Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Na pietums kiaulienos nugarines dideli kepsni susveiciau su marinuotu agurku ir svogunu misraine,vakarienei dyyyydelis bliudas pekino kopusto salotu su dziovintais pomidorais ir trupuciu majonezo ,ir 2 virtais kiausiniais-taip skaniai privalgiau...tada nusilupau dideli apelsina,perplesiau per puse ir ka manai,puse apelsino dukra nujojo...
Sedziu ir mastau gal kita lupt rolleyes.gif ,o gal apsimest,kad maza suvalgiau tongue.gif
Isgersiu arbatos ir bus gana smile.gif Ryt lauksiu minuso ax.gif
Siandien prisportavau-pirkau palta,norejau sukneles,nelemta buvo jos isigyt...visa glebi i matavimosi kabina nusitempiau,ne viena netiko,labai jau mane storino aggressive.gif Pavargau kaip nezinau kas,nebepatinka po parduotuves vaiksciot unsure.gif Bet labai reikejo palto,nesulieknejau,teko didesni pirkt....
Tai va,dabar busiu elegantiska storulka tongue.gif Dukra ilindo i palta,nu visai graziai ziurejosi-vadinasi galiu drasiai lieknet,nereikes siaurint biggrin.gif
Norejau paklausti,ar sodini baklazanus?Mastau siemet bandyti.
Atsakyti
Labas,antra savaitepradejau su 83,8kg,siandien jau 83,4kg...-400g ax.gif Pagal statiskika 100g truksta,taip turetu buti -500g.
Nujauciu,kad tik 3ioje savaiteje i 7 desimti ilipsiu rolleyes.gif Kolkas esu stipriai uzsispyrus siekti tikslo.Dar Tu zadejai link manes pajudet,kad smagiau butu biggrin.gif
Atsakyti

Kaip sakiau, taip ir bus :D , tik šiandien kažkaip -700g, bet nepastebėjau, kaip nomedą tiesiog prarijau :unsure: 

Nežinau, kaip Tu su ilgu elegantišku paltu, bet aš tai nuvalau visus mašinos šonus, nušluoju laiptus ir t.t.Žodžiu, gimęs šliaužiot, neskraidysi :D​ 

Atsakyti
Paltas pas mane ne iki zemes,tad laiptu nesluosiu,o va su masinos sonais tai nezinau kaip bus hmm.gif Teks parkuotis taip ,kad galeciau placiai dureles atidaryt tongue.gif Arba tik pestute vaikstinet biggrin.gif
Tai visai manes nelauksi,kaip taip minusuoji?Juk vakar kazka krimtai ko negalima mirksiukas.gif
As cia saziningai laikausi ir va,tik 400g tenubirejo blink.gif neteisybe kazkokia!!!Gal vandeni geri?
Tai ar baklazanus auginai ?
Atsakyti

Oi ne, neauginu.Net sugalvojus niekad nebuvau.Tu augint, o aš iš paskos :D

Ir šiandien jau prikirtau ko negalima.Užsikrėčiau nuo kai ko čia nervus užvalgyt :P Nežinau kaip susiimt.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 02 11, 22:40)
<p>Oi ne, neauginu.Net sugalvojus niekad nebuvau.Tu augint, o aš iš paskos biggrin.gif
</p><p>Ir šiandien jau prikirtau ko negalima.Užsikrėčiau nuo kai ko čia nervus užvalgyt tongue.gif Nežinau kaip susiimt.</p><p></p>

Ir ka cia patarus hmm.gif Vietoj edimo eik vyra ,,pakankint'' tongue.gif arba suni pavedziok,arba vandens ,vandens ir dar karta vandens isgerk mirksiukas.gif As uo to uzedimo jau kaip ir pasveikau,kad tik neprisigirciau unsure.gif
Atsakyti
Labas,-200g pakelis sviesto tongue.gif
Atsakyti

Labai gražu erzintis ane???? :mad2: Pas mane 0.Kuo ir džiaugiuosi :bigsmile:​ 

Atsakyti

Rytoj nebesidžiaugsiu.Kažkoks nedorėlis po nosim Nomedą pakišo, o iš pačio ryto svetimas vyras rieškučias visokių saldainių davė.Matyt žmogus pamatė, kad perkūdus :lol:  :lol: , tai nutarė pamaitint :lol:​ 

Atsakyti
bigsmile.gif
QUOTE(Oneiga @ 2020 02 12, 19:49)
<p>Rytoj nebesidžiaugsiu.Kažkoks nedorėlis po nosim Nomedą pakišo, o iš pačio ryto svetimas vyras rieškučias visokių saldainių davė.Matyt žmogus pamatė, kad perkūdus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , tai nutarė pamaitint lotuliukas.gif </p>

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ale Valentinas aplink Tave sukiojasi bigsmile.gif Ar Tavo MB kraujas neuzvirs po tokio gerbejo tongue.gif ?
Na ka,dar dienele sekmingai issilaikyta,va jau salotyciu tai vakarais truksta ax.gif Tik nebiedni kiausiniai su apelsinu,balinta kava ir nervu sistema tvarkanti arbata smile.gif Pradejau gerti siauralapio gautomecio arbata.
Ryt laukiu konkretaus minuso ax.gif
Atsakyti

Ko jam pykt, pusę tų saldainių jis ir surijo :D 

Aš tai žaviuosi Tavo užsispyrimu :4u: 

Gal ir man tos arbatos reik :hmm:​ Iš vaistinės ?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 02 12, 22:47)
<p>Ko jam pykt, pusę tų saldainių jis ir surijo biggrin.gif </p><p>Aš tai žaviuosi Tavo užsispyrimu 4u.gif </p><p>Gal ir man tos arbatos reik hmm.gif Iš vaistinės ?</p>

Ne is vaistines,is sveikuoliu parduotuveles..gal ir vaistineje butu rolleyes.gif Dukra is muges buvo parvezus lauktuviu,o veliau parduotuvelej radus nupirko-raminames tongue.gif Man patiko!Ji neveikia kaip kokie valerijonai,nemigdo-bet man kazkaip geriau,pradejau naktim miegot.
Zinok isitaisiau nauja priklausomybe,negaliu sustot naikint dziovintu pomidoru aliejuje...nuvarvinu alieju ir sutinu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 12 vasario 2020 - 21:56