Ir kur pradingusios ?Pas mane tik -200g,blynu nevalgiau...kazko mazai tenukrito.Pakelis sviesto istirpo
Pas mane 0.Blynų nevalgiau ir aš
Laba,
- sviesto pakelis , pasak Mutės.
Labas,pas mane -400g,du pakeliai sviesto.Kazko sunkiai krenta,o taip tvarkingai laikausi
Vakar net ,,pasportavau''...
Vakar net ,,pasportavau''...
Labas rytas,
pas mane 0.Kaip čia nustot šlamšt
Labas,pas mane +400g,vakar truputi pavalgiau,bet nieko labai griesno nebuvo
Skysciai susikaupe,nebegaliu valgyti rukytu kumpiu ir desru!Reikia issikept vista,kad butu kuo uzkandziaut vakarais
Na ka,ziema atejo Pas mus mieste Mores nesudegino tai va ka prisidirbo,- ziema prisikviete...
Skysciai susikaupe,nebegaliu valgyti rukytu kumpiu ir desru!Reikia issikept vista,kad butu kuo uzkandziaut vakarais
Na ka,ziema atejo Pas mus mieste Mores nesudegino tai va ka prisidirbo,- ziema prisikviete...
...nulekiau iki PC,gi reikia savaitgaliui ir kitai savaitei pasiruost,ziuriu ogi dauguma ant makaronu -kruopu-koncervu dietos ruosiasi sesti Nesitikejau,kad sitaip zmones i panika puls As tai rimciau apsiprekinau-mesytes,vaisiu,darzoviu,pieno kavai pagadint Kita savaite bus pirmoji-nelabai saziningai sia laikiaus
Kaip jus ,ar pasidavet panikai?
Kaip jus ,ar pasidavet panikai?
Laba,siandien kazkiek grieku nupurtyta-700g 83,5kg...pasirasau cia,kad nepsusipainiociau Per savaitgali reiketu iki 82 daeit
Vakar buvau labai susinervavus,raminaus su ledu,kavos pupelemis sokolade.
Vakar buvau labai susinervavus,raminaus su ledu,kavos pupelemis sokolade.