Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos, o aš vakar neišsimiegojau, tai +100 iš ryto buvo, o vakar vakare taurė šompano ir picos gabaliukas, tai dviejų dienų rezultatas -100 visgi  :)Dar šiandien nusimato vakarėlis :hmm: kada gi baisis šventės, gimtadieniai ir t.t....  :B 

Atsakyti

Laba,

pas mane ryškus svorio kritimas, net 100g per visas tas dienas :lol: .Vakare baliukas, tai reiškia ir tas 100g sugrįš ir dar draugų parsives :ax:​ 

Atsakyti
Labas,tai visos su minusais dideliausiais bigsmile.gif as -300g smile.gif Baliaus nenusimato,bet dietines mitybos taip pat ne su ziburiu rolleyes.gif
Atsakyti

+400 :unsure:  skrandis sustojo, visą naktį nemiegojau, tai iš ryto tik arbatos pusryčiams....

Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2020 01 12, 10:59)
<p>+400 unsure.gif  skrandis sustojo, visą naktį nemiegojau, tai iš ryto tik arbatos pusryčiams....</p>

laba,tai cia po vakarykscio baliuko? tongue.gif As vakar tortuka iskepiau,jus baliavosit pamasciau,reik ir man kazka ,,negero'' nuveikt biggrin.gif Ryte 0,o po siandienos nezinauuuu kaip bus,torto degustacija pradeta...
Oneiga,lek pas Irikira su raugintais agurkais-sveikata reikia taisyt mirksiukas.gif O gal atvirksciai blink.gif
Atsakyti

Mutė, raugintų agurkų nereik... bloga pagalvojus apie maistą, nenori virškinti skrandis nors tu ką...

Atsakyti

Aš vakar vairuotojas buvau, todėl nieko neužjaučiu ir jokių raugintų dalykų nevešiu :P  :D 

+400g :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2020 01 12, 15:47)
<p>Mutė, raugintų agurkų nereik... bloga pagalvojus apie maistą, nenori virškinti skrandis nors tu ką...</p>

..tai ne agurkus valgyt reiktu,o skystymeli gert tongue.gif
Oneiga,o Tu gal dar nebaigei baliavot.?As jums jau ir tortuko nebesiulau,....gal su kokiu ,,vytautu'' atlekt unsure.gif
Atsakyti

Mute, nu kas per nuomonė apie mane??? :rolleyes:  :D Aišku, kad baigiau... iki kito šeštadienio, o po to dar iki kito :D Kažkaip čia gavosi, kad sugimėm visi vos ne vienu metu :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 01 13, 00:45)
<p>Mute, nu kas per nuomonė apie mane??? rolleyes.gif  biggrin.gif Aišku, kad baigiau... iki kito šeštadienio, o po to dar iki kito biggrin.gif Kažkaip čia gavosi, kad sugimėm visi vos ne vienu metu biggrin.gif </p>

tai iki savojo tortadienio imuniteta sventimo pasekmem igausi biggrin.gif Ziurek dar sukudesi blink.gif To ir palinkesiu mirksiukas.gif
As siandien nesidietinu,nesigavo ax.gif Labas smile.gif
Atsakyti

O aš vakar kažkaip, labai sunkiai :D , bet susilaikiau nuo ėdimo, tai -900g :yahoo: Ir šiandien gurkšnoju kefyriuką, bet vienas neskanu, tai vis duonos riekelę prigriebiu :D 

Irikira, Tu vis dar su skrandžiu galuojiesi?

Atsakyti
...ale va kodel visa diena tyliai tupejai,kentejai,kad neprisivalgytum.Buciau zinojus nebuciau tortu kepus,nebuciau taip vadziu paleidus,nebuciau ledu dezes parsitempus-dabar esi kalta biggrin.gif
O Irikirai turbut vis negera unsure.gif
Atsakyti