Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Kaip tik laikau Tau vieną,atvaryk :D Nu gerai, gerai, susiraukus, atžagariom rankom, bet kliustelsiu ir to pieno kavon :D 

Nu tai gi ūkininke patapt ruošiesi, reikia sėklų :D  :D​ 

Atsakyti
..nebezadesiu nieko.... blink.gif... prisikroviau marinuotu grybu,uzsimeciau grietines ir su duonyte sucepsejau wub.gif ,veliau atejo ledas,zefyru neturiu,savo eiles laukia balinta kava-dabar ramiai ziuresiu eurovizijos atranka tongue.gif
Atsakyti
Su svente 4u.gif Ar sventciat?t.y. puotaujat biggrin.gif As tai kolkas ramiai...svarstykles pasigailejo ,0g.Si savaite visai biedna,kolkas numesta tik 300g ax.gif Kad po sekmadienio ir tie nedingtu blink.gif
Atsakyti

Švenčiam :D Koldūnai ir du zefyrai :D 

Kažkokiu stebuklingu būdu ir pas mane 0.Pradėjau galvot, kad su mano svarstyklėm kažkas negerai.Gal aš jau kokį 90kg sveriu :hmm: , o jos rodo ką nori.

Atsakyti
..ai,turbut cia delcia mums i pagalba atejus mirksiukas.gif uztat ir neprisipliusavom ax.gif
Pietums vietoj vistienos saltienos bliudelis...Nezinau ka prarysiu vakare...gal tu varganu 300g nesusigrazinsiu unsure.gif
Atsakyti
Labas,nedietine ta saltiena buvo dry.gif Savaites rezultatas +400g bash.gif
Trecia savaite pradedma su 84,2kg Prisikepiau visa skarda obuoliu,visa diena juos ir naikinsiu...jau po pusryciu ju nebenoriu tongue.gif
Rytoj avinzirniu ir salotu diena,o treciadieni visko kartu-vegetare trims dienoms patapsiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas, sugrįžau :ax:

Jau ir paatostogavau ir pliusą didelį uždirbau... visus 75.300 sveriu.. baisu, vyrą išleidau tai galiu ramiai dabar imtis griežtų priemonių :aggressive: o tai paslėpęs svarstykles net buvo mielasis  :oh:

Kaip jums sekasi?

Atsakyti

O išvažiavai, Irikira, tik vienam savaitgaliui :D  :D  :D 

Man tai gerai sekasi, storėju, gražėju vis.O va Mutei kažkas negerai, kūsta :unsure:  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 02 17, 17:09)
<p>O išvažiavai, Irikira, tik vienam savaitgaliui biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p><p>Man tai gerai sekasi, storėju, gražėju vis.O va Mutei kažkas negerai, kūsta unsure.gif  biggrin.gif </p>

Irikira,ale tikrai,buvai biskuti apsirgus ir dingai...o pasirodo ,kad pavalgyt kaip zmogus norejai biggrin.gif
Oneiga ,ka cia dabar prisigalvoji,kad kudeju,a?Juk per savaite 400g priaugau,-kur cia kudejima rasti?!!!
Siandien gal pvyks rimtesni minusa susiveikt...buvau pasportuot,siltnamyje lysves sukastos.Poryt sodinsiu ax.gif
Atsakyti
Atlekiau pasiguost...durkryte mano kantrybe bando...parveze lauktuviu stintu...kepe,valge ir likusias paliko man valyti..... ax.gif Isdarinejau,pasudysiu ir i kamera-ne vienos,ne uodegytes nekrimstelejau rolleyes.gif O kaip noretusi....
Jei po viso to ryt nebus -1kg,nezinau kaip supyksiu...ant saves biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 17 vasario 2020 - 20:53

Labas rytas,

viskas, suimu save į nagą!!!!!Mano svarstyklės atsigavo ir parodė 74,9.Siaubas.

Mute, jei sakau, kad kūdėji, reiškia kūdėji :D Nenorėk čia kiekvieną savaitę po 4 kg numest :P .

Atsakyti
Labas rytas,Oneiga,kad tavo zodziai issipildytu wub.gif -1kg ax.gif
Siandien visa diena valgysiu skanu avinzirniu troskini,kad tik nesustoreciau blink.gif
Irikira,kaip Tau sekasi startuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 18 vasario 2020 - 11:14