Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos,-800g smile.gif Gera pradzia puse darbo tongue.gif
Atsakyti

Tik nereikia čia erzinti :unsure:​ 0, pati nesuprantu kodėl...

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 03 10, 16:23)
<p>Tik nereikia čia erzinti unsure.gif 0, pati nesuprantu kodėl...</p>

Gi prisiaugink kg kaip as,nereikes erzintis tongue.gif Siandien tiek,, prisportavau'',kad slapia nugara namo grizau,vo kaip darbuojuosi showoff.gif Dabar svarbu nieko uz zando neuzsikisti ax.gif jau norisi kazko...negalima....tik vanduo,vanduo,vanduo(jo nenoriu)..
Atsakyti
Labas rytas,vakar nakti puse batono suraiciau ax.gif 0g.-pasiseke tongue.gif
Atsakyti
blink.gif tai jau abi sukudot? blink.gif Pas mane vienos svarstykles rodo -100g,kitos -300g...Pirmadieni vertinsiu savaites rezultata,gal iki tol svarstykles abi vienodai rodys tongue.gif
Atsakyti

Aš tai tikrai sukūdau :D Per dvi dienas numečiau net 600g.Nu tai ar ne gazelė? :D Bet tuoj vėl būsiu begemotas, nes verdu virtinius su bulvių įdaru ir spirgučiais.O verdu todėl, kad supratau, jog galiu ir neišgyvent jų nepavalgius :unsure: O dar ta corona atėjo, viską uždraudė, liko tik pavalgyt :D 

Vakar nusipirkau kerziukus tokius, sakau dar ilgą juodą maišą nusipirksiu ir vaikščiosiu visa tokia faina...Tai žinot, ką diedas pasakė????Tai ką, ir eisi kaip kokia čiučela :unsure: Mečiau žudantį žvilgsnįžvilgsnį, ale dar gyvasgyvas.Nežinau duot tų virtinių ar ne :hmm: 

Gal kuri nešiojat lakuotos odos batus?Labai gundžiausi, bet pabijojau suskilinėjimo ir neėmiau.Kažin, kaip ten su jais?O tokie minkšti, tokie faini buvo... :rolleyes:​ 

Atsakyti
🤣🤣🤣,kokia doze vitaminu gavau biggrin.gif Noreciau ir as Tavo virtinuku,cia kaip ir ukrainietiski koldunai?
Pas mane beveik visa avalyne lakuota-labai geras pasirinkimas;ilgaamze,lengva priziuret.O suluzinet perkaitinti batai gali,-nereikia ju prie karstu radiatoriu,ventiliatoriu laikyt.Vienus esu ,,sudirbus''.
Eisiu salotu pjaustyti,vistienos krutineles kepsneliu kepti...nujauciu,kad virtiniu nematysiu ax.gif
O tai kokius kerziukus nusipirkai?Ir kodel juoda maisiuka pirkt sumastei?Pirk rysku tongue.gif
Atsakyti
Labas,Siandien su svarstyklem issiaiskinta tongue.gif uzskaitau tas kurios mazaji minusa vakar rode,tada siandien 0 biggrin.gif 83,3kg abi parode ax.gif Vakar nakti nutrukau ir bananu prisivalgiau,o veliau spirgiuku....
Siandien tvarkingai laikysiuos rolleyes.gif
O kur Irikira dingus blink.gif
Atsakyti

Ir man kilo klausimas kur ji :hmm: 

Kerziukai visai paprasti, tik kad geltonu siūlu apsiūti.Nupiginti buvo.Dabar gailiuosi, kad lakuotų nepirkau.Tokie minkštučiai buvo...

Po virtinių 0.Gal ir nereikėjo jų...

Vėtra vėl šiltnamį aplaužė :unsure: Mute, užaugink daugiau pomidorų, atvarysiu pavalgyt, mat kad nebeturėsiu kur augint.Aš Tau kiemą pašluosiu.Taip sakant dirbsiu už maistą ir pastogę :D​ 

Atsakyti
Oho,tai Laura pridirbo bedu blink.gif As dar nebuvau sode,nemaciau ar manasis siltnamis gyvas..dabar rupi blink.gif
Atsakyti

Šiandien kūgelis.Kapiec mano dietai- grįžo mergiotė namo visom penkiom savaitėm :unsure: Dar autobuse sėdėdama pradėjo diriguot ką valgysim... :D​ 

Atsakyti
tongue.gif oi tai suksies virtuveje issijuosus clap_1.gif Reikia pasinaudoti ta proga ir susiimt,gal yra sansas iki Tavo svorio priartet bigsmile.gif
Leda siandien issirasiau,labai reikejo ax.gif
Pasiziurejau zinias,baisu ka zmones daro blink.gif negi vel parduotuves issluotos...
blink.gif
Tai kas pas Tave desertui? mirksiukas.gif
Atsakyti