Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas,

gavau :) 

Nu va, dešrigalis padarė savo -0 šiandien.Bet dar buvo duonytės su česnakiuku :D 

Varau šiandien į spektaklį.Palepinsiu dūšią :yahoo:​ 

Atsakyti
Labas,tai nieko Tau uz tuos uzkandukus neprisipliusavo unsure.gif taip neteisinga!Pas mane tvarkingai be jokiu zbitku irgi nulis huh.gif
Smagus kulturingas savaitgalis bigsmile.gif i koki spektakli trauksit?Po jo butinai kokioj kavinukej pasadesit,juk reikes ispudziais pasidalinti,spektakli aptarti ,zandus prikisti tongue.gif
Labai lauksiu ataskaitos biggrin.gif
As tai abi dienas tvarkymuisi skirsiu,reikia viena karta rimtai susitvarkyt rolleyes.gif

Atsakyti

Labas,

+100g.

Buvau spektaklyje „Dviese sūpuoklėse”.Tikrai geras.Aktoriai Vaitiekūnas ir Patkauskaitė.Pralėkė tos dvi su puse valandos, kaip nieko.Ir šiaip labai gerai laiką praleidau.Pasibastėm su dukra Vilniaus gatvelėmis, pasėdėjom kavinukėse ir visai netrukdė nei dulksna, nei apniukęs oras.Net gi į Trijų kryžių kalną užpuškavau.Burbėdama, dūsaudama, prašydama, kad pastumtų arba bent jau palto padalkas paneštų( nu kuriam velniui aš jį ilgą pirkau žinodama savo gyvenimo būdą :D ), o ta, žvengdama balsu užstraksėjo sau be vargo.Manau, raumenai ant kojų tikrai užaugo :D 

Kaip Tavo namai?Švyti tvarka ir švara?Aš tai tingiu, žagarėlius kepu.Pati jų nelabai mėgstu, tai gal nepavojinga :D​ 

Atsakyti
bigsmile.gif ale labai turiningai ir linksmai sestadieni praleidot!tie 100g tai raumenai mirksiukas.gif Pas mane -500g smile.gif Jau 83,8kg yahoo.gif Namu neiskuopiau,labai daug tvarkymosi ,rusiavimo,ko nebereikia naikinimo,metimo...zodziu nei pradzios ,nei galo nematyti rolleyes.gif
Lekiu sodo kuopt,veliau iki sodybos-sportuosiu ax.gif Prisiviriau vakar nakti barsciu be bulviu su sonkauliukais-bus vakare ir pietus ir vakariene viename...gal neprisidirbsiu pliuso blink.gif
O Tu zagarelius namiskiams isdalink ,kad paciai neliktu mirksiukas.gif
Kuria savaite ryt imsi?As 2aja.
Atsakyti

Pasirodo, aš žagarėlius visai mėgstu ir želė labai mėgstu, ir bulvių košę,ir kotletus, todėl rytoj greičiausiai kefyriukas :D Vos vos kvėpuoju :unsure:​ 

Atsakyti
..o as viena leda is saldytuvo,, isgelbejau'' ax.gif Rytoj visvien antroji savaite didis.gif
Cia man ale prizas uz sazininga 1osios pabaigima tongue.gif Uztat atsisakiau vakarienes,gal jau busiu kalte ispirkus ax.gif
Tu zagareliu,zele,kotletuku....o as bulviniu blynu su mesa viduje,kugelio namiskiams prikepiau-pati ne kasnelio nepabandziau..va!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 09 vasario 2020 - 20:40
Labas rytas smile.gif savaites rezultatas -3,2kg.,visai geras rezultatas!Po vakarykscio ledo siandien 0,taip man ir reikia biggrin.gif
Siandien su visu uzsispyrimu imu 2aja savaite-laikysiuos tvarkingai lithuania.gif Va biggrin.gif
Atsakyti

Labas, 

pas mane irgi labai geras rezultatas :D​ +500g per savaitę,nes tie žagarėliai padovanojo +1,2kg.Todėl imu pirmąją savaitę..

Atsakyti
Oho ,na ir zagareliai blink.gif tai kiek ju prikirtai?
As bandysiu visas4 savaites praeit...gal pavyks rolleyes.gif
Atsakyti

Ai, prie žagarėlių buvo dar šio bei to :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 02 10, 16:36)
<p>Ai, prie žagarėlių buvo dar šio bei to biggrin.gif </p>

...kartais reikia taip pasilepinti,juk buvo neblogai mirksiukas.gif As tai uzskaitysiu kaip manes laukimo biggrin.gif Man tik 10kgnumest beliko 🤣 Palauksi mirksiukas.gif ?
Atsakyti

Ko čia laukt, tuoj pati prie Tavęs priartėsiu :D .O šiaip tai aš leisgyvė iš bado.Suėdžiau šaldytų braškių dėžutę, netnet skonio pajust nespėjau :unsure: Dabar kotletukus su baravykų padažu raitysiu, o Tu tik kiaušinukus :P 

Vis prisimenu Tavo pirkinį :wub:  :yahoo:​ 

Atsakyti