Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas smile.gif Oneiga,gana sedet prie stalo,eik pasisvert tongue.gif As jau turiu +2,3kg ir dar siandien tortuko gabala issirasiau rolleyes.gif
Pavargau jau nuo svenciu,o dar labiau nuo edimo....Greiciau jau tie Naujieji praeitu...
Atsakyti

Labas,

aš jau šiandien bandžiau nebeėst :D ,bet pavakary vis tiek pora suktinukų su baravykais ir torto gabaliuką prarijau.Priaugau 1,5kg,bet atrodo, kad 15, nu taip sunku, o dar ta mano merga aplink sukiojasi su amžinu klausimu „ką suvalgom” :D 

Tikrai, greičiau baigtųsi tos šventės :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labas,edu,beveik viskas sunaikinta...gal jau nuo rytojaus gausis normaliai valgyt biggrin.gif
Pirmadieni startuosiu tongue.gif
Atsakyti

Baik Tu juokaut, koks dar startas pirmadienį????Geriausiu atveju - ketvirtadienį :D , o dar geriau kitą pirmadienį :D​ 

Atsakyti
Labas smile.gif su Naujaisiais,kraustomes i 2020metu dieta tongue.gif Pirmadieni susitinkam prie starto tiesiosios mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,

su Naujais! Būk laiminga ir nealkana :D .Aš tai alkana :D Kuo daugiau apie dietą galvoju, tuo labiau valgyt noriu.

Kur Naujus sutikai?Aš pas brolį.Sėdėjom ir valgėm, valgėm ir sėdėjom.Bandėm šokt, bet labai sunku apatinę kūno dalį pajudint buvo, tai vėl prisėdom :D 

Šiandien jau dirbu, bet labai tingiu, o dar tas alkis... :D 

O šiaip tai 73,9 :unsure:​ 

Atsakyti
Labas,siandien nesisveriau, vakar buvo 85kg blink.gif Naujuosius sutikom dviese su vyru,dukra islekus buvo i miskus.. ramiai pasedejom,skaniai pavalgem,fejerverku pasiziurejom ir miegot smile.gif
Dabar likucius dabaiginejam,laukiu pirmadienio ,labai laikysiuos dietos tongue.gif

Oneiga,nesazininga taip neprisipliusuot,gi rasai,kad valgei unsure.gif gal tik salotom gyva buvai blink.gif Atlek,pamaitinsiu,torto sotaus gabala idesiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Nu kaip tai nevalgiau, gi 2kg net privalgiau.

Žinok, ir aš norėjau ramiai prie teliko sėdėt, bet abi su broliene prisiorganizavom, tai ką daryt reikėjo :D Dabar savaitę likučius valgysim.

Fainai Tavo dukra sugalvojo.Kažkada sausio pirmąją varydavom į mišką, nu tais laikais, kai dar sniego žiemą būdavo :D Ot siausdavom, ir ėst tiek nereikėjo :D 

O kokio torto duosi?Aunuosi batus ir atvarau :D Ir kavos dar užkaisk.Tik nesugadintos :P 

Atsakyti
Zinok biednas ten miskas,be mesytes tongue.gif mums toks nepraeitu biggrin.gif
O tortukas kitoks snikerinis,t.y. vietoje kepintu sudytu zemes riesutu kesju nesudyti riesutai.Pagal MB pageidavia,netiko jam tas tikrasis ,,snikerinis''.Dar mazesne puse torto likus,kaiciu kava mirksiukas.gif Va anteles nebeliko,siaip netaip sunaikinom,bet kelios misraines dar saldytuve cypia-atlek greiciau ju gelbet biggrin.gif as jau nebgaliu nestuke.gif sprogsiu...
Atsakyti

Su Naujaisiais metais 🤩 ėjo, ėjo ir atėjo 2020.. tik kad nieko naujo neatnešė, net per daug galiu sakyti... nuo sekmadienio prisijungsiu, tam, kad jei nepavyktų iškart, galėčiau startuot pirmadienį 😁😎😅

Atsakyti
Sveika Irikira,kaip smagu,gal mus su Oneiga i doros kelia atvesi bigsmile.gif As ir masciau,kad nuo sekmadienio rimtesiu,bet kogero neisdegs ax.gif Tad gal visos nuo pirmadienio startuosim mirksiukas.gif
Irikira,ar daug prisventei?Kokie tikslai?Pas mane tie patys+- 20kg ax.gif Cia pradziai tongue.gif
Oneiga,ar dar kemsi? mirksiukas.gif
Atsakyti

O kokie žmonės :4u: Ir Tave su Naujais,Irikira! 

Nu kas per klausimas, Mute???Aišku, kad kemšu.O kas gi be manęs viską suvalgys? :D Šunys, jau ir tie skersai žiūri, kai pamato, kad vėl su kokiais likučiais ateinu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 04 sausio 2020 - 23:19