Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveika,siandien 82,9kg,vadinasi -300g bigsmile.gif Vakar zinok buvo....2 bananai+ledas+daug dziovintu pomidoru. topsecret.gif
Bandysiu daugiau taip nebedaryt ax.gif
Atsakyti

Pas mane -400g, nu keista kažkaip.Dietiniai saldainiai buvo :D​ 

Atsakyti

Aha,tai sakai ,kad saldainiai dietiniai buvo blink.gif Ale geras kaimynas,,,teisingu'' saldainiu turi biggrin.gif
Siandien prie vakarienes dadejau 2 patisonu blynus ax.gif Jie juk dietiniai tongue.gif Jau liudna vien kiausinius valgyt,norisi bliudo salotu su skrudinta ciabatta.
Savaitgali mastau lekt iki sodo,sukasiu siltnamio zeme(ten zaliuoja garstycios),pasisodinsiu ridikeliu,spinatu,morku..gal dar svogunu...salotu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 13 vasario 2020 - 22:03

Labas rytas,

+300g :unsure: Va ką reiškia nevalgyt saldainių :D 

Aš dar nieko nedariau šiltnamy, bet irgi galvoju apie ridikėlių ir krapų sėją.Salotoms gal ankstoka, supūt gali sėklytės.Nors gal ir ne...

Nu aš tai valgyčiau kokių salotų prie kiaušinių, ką jos ten pakenks...

Atsakyti
O pas mane vakar buvo nedietiniai blynai doh.gif +200g,daugiau nebepribaiginesiu likuciu dry.gif Taip gerai tirpau....Siandien grieztai tvarkingai maitinsiuos,niekas manes is kelio nebeisves!!!Iki kovo 8 reikia svert 75kg tongue.gif cia ryte susimasciau tiksla biggrin.gif
Tai ka su tom salotom daryt unsure.gif gal namie zaoneliuose pasodint,o veliau i siltnami persikelt...na bus matyt.
Atsakyti

Oho kokie planai :D Būčiau labai laiminga, jei iki to laiko kokie 3kg nuriedėtų.

Nežinau ką su salotom daryt.Aš laukiu kol ir ridikėliai patys pasisės.Nė velnio :D​ Pas kaimynę jau keli sudygę,įsivaizduoji???

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 02 14, 16:33)
<p>Oho kokie planai biggrin.gif Būčiau labai laiminga, jei iki to laiko kokie 3kg nuriedėtų.</p><p>Nežinau ką su salotom daryt.Aš laukiu kol ir ridikėliai patys pasisės.Nė velnio biggrin.gif Pas kaimynę jau keli sudygę,įsivaizduoji???</p>

Aha,planai pas mane tai tokie spartuoliski biggrin.gif ,ta proga siandien 2 ledai ir 1 bananas sulindo ax.gif Labai jie mane meiliai kalbino tongue.gif ir prisikalbino ax.gif
Vistiek kita bus 3 savaite!
O kad pas Tavo kaimyne ridikeliai sudyge isivaizduoju-pas mane siltnamyje garstycios zaliuoja ,o lauke lysvese uzsilike svogunai su laiskais smile.gif
Nusipirkau spinatu seklu-ryt leksiu set.Gal niekas nesutrugdys,zinai kaip buna ...
Atsakyti
Gal turi toki augaleli?Kanadietiška medlieva.
Svarstau ,ar man jos reikia... ax.gif Labai jau graziai raso apie jos uogas rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas,

ne, neturiu tokio augalo, net nežinojau apie jį :unsure: 

Vėl pripliusavau ir vėl 74,1kg ir kita savaitė vėl pirmoji.Nu kaip gražu ir smagu :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labas,as irgi neatsilieku tongue.gif vel 83,5kg Siandien atgailauju,pusryciu nebuvo pietums 2 kiausiniai ,vakare vaisiai ax.gif Gal pavyks per savaitgali kazkiek numest.Kita bus trecioji,jokiu pirmuju biggrin.gif
Ai dar,visi sestadienio planai suniui ant uodegos.....siandien be sporto likau angel_sadangel.gif
Gal namie kokiu papriku pasodinsiu,geliu...salotu...salaviju.......gallll
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 15 vasario 2020 - 16:34

O aš, įsivaizduok, ir toliau ėdu, kažkokia katastrofa :unsure: Prasidėjo viskas tvarkingai, kiaušinukais, paskui pyrago gabalas, tada bliūdas salotų su vištiena ir skrudintu batonu, o dabar ką tik sukirtau zefyrą.Labai čia reikėjo...

O kas Tau planus sujaukė?Man, tai dukra :D O dabar visą savaitę bus namie, tai visai šakės :rolleyes: 

Atsakyti
Truputi savijauta pavede,o dar tos dienos ...ai..Uztat ir kelias dienas griesna buvau tongue.gif Kada baigsis tie pms ,gal tada nebeliks ir edruo priepoliu biggrin.gif
Issideliojau visas seklas ant stalo-kapiec kiek ju pas mane blink.gif Dabar reikia susiplanuoti ka kur ir kada sodint...
Prilesiau silauogiu,suvalgiau apelsina,o dabar noriu kiausinienes blink.gif Bet juk negalima!Reikia kazkaip atsispirti visoms pagundosm!!!iki kovo 8 mazai laiko liko,jug noriu 75uuuuuuu...
Noreciau zefyriuko rolleyes.gif su pagadinta kavyte tongue.gif
Atsakyti