Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas, pusryčiai suvalgyti tvarkingai :) startuoju su 72.900, normalu 67, idealu 63... 

Matysim, kaip čia seksis man šiemet. 

Atsakyti
Sveikos smile.gif Nesigavo siandien startuoti,mat buvo svarbus ,,reikaliukas'',vaziavom vertint cepelinu,norejom isitikint ar verti pirmos vietos ax.gif Surijau cielus du,dar pyrado su ledais prie kavos uzsisakiau....puskuodama grizau namo...koks biesas verte mane pilna porcija uzsisakyti...Ryt grieztas STARTAS!
Atsakyti
Labas rytas,startuoju su 85,1kg.Ryta pradejau su stikline vandens,reikia jo ir dienos eigoje nepamirst ax.gif Vakar masciau,kad visai mazai jo begeriu...beveik visai nebegeriau.
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

pradedu su 73,3kg.Gerai būtų nors tuos 3 numest :D , nes namai pilni saldainių, kondensovkė šaldytuve pradaryta, šeštadienį į balių pakviesta.Nu tai kaip numest?

Atsakyti
Tai kam Tau mest,juk dar didysis tortadienis ne uz kalnu tongue.gif Buk tokia kokia esi,t.y. pavalgius ir laiminga biggrin.gif Va po jo galesi jau kudet pradet mirksiukas.gif Na kaip ? ax.gif
Atsakyti

Labas rytas, iki vasario 1 ir man zut but reik 3numest, tai Oneiga, bandom, ka? :)

72.9 šiandien, vakar atrodo visai tvarkingai buvo, bet va 0...

Atsakyti
..pamirsau pasigirt,kad po vakaryksciu cepelinu -200g smile.gif Teisingi pasitaike biggrin.gif ..o gal svarstykles apgavo unsure.gif
Atsakyti

Mute, turėk sąžinės, gi nusibodo būt  vidumi graži :D Ir apsirengt ką nors padoraus norisi :rolleyes: 

Irikira,bandom :)​ 

Atsakyti

Labas rytas,

0 kažkodėl :unsure:​ 

Atsakyti
Labas,-600g. ax.gif Mazoka,bet vis minusas.Siandien ryte pusryciai buvo papildyti sumustiniu su ikrais,gabaliuku halvos...nusidejau rolleyes.gif
Atsakyti

Mažoka, a ne?O kad pas mane 0, tai kaip tada :D ?

Nupuošiau namus šiandie.Kaip liūdna :unsure: Man kaip vaikui, turi mirksėt, blyksėt, tada gerai :D Vyras vis primena, kad mažų vaikų neturim, tai kam čia tų girliandų.Nu negi reiks prigimdyt, kad tylom jas užkabintų :hmm: O tai kabina ir burba :D 

Atsakyti

Na va, -1kg net, judam i priekį :) reik ir man nukabinti viską, o gal tegul savaitę dar pamirksi...

Atsakyti