Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Gaila, nebėra laidos „Atleisk”, ateičiau su puokšte gėlių :P  :D 

Tai viską ir suvalgei? :lol: 

-300g, nes kefyriukas greit baigėsi ir sulindo sriubytė, dešrytė ir kriaušytė :bigsmile: 

Labas rytas

Atsakyti

Laba :)

Kažkoks virusas suguldė mus, kasdien po 2-3 mokinius atkrenta mokykloje, skrandžio skausmas, be temperatūros ir vėmimų. Kraujas rodo infekciją :huh2: 

Man jau gerai, savaitės rezultatas -1.5kg, o šiandien +200, tikriausiai, kad pasitempčiau  :D 

Atsakyti

Nu čia dabar kas, kur dingusios???

Pas mane 0.Supratau, kad dviejų vakarienių nereikia valgyt :rolleyes: 

Laba

Atsakyti

Laba, -400. Nors vakarienė vėlyva buvo...

Atsakyti

Muteeeeee, kur prapuolei?Greit grįžk ir pasakok ką veiki :unsure:​ 

Atsakyti
Sveikos,valgau ko norisi,ar kas paruosta... ax.gif savaitgali prisiduosiu kiek privalgyta tongue.gif Pasileidau blush-anim-cl.gif
Atsakyti

Nu tai kas čia per šventė dabar, ką??? :D Ir kodėl Tau kažkas kažką paruošia, o man ne???

,Aš tikrai nežinau kaip ir kodėl, bet +700g :unsure:​ 

Atsakyti

-600  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos, penktadienis ane :) +200šiandien, vėlyva vakarienė, negalima net kas leistina valgyti 22val vakaro :D

Per žinias sakė, kad šianfien pagal statistiką ta diena, kai visi kas pažadėjo sveikai maitintis ar sportuoti, meta šitą reikalą :D 

Atsakyti

-800g šiandien, taip ir trypčioju vietoj :rolleyes:​ 

Atsakyti

Oneiga, ir aš panašiai.. -300g šian.. išvažiuojam savaitgaliui, pasimatysim pirmadienį iš ryto ;)

Atsakyti
Sveikos,taip uzsiemus ,kad tik dabar atradau minutele pas jus atlekti.Tai va,per tuos rupestelius(sakyciau malonius)visai neturiu kaip dietintis,valgau kaip gaunasi ir kas ant greituju pasigaminama.Ryte uzsiropsciau ant svarstykliu ,o ten 84,9kg.Vadinasi kazkiek nukrito bigsmile.gif apie -600g ax.gif
Liko priaugintuju 5kg rolleyes.gif

Atsiskaiciau,lekiu vel su ,,reikaliukais'' smile.gif Zinokit as nepabegau mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti