Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas,

ne ne, nekepiau jokių žagarėlių ir per dvi dienas -500g.Bet vakare, jsučiu,teks ko nors griešno už žando užkišt :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mutė, tai buvau daug prikaupus.. :D šiandienai 71.200, -300. Dar -4kg reikia būtinai iki normalaus svorio

Atsakyti
Jus nusipelnete pyragaiciu mirksiukas.gif O man tik bizuno....prisipiusavau doh.gif Reikia savaitgali pradet valdytis,o nuo pirmadieno tvarkingai maitintis biggrin.gif
Atsakyti

Mutė, susiviliojau tavo pasiulymu :) ir štai plius 1kg šiandien :blink: 

Su kovo 8  :4u: 

Atsakyti
tongue.gif ,na nieko,reikia save palepinti smile.gif
Su kovo 8aja mus visas,bukim grazios ,sveikos ir laimingos!!! bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti

Ir sočios :D  :D  :D 

+900g.Šventė gi :yahoo:​ 

Atsakyti
blink.gif ,ar tik ne kartu kazkur buvot,kad tokie pliusai panasus biggrin.gif Pas mane tai 0,gal butu ir minusas buves jei ne naktinejimas ax.gif Siandien ,,sportavau'' issijuosus,karsciaus su sekatoriumi po obeli tongue.gif ,o grizus sukirtau sumustini su silke rolleyes.gif Taip jos uzsimaniau,kad ui...Ai ,pries tai buvo vistienos kepsniukas,2 sumustiniai su kumpiu ir puodas kavos...Ryt tikesiuos minuso biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

aš vėl su savo 74kg ir vėl pirmoj savaitėj.Nu kaip netikėta :D​ 

Atsakyti
Labas rytas,savaites rezultatas visi -300g biggrin.gif
Startuoju su 84,2kg tongue.gif Oneiga,ar tie 4 neuzkereti?kazko ir as nuo to ketverto nebepabegu blink.gif
Atsakyti

72.200 startuoju gal antroje, nors siandien meniu buvo pirmos  :hmm: 

Savaitės rezultatas +300, ir vis per tuos savaitgalius :B​ 

Atsakyti

Pritariu, savaitgaliai yra blogis :P​ 

Atsakyti
O man savaitgalis kazkiek pagelbejo ax.gif
As siandien labai sportavau,negriesijau,va tik kaip laiku miegot nueit rolleyes.gif Ryt tureciau sulaukt minuso...gal raumenai per nakti neuzaugs unsure.gif
Atsakyti