Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas,siandien svarstykles pasimete,nebezino kiek rodyt,emiau vidtini svori 81.8kg
Tai kazkur-300g.
Dabar lieka dvi dienas su vaisiais isbuti ir zygiuoju i pirmaja tongue.gif Tada visa dieta atsilaikau ir keliauju gal kokiu grikiu valgyt,o gal kaloriju skaiciuot rolleyes.gif ,o gal i pirmaja savaite biggrin.gif Ka cia as mastau,juk tada jau sventes prasideje bus,kokios dietos essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 16 lapkričio 2019 - 10:46
...atlekiu pasiguost-laaaaabai valgyt noriu,labai ,labai ax.gif Jau kaip sunku su obuoliais saltuoju metu laiku diena isbut...ex,negaliu paluzt,reikia savaite saziningai issilaikyt,juk taip gerai sekesi.
Pasportavau sode,kol darbavausi ne minties apie valgyma neturejau,bet va parlekiau namo ir prasidejo
Atsakyti
Laba ,kur digai,atlekiu pasigirt-900g. , jau 80,9kg yahoo.gif Dar dienele ir galllll rytoj bus 79,999999 bigsmile.gif
Pusryciai 2 auksio obuoliai,balinta kava.Pietums darbas sode(balinti medzius vaziuosim,aplinka tvarkyti...)Vakarienei gal pasikepsiu obuoliu,o gal dukra kokteiliuko sumakaluos rolleyes.gif
Negaliu patiket,kad galu gale surimtejau ir kazkiek valios grizo bigsmile.gif
O kaip pas Tave?
Pasiskaiciavau,kad jau atsikraciau-2,9kg.Kaip noriu perlipti 7 desimti wub.gif Jokiu budu nesuklupsiu nono2.gif
Atsakyti

Pas mane viskas labai gerai.Esu graži, putli, labiausiai per tą vietą, kur pas žmones liemuo būna,savimi pasitikinti ir labai faina!

74,4kg!   Jei dar koks vienas jubiliejus, bus ir 80kg.O Tu man visai nebepatinki :P  :D 

A nupirkai vaikui kalėdinį kalendorių???Jei ne, tai eik krautuvėn :D ,nes maniškė, tai užsiprašė.Ir liepė nepamiršt :D​ 

Atsakyti
Zinok as supermamyte mirksiukas.gif Jau pora savaiciu kaip kalendorius pasleptas guli biggrin.gif
Prajuokinai,nuotaika pakelei thumbup.gif
Zinok buvom su dukryte i miska ilindusios,siaip tai i soda vaziavom medeliu balint tongue.gif
Dabar verdu grybus,vaikui su bulvytem pakepiau,MB nuotrauku nusiunciau tongue.gif Rytojui skaniai vakarieniausim,bus kiaulienos ispjvos medalionai su grybais.
Zodziu grybu miske galima rasti,aisku jau tokie pavarge,keleta ir graziu radom.
Sode truputi pasportavom,paskubom nubalinom kamienus,viena pamirsom...Ai,dar reikes kokius keturis kartus suvazinet iki sodo,dar nebaigiau tvarkos ivest.Ten darbo turbut visad rasis..
Na va,nuvirinau grybus,gavosi puslitris.Pasierzinau? tongue.gif Pasisveriau,nelabai ryt man matyt 79,99999Ai ,tiek to,svarbu,kad minusas tik butu ax.gif
Atsakyti

Nu bet tai kas Tu per žmogus??!!Vyrą erzini, mane erzini...Nu a gražu?Va metu Tau :tomato: ,gal apsiraminsi kiek :unsure: 

Vėl visokių likučių prišveičiau, nes tingėjau normalaus maisto pasidaryt,bet gailiuosi, tai gal nėra taip jau blogai :D​ 

Atsakyti
Labas rytas,na va,nepavyko is 80 pabegt unsure.gif -400g.Savaites rezultatas -3,3kg smile.gif
Siandien imu 1aja savaite,Naujas startas su 80,5kg.Savaites tikslas nupurtyt 2,5kg
Va kaip nusiteikiau,belieka kaukt rezultato biggrin.gif O kokia savaite pas Tave,o gal valgysi viska ko noresis mirksiukas.gif ?Leidziu,reikia gi pasivyti tongue.gif
Atsakyti
siandienos meniu;pusryciams kepiau ant trupucio tauku 2 kiausinius,paskaninau trupuciu naminiu pomidoru padaziuku,balinta kava.
pietums-kepti auksio obuoliai(4,5vnt)
vakariene-kiaulienos ispjovos medalionai su sv.grybukais.
Tarpuose vanduo,vanduo,vanduo ir balinta kava ax.gif
Atsakyti

Labas, pas mane amžinai pirma savaitė :D 

Pradedu su 73,7kg.Pusryčių nebuvo, pietums du kiaušiniai, bandelė(čia vietoj apelsino pusrytinio) ir du saldainiai.Bet čia nesiskaito, juos kažkur reikėjo padėt, nes į vazelę netilpo :D .Nu tai, o kur dėt???Vakarienei, manau, mėsytės ir grybų kokia nors makliošė, nes kai kas suerzino su tais grybais, tai traukiu iš šaldiklio. :P Vandens negeriu, taupau gamtos išteklius :D​ Kavos teisingos du puodai išgerti

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif patiko pasiteisinimai ir dar pasirodo esi ,,zalioji'' bigsmile.gif
As Tave su tais grybais mazai suerzinau,va mane siandien suerzino vaizdelis su rudmesiu kalnu-pasirodo ju dar randa blink.gif As nebepamenu kada ju ragavus busiu,turbut vaikysteje...neauga pas mus jos unsure.gif
O jau kaip isalkau,rodos visa keptuves turini viena pati suryciau...tie obuoliai ir sedejimas prie kompo labai apetita kelia,gal tiksliau nora kazka suryti tongue.gif Bet gi as surimtejus,negaliu taip elgtis rolleyes.gif Labai reikia ryt i 79,99 isokt.
Ar skanus saldainiai buvo? mirksiukas.gif
Pas mane 3 ,,pagadintos''kavos,3 stiklines vandens,dar 5 reiketu isgerti.
Atsakyti
Labas rytas,+300g unsure.gif jokiu grieku nebuvo,matyt vandens nakciai padauginau,o ir miego trukumas savo padare. O pas Tave minusas ?mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 19 lapkričio 2019 - 09:49
Oneiga,kur dingai,ar tik ne i miska iskurei blink.gif Ogal ka issijuosus kisi uz zando?! tongue.gif
As tai tvarkingai issilaikiau,vakar nakti sausainius kepiau-ne vieno neparagavau assa.gif

Atsakyti