Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

...pas mane dar tokia grazi eglute,taip gaila ja nupuost.Nupuosus dar ja palaikysiu kol sudzius,tada spygliukus nupurtysiu-bus mulcas avietem,o gal braskem ax.gif
Atsakyti

Laba,

vėl 0.Nu kodėėėėėl :blink:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 01 08, 13:47)
<p>Laba,</p><p>vėl 0.Nu kodėėėėėl blink.gif </p>

Pamanyk 0,o pas mane +700g ax.gif Ir neklausiu koeeeellllll biggrin.gif zinau ka pridirbus esu tongue.gif
Nesekas man sia savaite,turbut uztemimai kalti rolleyes.gif Va Irikira dietos pirmune-nukratuys be didelio vargo tuos 3 ir laiminga isstrakses...o mes......kaip dar kudakuot nepradejom tongue.gif
Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol: nedaug truksta iki kudakavimo.

Nu bet gerai pagalvojus, tai ka mes veiktume, jei staiga sukustume :bigsmile: Vel reiktu koki tai tiksla susigalvot.O dabar ramu, turim, kudejam...Kelintus metus jau :D​ 

Atsakyti

Oneiga, teisingai, kaip cia be tikslo/svajones galima gyventi :D

-600g, kolkas tvarkingai, man didziausia motyvacija, kai matau, kad mazesnius skaiciukus kas ryt... bet va laukia savaitgalis, nuo penktadienio prasides.. nezinia kaip bus..

Atsakyti
..ryt bandau startuot naujai...privalgiau ko nereikejo...
Atsakyti

Labas rytas,

Mute, aš su tavimi, nes +400g :D O priėdžiau kabanosi dešryčių.Negaliu pasakyt kodėl :D Paskui pusę nakties neužmigau, o dabar pikta ir nelaiminga :unsure:​ 

Atsakyti
Labas,as siandien pamirsau pasisvert...tad nenervuota ir laiminga biggrin.gif Bandysiu nebeest tongue.gif
Atsakyti

Mute, ir kaip pavyko? :)

Dar -500, vis sis tas... :) 

Atsakyti

Man nepavyko :D Grįžau alkana, kaip vilkas ir sutvarkiau šaldytuvo turinį :rolleyes: 

Manau, reikia antro, o gal ir trečio darbo.Kai dirbu, neėdu :D​ 

Atsakyti
Man taip pat nepavyko,grizau,sutepiau seimai vafliuku su sviestu ir kondensovke...kaip viso to neisragavus palikt...Ai ,bus kitas pirmadienis biggrin.gif Gal pasiseks ir ryt pasisverus rasiu minusa rolleyes.gif Buna gi stebuklu smile.gif
Atsakyti
Labas,siandien matau 85,5kg,t.y. per visas dienas pripliusavau 400g verysad.gif Siandien pusryciai netvarkingi,dieta nuplauke ...
Kaip pas jus?
Atsakyti