Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Žinok, negaliu susikeist, paltą nusipirkau tokį kaip tik, tai gali neužsisegt :P 

Nu dejuoju dejuoju, bet ėdu, kaip pasamdyta.Pusę nakties nemiegojau, tai dabar miego stygių maistu kompensuoju.Kaip siurblys einu ir kas pakely pasimaišo, viską į save susiurbiu.Ką tik sulindo šoninės gabalas su svogūnu, kažkokie vyšnių saldainiai, o dabar raitau sausainius belvita.Nei aš jų noriu, nei mėgstu, bet va pasimaišė. :D Nu vsio, einu ant sopkės su virbalais...Bus megztinis karalaičiui.Tikiuosi :D​ 

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,geras Tavo meniu tongue.gif O as su gurgianciu pilvu sedziu...tie obuoliai taip isslave skrandeli,urzgia jis vargsiukas biggrin.gif Kavos uzpyliau,mastau ,kad gal reikia begt i lova kol dar laikausi unsure.gif
Ryt darzoviu diena-oi privalgysiu barsciu ,agurociu ikros wub.gif
Gero mezgimo mirksiukas.gif nepamirsk arbateles su kazkuo kramtomo pasidet salia tongue.gif
Atsakyti
Labas,-900g smile.gif Turbut padauginau vakar obuoliu ax.gif Bet esu patenkinta,kad nieko draudziamo neisimeciau i burna,o jau kaip norejosi... tongue.gif
Kaip pas Tave? mirksiukas.gif
Atsakyti

Ai, 0 pas mane.O ko Tu čia po kg mėtai taip nedraugiškai, ką?????

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 11 12, 13:50)
<p>Ai, 0 pas mane.O ko Tu čia po kg mėtai taip nedraugiškai, ką?????</p>

Ateik pas mane i 3aja savaite ir kartu metysim mirksiukas.gif biggrin.gif Siandien karaliauju,barsciai,pomidorai,cukiniju ikra...dar gal kazka rasiu tongue.gif Soti dienele smile.gif
O Tu ten pirktinius sausainius slamsti ir nori minuso!Issikepkt naminiu,va tada ir minuso sulauksi tongue.gif As va prikepiau,pasiziuriu kaip graziai jie stiklainyje tupi ir minusuoju:rolleyes:
Visai geras dalykas valgyt ko tik noris akimis biggrin.gif O jei dar ir pauostyt gaunas tai isvis liuks! tongue.gif
Atsakyti

Labas,

kišu galvą į smėlį...+900g.Gal dar pavalgyt :D​ 

Atsakyti
Laba,as prisidedu su galvos kisimu i smeli,+200g ax.gif Kazkas sulaike skyscius,gal raugintas agurkas,o gal cukiniju ikra unsure.gif Barsciai su pomidorais tai juk tikrai nekalti rolleyes.gif Na nieko tokio,siandien pamazinsiu kiekius,vakar turbut padauginus busiu hmm.gif Dar mastau,kad kaltas vandens negerimas....
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Siandien -800g bigsmile.gif 82,3kgGalu gale surimtejau yahoo.gif
Atsakyti

Labas rytas,

kaltų čia daug- ir vanduo, ir mėnulis ir net MB, nu ko nepatraukia bliūdo, kai mato, kad jau ėdu...Nu bet pabandytų patraukt :D 

Žodžiu -500g, bet manęs laukia pica...pusryčiams...Ai nebūtina to palto užsisegt, gi dar šilta :D 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 11 14, 10:40)
<p>Labas rytas,</p><p>kaltų čia daug- ir vanduo, ir mėnulis ir net MB, nu ko nepatraukia bliūdo, kai mato, kad jau ėdu...Nu bet pabandytų patraukt biggrin.gif </p><p>Žodžiu -500g, bet manęs laukia pica...pusryčiams...Ai nebūtina to palto užsisegt, gi dar šilta biggrin.gif </p><p></p>

Nu bet jei ir be bliudo patraukimo sitiek minuso blink.gif ....tai ko ji patraukinet tongue.gif
O kas del palto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as viena toki turiu,jo uzsegineti nereikia tongue.gif man juk visad karsta.gif tongue.gif
Vakar 2,5 stiklines vandens isgerta ax.gif Siandien bandysiu iki 8 isgerti.
Mano pusryciai ir nelabai tinkami-k.rukymo skumbre,balinta kava.Siandien mano dienos meniu ;virta zuvis,salotos,virtos darzoves-puotausiu biggrin.gif Turiu kininio kopusto,is troskinio su sonkauliukais issikrapstysiu darzoviu(lecio su pomidoru padazu ten),lasisos issikepsiu.
Ryt mesos diena,o savaitgaliais vaisiai,vaisiai,vaisiai.Dukrai reikes ivairesniu vaisiu pritempt,kad kokteilius suplaktu tongue.gif Ji i juos tai spirulinos,tai kalogeno imaiso-grazejam ir sveikejam nuo ju tongue.gif
Atsakyti
Labas,siandien tik -200g.,vakar nakti sudytos lasisos prisiragavau ax.gif Juk buvo zuvies diena,naudojausi proga ,labai jau senokai bebuvau jos ragavusi.
Siandien pusryciams pora stikliniu vandens,pora puodu balintos kavos.Pietums troskinti sonkauliukai su darzovemis(likutis troskinio su leco ir pomidoru padazu).Kaip gerai kai prisivakavau visko,dabar tik sumetu viska i greitpuodi ir nereikia virtuveje sukinetis smile.gif
Vakarienei gal uzteks cukiniju ikros,o gal kiaulienos medalionu pasikepsiu rolleyes.gif
Kas pas Tave,ka uz zando kisi?

Ai dar,vakar ilindau i pora sukneliu(parduotuveje)-nieko nebesimatuosiu ir nenoresiu kol nesulieknesiu!KOSMARAS!!!
Atsakyti

Labas,

pas mane 0, bet jaučiuosi išpampus, kaip kokia erkė.Prikimšau vėl visokių nesąmonių...

Atsakyti