Nezinau ka as cia emiau ir ko neemiau,Tai valgau kazka,tai nevalgau.Ai.zodziu,pas mane istisas nesibaigiantis stresas.Kaip as nuo visko pavargau...Nuo dietu taippat Ir svenciu nelaukiu ir dovanu negaliu prisiverst pirkt.Pasibedavojau ne i tema.
Gal nuraminsiu jog ne vienai tau taip As va tik kazkiek susiemiau,nors ir truputi ne i tema itraukiau produktu.Prie kiausiniu majonezas atsirado,o dabar katik sudyti lasinukai su ridikeliais
Dar nuo nervu migrena isiselo...nu zodziu...
Bet as nenuleisiu ranku,labai jau noriu to ,,mozolio ant pilvo nebematyti
Dar nuo nervu migrena isiselo...nu zodziu...
Bet as nenuleisiu ranku,labai jau noriu to ,,mozolio ant pilvo nebematyti
Vakar griesnas vakaras buvo,+400g
QUOTE(Mutė @ 2016 12 14, 13:06)
Vakar griesnas vakaras buvo,+400g
Tai vel kokia pyrago sudedamaja dali suziaumojai?
Pas mane -500g.
QUOTE(Oneiga @ 2016 12 14, 15:04)
Rukytas kumpis,sudyti lasinukai,sausainiai aviziniai ir kt.su sokoladu.-visi vakaryksciai griekai.Ai dar,vietoje mesos vakar ir siandien saltiena.
Nezinau kas rytoj laukia,labai tikiuosi pliuso isnykimo
O kaip cia Tau taip graziai minusuojasi?
Tiesiog nesusitvarkau su nervais taip,kad maistas net nelenda.Vienintelis dalykas,ko noriu,tai kava.Bet tai tikrai ne i nauda.
Oi kaip laukiu tu visu svenciu pabaigos,o jos net neprasidejo Dar kai pagalvoju,kad teks ir pasiruost joms,tai visai rankos nusvyra.
Mute,gal pas Tave sventine nuotaika atsirado?Galetum pasidalint
Oi kaip laukiu tu visu svenciu pabaigos,o jos net neprasidejo Dar kai pagalvoju,kad teks ir pasiruost joms,tai visai rankos nusvyra.
QUOTE(Oneiga @ 2016 12 14, 20:35)
Tiesiog nesusitvarkau su nervais taip,kad maistas net nelenda.Vienintelis dalykas,ko noriu,tai kava.Bet tai tikrai ne i nauda.
...sventine nuotaika netik kad neatsirado,o dar labiau pradingo
Dar vietoj vakariniu kiausiniu silkes su morkom misrines su duona privalgiau,kavos su kruva sausainiu...Sauainiai pribaigti,ryt imu pirmos savaites pirma diena
O nuotaikos ant tiek nera,kad turbut ir eglutes siais metais namo netempsiu
Pasibedavojau
As ,noriu ar nenoriu,turesiu puost egle.Jau vien del vaiku,bet va kaip uzmaskuot ta nuotaika-nezinau,nesugebu.
Siandien vel pas mane -500g.Kitu atveju sokineciau is laimes,kad taip krenta,o dabar ...
Siandien vel pas mane -500g.Kitu atveju sokineciau is laimes,kad taip krenta,o dabar ...
QUOTE(Oneiga @ 2016 12 15, 10:48)
As ,noriu ar nenoriu,turesiu puost egle.Jau vien del vaiku,bet va kaip uzmaskuot ta nuotaika-nezinau,nesugebu.
Gal kai egle papuosi nuotaika atsiras As tai bandau save raminti,tempti is tos niurios nuotaikos,bet nelabai pavyksta.
-700g,nors vakar oho kiek ne i tema privalgyta Siandien bandau grizti i doros kelia,reikia nukratyt ta virssvori,o tai ir per sveikata kerta ,nuotaikos nepataiso tos lasiniu paltys...kur dar prie viso to visokie gyvenimiski stresai...kudai lengviau su visom bedom susidorot.Zodziu lieknejam
Imu antros savaites ketvirtadieni,o kita pirmadieni grisiu i pirmaja savaite
Nu visai nesazininga Man gyvenant tik kava -500g,o Tau, privalgius skanumynu, -700g.Tai kur teisybe,a?
QUOTE(Oneiga @ 2016 12 15, 17:51)
Nu visai nesazininga Man gyvenant tik kava -500g,o Tau, privalgius skanumynu, -700g.Tai kur teisybe,a?
Pas mane siandien grazus skaiciukai-3 septynetukai
Neprisizaisk vien kava gerdama,ijungsi kaupima,tada nuo grudelio lasiniai augs Gal ir nuotaikos ner ,kad alkanauji
As vietoj kiausiniu saltienos su krienais priraiciau Ar taip ar taip,pirmadieni per nauja startuoju
Vakarienei tai tikrai kiausiniai
Va tas ir yra,kad as visai ne alkana.Valgau kazkiek tik todel,kad bijau to kaupimo.
Kita savaite ir pas mane pirmoji,nes dabar tai net nezinau kuri
Kita savaite ir pas mane pirmoji,nes dabar tai net nezinau kuri