Sedziu ir mastau gal kita lupt ,o gal apsimest,kad maza suvalgiau
Isgersiu arbatos ir bus gana Ryt lauksiu minuso
Siandien prisportavau-pirkau palta,norejau sukneles,nelemta buvo jos isigyt...visa glebi i matavimosi kabina nusitempiau,ne viena netiko,labai jau mane storino Pavargau kaip nezinau kas,nebepatinka po parduotuves vaiksciot Bet labai reikejo palto,nesulieknejau,teko didesni pirkt....
Tai va,dabar busiu elegantiska storulka Dukra ilindo i palta,nu visai graziai ziurejosi-vadinasi galiu drasiai lieknet,nereikes siaurint
Norejau paklausti,ar sodini baklazanus?Mastau siemet bandyti.
Nujauciu,kad tik 3ioje savaiteje i 7 desimti ilipsiu Kolkas esu stipriai uzsispyrus siekti tikslo.Dar Tu zadejai link manes pajudet,kad smagiau butu
Kaip sakiau, taip ir bus , tik šiandien kažkaip -700g, bet nepastebėjau, kaip nomedą tiesiog prarijau
Nežinau, kaip Tu su ilgu elegantišku paltu, bet aš tai nuvalau visus mašinos šonus, nušluoju laiptus ir t.t.Žodžiu, gimęs šliaužiot, neskraidysi
Tai visai manes nelauksi,kaip taip minusuoji?Juk vakar kazka krimtai ko negalima
As cia saziningai laikausi ir va,tik 400g tenubirejo neteisybe kazkokia!!!Gal vandeni geri?
Tai ar baklazanus auginai ?
Oi ne, neauginu.Net sugalvojus niekad nebuvau.Tu augint, o aš iš paskos
Ir šiandien jau prikirtau ko negalima.Užsikrėčiau nuo kai ko čia nervus užvalgyt Nežinau kaip susiimt.
</p><p>Ir šiandien jau prikirtau ko negalima.Užsikrėčiau nuo kai ko čia nervus užvalgyt Nežinau kaip susiimt.</p><p></p>
Ir ka cia patarus Vietoj edimo eik vyra ,,pakankint'' arba suni pavedziok,arba vandens ,vandens ir dar karta vandens isgerk As uo to uzedimo jau kaip ir pasveikau,kad tik neprisigirciau
Labai gražu erzintis ane???? Pas mane 0.Kuo ir džiaugiuosi
Rytoj nebesidžiaugsiu.Kažkoks nedorėlis po nosim Nomedą pakišo, o iš pačio ryto svetimas vyras rieškučias visokių saldainių davė.Matyt žmogus pamatė, kad perkūdus , tai nutarė pamaitint
ale Valentinas aplink Tave sukiojasi Ar Tavo MB kraujas neuzvirs po tokio gerbejo ?
Na ka,dar dienele sekmingai issilaikyta,va jau salotyciu tai vakarais truksta Tik nebiedni kiausiniai su apelsinu,balinta kava ir nervu sistema tvarkanti arbata Pradejau gerti siauralapio gautomecio arbata.
Ryt laukiu konkretaus minuso
Ko jam pykt, pusę tų saldainių jis ir surijo
Aš tai žaviuosi Tavo užsispyrimu
Gal ir man tos arbatos reik Iš vaistinės ?
Ne is vaistines,is sveikuoliu parduotuveles..gal ir vaistineje butu Dukra is muges buvo parvezus lauktuviu,o veliau parduotuvelej radus nupirko-raminames Man patiko!Ji neveikia kaip kokie valerijonai,nemigdo-bet man kazkaip geriau,pradejau naktim miegot.
Zinok isitaisiau nauja priklausomybe,negaliu sustot naikint dziovintu pomidoru aliejuje...nuvarvinu alieju ir sutinu....