios pavasariui,man tai jis tikra atgaiva,as bliaunu rudeni...gaila isskrendanciu pauksciu ,zalumos ir t.t.Sekmadieni uzmaciau pulkus parskrendanciu anciu ar zasu,pempiu...taip smagu ir gera ant dusios pasidare wub.gif
Nezinau ka siandien dartyti,ar lekti iki sodo dasidarbuot,o gal namie sedet,arbateliu pagert...Ka jus veikiat?
Atsakyti

Man pavasariais, matyt, norai pranoksta galimybes :D Noriu eit, lėkt, veikt, o darai tai, ką reikia ir viskas.Ai...O Tu tai, kaip mano diedas, rudenį jis tiesiog nuvysta :D 

Dirbu šiandien, trankausi po svietą :D​ 

Atsakyti
Tai gerai,kad abu skirtingi!O tai abu uzsibliautumet vienu metu tongue.gif
Tai ko dabar po svieta trankais,a?As zadejau islekt lauke pasidarbuot,bet per tuos darbus prasedejau namie prie kompo verysad.gif Taip saulute kviete kviete islekt....ex ....Pykstu ant to viruso,tiek papildomu rupesciu atsirado aggressive.gif
Nusipirkau nauju veisliu pomidoru,mastau,kad reikia ir tu pasiset...vis negana biggrin.gif Noriu atrast skaniu rusiu.
Agurkai tik du sudygo,krapstysiu kitus vazonelius,ziuresiu kame reikalas,kas kaltas ,kad seklos nesudygo.Reikejo man jas sudaigint,tik tada i zeme sukist,bet gi va....
Atsakyti

Dėl darbo tenka pasitrankyt.

O ne per anksti tiems agurkams?Aš tai begonijas pasodinau ir sėdžiu rankas susidėjus, šiltnamis gi vis tiek be stogo :D 

O ką, virusas ir Tau darbui pakenkė?

Aš tai galvoju, kad prastas reikalas su žile bus.Kas nudažys, kirpyklos tai uždarytos,o vaizdelis jau dabar ne kažką :hmm:​ 

Atsakyti
Jo,tas virusas istaigas uzdare,nespejau biurokratiniu reikalu sutvarkyt...nuotoliniu nesigaus-lauksiu viruso pabaigos ax.gif
Ziles dazysimes pacios,as taip beveik visada darau mirksiukas.gif Nagucius spejau susitvarkyt,atlaisvejo vieta,nulekiau ir dabar ramu.Siandien butu buves mano vizitas ....pasiseke smile.gif
Vakare mazas griekelis,prisivalgem sumustinuku su kumpiu ir daaaug cesnako tongue.gif
Kas del agurku tai as ir pernai kelis anksciau sodinau...
Atsakyti