Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos smile.gif parsikraustau i pirmaja ax.gif Negera ta trecioji savaite buvo,beveikviska susirgrazinau rolleyes.gif Startuoju naujai su 84,6kg.Koreguoju ir planus kovo 8ajai,belieka 79kg tongue.gif
Gal kazkaip pavyks ir vandeni pradet gert ax.gif Visai ji apleidus...
Kas pas jus,kur dingot?
Atsakyti

Labas,

Mute, pas mane visada pirmoji, nes vis atsitinka :D savaitgalis ir viską sudirba.Taip atsitiko ir šįkart :D Buvom išlėkę į SPA savaitgaliui, tai kur jau ten dieta.Važiuoju namo, jaučiu ant svarstyklių nelipsiu ir pirmadienis bus ryt.

Kur Irikira???Visai pasileido :D​ 

Atsakyti
Oho kaip cia pramogavai bigsmile.gif Tai jau tikrai ten nepripliusavai mirksiukas.gif Juk negulejai lovoje,procedurinais...O as tai apie savo savaitgali patylesiu tongue.gif Saulute islindo,mastau,kad reiketu lekti iki sodo,gal kazkiek kcal isdeginsiu rolleyes.gif
Atsakyti

Užgavėnes švenčiu  :B žodžiu, SAVAITĖS rezultatas = 0 :unsure: šiandien be pusryčiu, du kavos puodeliai išgerti, burokėlių sriubos pusė porcijos , vakarienei bus rugštynių sriuba ir virta mėsa... 

Atsakyti

Turiu primint, kad užgavėnės tik rytoj bus :D Ar Tu čia savaitę prieš ir savaitę po šventi? :D 

Mute, tai jau tikrai pripliusavau ir dar einu bulvių kept.Nu taip noriu, kad šakės :D​ 

Atsakyti

Turiu primint, kad užgavėnės tik rytoj bus :D Ar Tu čia savaitę prieš ir savaitę po šventi? :D

Mute, tai jau tikrai pripliusavau ir dar einu bulvių kept.Nu taip noriu, kad šakės :D​ 

Taip, taip. Bet jau rytoj nevalgysiu blynų  :D kažkodėl visi šį savaitgalį šventė :D  :D​ 

Atsakyti
Tai kiek prisventet?Kazko neparaset savaites rezultatu biggrin.gif As ryt nevalgysiu blynu,nebent vietoj skrudintods italiskos duoneles koki lietini nusiciupsiu,bet gal neeeee tongue.gif gal! biggrin.gif
Kokia siandien grazi sauleta diena buvo,taip smagiai sode pasikrapstinejau wub.gif Net valgyt nesinorejo biggrin.gif
Dabar grizau, valgyt jau noriu,o ner ka blink.gif Teks susalusia vista ant smugio atitirpint...Eiti sviezios mesos pirkt tingiu ax.gif Ir kaip is anksto nepamascia,kad reikia vakarienei mesyte atsitirpint...Kavytes balintos pasiruosiau,nuraminsiu kirmina tongue.gif
Atsakyti

Gi parasiau, savaites rezultatas lygu 0 :unsure:  nekazka... 

Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2020 02 25, 00:32)
<p>Gi parasiau, savaites rezultatas lygu 0 unsure.gif  nekazka... </p>

...nebematau blush-anim-cl.gif ...ale kodel pas mane tiek daug pliuso,o pas jus abi tik 0 blink.gif Netvarka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 24 vasario 2020 - 23:57

O šiandien -1.3kg  :yahoo: nei vieno blyno tikrai nesuvalgysiu  :B Geros dienos 

Atsakyti

Sveikos,

aš tai ryškiai sukūdau :D  :D  :D , net 300g.

Pradedu su 73,8kg.Startavau su pyragėliu skrandyje, nu bet užgavėnės gi :D​ 

Atsakyti
Sveikos,ot kaip nesaziningai cia jus blink.gif Pyrageliai ir minusai,kaip cia taip blink.gif
Pas mane -600g ax.gif uzteks ir tiek.Turbut po vakarykscio darbo sode raumenai uzaugo biggrin.gif Siandien ir as ne vieno blyno nevalgysiu!!!
Atsakyti