Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Ir kur pradingusios blink.gif ?Pas mane tik -200g,blynu nevalgiau...kazko mazai tenukrito.Pakelis sviesto istirpo biggrin.gif
Atsakyti

Pas mane 0.Blynų nevalgiau ir aš :D​ 

Atsakyti

-700  šįryt :) nespėju, nei parašyti nei pavalgyti :) labos visoms  :4u:​ 

Atsakyti

Laba,

- sviesto pakelis :D​ , pasak Mutės.

Atsakyti

Sveikos, -400  :blink: kaip cia nesugadinti visko...

Atsakyti
Labas,pas mane -400g,du pakeliai sviesto.Kazko sunkiai krenta,o taip tvarkingai laikausi ax.gif
Vakar net ,,pasportavau''...
Atsakyti

Labas rytas,

pas mane 0.Kaip čia nustot šlamšt :hmm:​ 

Atsakyti
Labas,pas mane +400g,vakar truputi pavalgiau,bet nieko labai griesno nebuvo ax.gif
Skysciai susikaupe,nebegaliu valgyti rukytu kumpiu ir desru!Reikia issikept vista,kad butu kuo uzkandziaut vakarais tongue.gif
Na ka,ziema atejo tongue.gif Pas mus mieste Mores nesudegino tai va ka prisidirbo,- ziema prisikviete...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 28 vasario 2020 - 11:11

Laba, Oneiga ir man 0... 

Atsakyti
...nulekiau iki PC,gi reikia savaitgaliui ir kitai savaitei pasiruost,ziuriu ogi dauguma ant makaronu -kruopu-koncervu dietos ruosiasi sesti biggrin.gif Nesitikejau,kad sitaip zmones i panika puls blink.gif As tai rimciau apsiprekinau-mesytes,vaisiu,darzoviu,pieno kavai pagadint tongue.gif Kita savaite bus pirmoji-nelabai saziningai sia laikiaus ax.gif

Kaip jus ,ar pasidavet panikai? mirksiukas.gif
Atsakyti

Mes nusipirkome, padėsime tegul guli. Atsarga gėdos nedaro... bet ir visam gyvenimui nepripirksi juk... 

+100šiandien, penktadienis juk buvo  :B​   :unsure: 

Atsakyti
Laba,siandien kazkiek grieku nupurtyta-700g ax.gif 83,5kg...pasirasau cia,kad nepsusipainiociau tongue.gif Per savaitgali reiketu iki 82 daeit rolleyes.gif
Vakar buvau labai susinervavus,raminaus su ledu,kavos pupelemis sokolade.
Atsakyti