Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas, 

niekur neiskuriau, labai darbinga ir nervinga diena ispuole.

-400g ot :D O tikejausi, tai kokio kg nukritusio :D 

Atsakyti
Labas rytas,Tau gerai,o as turiu 0 ax.gif Kazko pastrigau,bando mano kantrybe lasiniai...nepasiduosiu,laikysiuos!
Atsakyti

Taip, man gerai, -500g, bet kad nebūtų per gerai, suėdžiau čebureką.Nu kam?????

Atsakyti
unsure.gif o uz ka man taip nesiseka hmm.gif taigi saaaaziningai laikausi,visai surimtejau,o va kaip svarstykles skriaudzia cray.gif
Prisikepiau vakarienei maltos mentes kotletuku,maniau puse ju rytojui pasiliksiu-nesigavo rolleyes.gif Kaip niekad skanus gavosi ax.gif Ryt bus minusas tongue.gif

O Tu tik viena cebureka suraitei,reikejo nors pora mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 20 lapkričio 2019 - 18:53
...as nusidejau,3 mur sureliai 1 ledas ant pagaliuko,saltai rukyto kumpio likuti sunaikinau-gi reikejo pribaigt,kad nesugestu ax.gif
Viskas,dabar ramu.Bet zinai visai nepatenkinta,nekoks jausmas tiek pririjus unsure.gif Nebeesiu!!!
Atsakyti

Labas rytas,

neliūdėk, aš su Tavim :D +400g.O sakei, du reikėjo suėst :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 11 21, 09:25)
<p>Labas rytas,</p><p>neliūdėk, aš su Tavim biggrin.gif +400g.O sakei, du reikėjo suėst unsure.gif </p>

Labas,sakai neliudet...gi +600g ax.gif Vakar buvo sunaikinta viskas kas is draudziamo saraso tongue.gif Dukra isvyko,likuciu visokiu paliko-sutvarkiau biggrin.gif
Zinok kazko edrumas uzejo,gal pries salcius hmm.gif Susveiciau pora porciju sonkauliuku su agurku misraine(ziemos atsargas naikinu),kazko dar truksta...jauciu,kad deserto tongue.gif
Pirmoji savaite man nebepatinka,gal sekancia vel imt 3aja rolleyes.gif

Atsakyti
labas rytas,na ir savaite doh.gif Jau 2,1 kg priaugta,o gal ir daugiau,mat dvi svarstykles skirtingai rode.Paemiau maziau rodanciuju rezultata. ax.gif
Atsakyti

Pas mane -300g.Žodžiu, stoviu vietoj :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 11 23, 01:01)
<p>Pas mane -300g.Žodžiu, stoviu vietoj rolleyes.gif </p>

...o as edu topsecret.gif Jau turbut visus nukratytuosius parsivedus busiu..
Atsakyti

Labas rytas,

-400g, bet tai vaikutis namie, išves iš doros kelio :D .

Atsakyti
Labas,mano vaikutis ne namie ,niekas manes nepriziurejo ir va rezultatas 83,4kg angel_sadangel.gif Visas mano rimtumas isgaravo doh.gif +2,9kg..ot kaip pasistengiau,zodziu truksta...
Atsakyti