Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveika,vakar buvau persiritus,o siandien angel_sadangel.gif +400g,vel 80,2kg zoo_taz.gif
Vakar dar pietus praleidau...labai dirbau,o ir apetito nebuvo....Na nieko,as susiemiau ir tuoj tuos pliusus dvigubais minusais paversiu tongue.gif
Zinok ,vakar vakare uzlipau ant svarstykliu ir jos maziau rode nei ryte blink.gif gal kas per miegus man pliusa atsiunte blink.gif Ir kas tas niekadejas hmm.gif
Atsakyti
Oneiga,uzuodziu,kad kazka kemsi mirksiukas.gif
Kaip juodaji penktadieni praleidai?As tai tik mokescius susimokejau ,edesio uzsipirkau keliom savaitem i prieki ir dar kaledom anytai dovana priciupau.Va kokia as gera marti tongue.gif
Dabar baigiu kept zuvyte,nusipirkau kazkokia tilapija,bandysiu kas cia is jos gero ax.gif
O kad nebutu lysnu riebaliuku kepu orkaiteje tongue.gif sviestuku palaistydama biggrin.gif
Nusipirkau maisa(5kg)mandarinu,per pusrycius po viena pradesiu valgyt,o tai visai apelsinus apleidau.Zodziu rimtai laikysiuos!!!Ai dar,praejau nosi iskelus pro ledu skyriu,drybsojo ten tokia deze su gerais ledais,bet net nepaciupinejau didis.gif
Ryt turiu but vel 7 desimtyje!
Tai ka veiki,cepelinus raitai,ar saltiena dabaigineji cebureku uzkasdama? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif hmm.gif ir kur dingai,Oneigaaaaa...baik lakstyt po PC,jauciu,kad ir uz zando prikisus visko... ploja.gif
As visa rimtuole ryte +500g isvydau ax.gif Skysciai pareina atgal.Gal sios dienos lakstymas kazkiek kcal isdegines bus.Pietus ir vakariene beveik tuo paciu laiku buvo,t.y. vakare ax.gif nezinau ka cia ryt svarstykles nutars tongue.gif
Na ka, unsure.gif eisiu arbatos arba kavos ir iki lovos slinksiu,kad nesumastyciau ko ,,paveikt''virtuves zonoje biggrin.gif
Atsakyti

Jaučiuosi didvyrė, nes nieko nepirkau :D Net parduotuvėj nebuvau.

Ryte +300g, sušiai  vėl pakišo koją.

Ką pirkai anytai?Gal ir man reikia :D 

Šaltiena, krabų kukurūzu mišrainė, saldainiukai keli, silkutė....Laukiu minuso :D​ 

Atsakyti
As tai nesuprantu kas tom svarstyklem pasidare,bludija...vienos 79,8rode,kitos 80,4 ax.gif
Nezinau kiek tiksliai sveriu,ryt nuspresiu tongue.gif
Siandien pietu nevalgiau,tad vakarienei burokeliu-raug.kopustu salotos,keptas visciuko ketvirciukas.Ir jei rytoj nebus minuso.... aggressive.gif tada imsiu 3 savaite biggrin.gif
Nupirkau anytai ciuzini ax.gif Gimtadienio proga beliks nupirkt lova tongue.gif
Buvau nulekus iki sodo,prasivedinau ,sniegeliu pasidziaugiau.... tongue.gif
Kokia savaite imsi?As jau ir apie bada pagalvoju rolleyes.gif o gal kokiu ryziu ar grikiu palesinet ax.gif
Nezinau ,gal 2aja reik imt hmm.gif
Atsakyti
Labas,imu 3aja!Ryte 81,2 blink.gif Kazko nebera kantrybes ...vakar vakare sauja migdolu nustveriau,jogurto indeli su uogiene istustinau,pora obuoliu,1 persimona ir 2 riekutes rugines duonos su saulegrazom.Va kas nakti dejosi ax.gif
Kas pas Tave? bigsmile.gif
Atsakyti

Nu kas pas mane???Kaip visada :D

Iš ryto suvalgiau kiaušinukus ir ryžtingai nutariau- kefyriukas.Būsiu graži ir taškasPo pietų ryžtas ko tai ėmė blėst.Pradėjau galvot, o kas iš to, kad būsiu graži, bet mirus iš bado???Kas namus papuoš, kas kučiukus keps,kas dovanėlių pripirks, ir svarbiausia, kaip mano nulepintas kiemsargis be manęs....Ir taip gaila pasaulio pasidarė...Puoliau į virtuvę,suėdžiau tris balandėlius,bulvę, agurkėlių, ant viršaus šaltienytės ir sėdžiu laiminga, taukuota pasmakre :P

Matyt vėl pirma :D

73,2kg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 02 gruodžio 2019 - 20:12
QUOTE(Oneiga @ 2019 12 02, 21:03)
<p>Nu kas pas mane???Kaip visada biggrin.gif</p>
<p>Iš ryto suvalgiau kiaušinukus ir ryžtingai nutariau- kefyriukas.Būsiu graži ir taškasPo pietų ryžtas ko tai ėmė blėst.Pradėjau galvot, o kas iš to, kad būsiu graži, bet mirus iš bado???Kas namus papuoš, kas kučiukus keps,kas dovanėlių pripirks, ir svarbiausia, kaip mano nulepintas kiemsargis be manęs....Ir taip gaila pasaulio pasidarė...Puoliau į virtuvę,suėdžiau tris balandėlius,bulvę, agurkėlių, ant viršaus šaltienytės ir sėdžiu laiminga, taukuota pasmakre tongue.gif</p>
<p>Matyt vėl pirma biggrin.gif</p>
<p>73,2kg</p>

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif essen.gif nu saunuole!Zinai ir as uzsimaniau tu Tavo balandeliu ir saltienytes bigsmile.gif Eisiu traukt visas sudedamasias ir i puoda...bet kaip iskentet neaplaizius kauliuku,neparagavus riebios kiaulienos uzmestos ant juodos duonytes wub.gif Apsiseilejau kaip alkana meska medu pamacius tongue.gif
Iki dabar atsilaikiau,nieko draudziamo neisimeciau...Labai noriu atgal i 70 rolleyes.gif
Ojojoi ,kaip ryto sulaukt g.gif Ai ,nevirsiu siandien,rytojui paliksiu tongue.gif Neatsilaikysiu gi... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 02 gruodžio 2019 - 21:21

Labas rytas,

-900g :yahoo: Arba svarstyklės blūdija :unsure: 

Atsakyti
Labas rytas,o pas mane 0 ax.gif Ir kaip Tau taip pasiseke blink.gif As vakar nakti subludijau...labai reikejo migdolu riesutus pribaigt,veliau dar duona sensta-gi gaila... rolleyes.gif
Siandien pomidorai(reikia pribaigt),lesiai,zirniai.Paskaiciau ,kad zemes zenklam gerasis laikotarpis prasideda,sakau,gal pasiseks galu gale save sudrausmint ir i prota atvest biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 03 gruodžio 2019 - 10:19
Labas rytas,+100g doh.gif Nesamone....jau kaip nesekas,kas cia dabar dedasi hmm.gif
Vakar buvo pomidoru salotos,zirniai virti,morkos( 3grauziamos).
Oneiga,kaip pas Tave?
Siandien vaisiu-darzoviu diena,nezinau ar jos laikytis unsure.gif Pabandysiu...
Atsakyti

Pas mane -300g.Bet va saldainis už žando užlindo :D​ 

Atsakyti