Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas,-500g,nezinau uz ka man tokia malone blink.gif vakar naikinau viska is eiles ax.gif
Atsakyti

Nieko Tu ten nenaikinai :irnesakyk: Va aš tai nuo širdies padirbėjau - +1,1kg.Ot :geda:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 11 24, 15:36)
<p>Nieko Tu ten nenaikinai irnesakyk.gif Va aš tai nuo širdies padirbėjau - +1,1kg.Ot blush2.gif </p>

Naikinau,naikinau!!!Ir dabar naikinu tongue.gif Vietoj vaisiu makaronai su mocarela...pries tai 2 obuoliai.Vakarienei kepu visciuka,nors vertetu kokiu saloteliu pakramtyti ir viskas.Rytoj akistata su faktu kiek per savaite priedziau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

73,3kg.Ir vėl pirma savaitė buvo iš ryto :D​ 

Atsakyti

Labas rytas, 

Mute, kur prapuolei?Lyg ir nebeturėtum grybaut, pašalo gi :hmm: 

0 pas mane.Labai reikėjo naktį suėst šaldytas braškes...

Atsakyti

Muteeeeee :ploja2:​ ,grįžk, man čia liūdna vienai.

Atsakyti
Labas,kankiuosi su migrena..baigiu issikapstyt.Apie maista ne pagalvot negaliu,viska isvemiu...Rytoj gal busiu galinga ,pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Eina sau, kaip baisiai.Sveik, neberėkausiu.

Atsakyti
...viskas,pasveikau bigsmile.gif Kavos isgeriau ir gyva!Jau suraiciau pora riekeliu varskes surio ir viskas gerai bigsmile.gif Gyvensiu biggrin.gif
Ryte uzlipau ant svarstykliu ,ten buvo 80kg ax.gif Bet tai po sauso bado...Noretusi nepriaugti rolleyes.gif
Dar katik paknebinejau vistos krutineles(nedaug,bijau padaugint),pasiruosiau dar puoda kavos,kad geriau miegotus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 27 lapkričio 2019 - 19:56

Labas rytas,

smagu, kad jau gyva :4u: O tai vaistų jokių nėra nuo tos migrenos?Kažkada mano sūnui labai skaudėjo galvą, tai sakė, kad tai lyg ir migreninis skausmas, bet išrašė kažkokią vieną tabletę, liepė tą dieną nedirbt, jokiu būdu nevairuot ir praėjo, bent jau man nedejavo, ir nepasikartojo.Tik nežinau, ar čia tas pats, kaip pas Tave.

O ta migrena savaime užeina, ar ją kas iššaukia?Nervai, pergyvenimai?

Vakar prisiviriau šaltienos, šiandien karalienė aš, prie viryklės net kojos nekelsiu :D 

Suėdžiau vakar ledą, tai šiandien tik -100g.

Atsakyti
Labas smile.gif 79,8kg yahoo.gif Vakar nakti antra karta krutineles kenbinet ejau .Pasiteisinimas-norejau greiciau sustipreti tongue.gif
Migrena ir nuo streso,nervu,pms,surio,sokolado,antsvorio....pas mane kartais ir kas menesi buna.Vaistu turiu,bet jei nespeta laiku isgert ir prasideda vemimas netikslinga ju gadint,visvien i kanalizacija iseina...Jau pripratus as prie jos,atsikankinu ir vel gyvenu smile.gif Va kai sukudesiu baigsis ta zaraza rolleyes.gif Ai dar girdejau,kad kai baigsis tos dienos migrena irgi pasibaigs biggrin.gif Tai dabar laukiu lotuliukas.gif
Siandien saziningai papusryciavau,net puse apelsino suvalgiau.Pietums lygtais meliono yra,reikia saldytuve patikrinti.Vakarienei krutinele pribaigsiu su pomidoru arba burokeliu,arba kininio kopusto salotomis.Ir gal ryt minusas bus 🙏🏻
Saltienata gerai bigsmile.gif reikia ir man privirti,ir skanu ir galvos del gaminimo neskauda thumbup.gif
Atsakyti

Labas rytas,

0 :unsure:​ 

O Tau  :4u:  , persiritai į 70 :yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 29 lapkričio 2019 - 09:05