Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Nežinau ar svarstyklės blūdija, ar ir aš nepripliusavau :hmm: Netgi minusą parodė.Palauksiu rytdienos :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

72,5kg.Vis tik minusas šioks toks :D​ 

Atsakyti
Laba,pas mane irgi sioks toks -200g tongue.gif Siandien pusrycius praleidau,pietus tvarkingai pagal meniu valgiau,va obuolys tik ka isoko...Vakariene tikiuosi bus tvarkinga,o naktipiecius isdidziai praleisiu rolleyes.gif Bet ...jei dukryte sokoladini pyraga keps....juk pyragu diena rolleyes.gif ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,0 ax.gif Kaip ir reikejo tiketis taip ir ivyko-vidurnakti buvo nusideta,du gabalai sokoladinio pyrago....negi atsakysi dukrytei tongue.gif
Siandien tikiuosi atsilaikyti visokiems gundymams biggrin.gif
Oneiga,zinok mane labai,, sunervavo'' tie grybininkai baravykus is misku tempiantys blink.gif ,noriu ir as taip rolleyes.gif
Atsakyti

Žinok, ir mane jie nevina, bet laiko neturiu.Nu tiek visko į krūvą sukrito, kad nežinau kaip suktis.

-600g, bet jau nusidėjau, suėdžiau submariną.Važiuodama supratau, kad arba submarinas arba mirtis iš bado, tai pasirinkau submariną :D Baigdama šlamšt supratau, kaip visada, kad gal vis tik būčiau išgyvenus ir be jo...Nu bet ką dabar :rolleyes: 

Bet kaip Tau gerai, pyragą mergytė iškepė :yahoo:​ Man nieks nieko, o pati tai tingėjau.

Atsakyti
Tai gerai butu buve jei pyraga butu pusryciams iskepus,o ne naktipieciams tongue.gif
Siandien parlekiu padangas pasikeitus,gaunu pasiulyma isgert kavos-sutinku.Manes klausiama ar noresiu pyrago,sakau,kad ne,rimtai siandien issilaikysiu...Prisedu su kavos puodu,o ant stalo dukra pasidejus lekstute su brauniu...nepajutau kaip ji mano rankose atsidure,o ten tik mazesne pusele pyragelio blink.gif Zodziu vaika aprijau tongue.gif
Dabar baigia virt jaucio liezuvis-vakariene ax.gif Oi nezinau kaip ryt svarstykliu isvengt tongue.gif
Atsakyti
Labas,-300g,net keista ...juk vakar isdykavau blink.gif Siandien kolkas be grieku ax.gif
Atsakyti

O pas mane +400g :unsure:​ 

Atsakyti
Laba,vakar buvo 0,siandien -600g bigsmile.gif Visa to priezastis prasta vakarykste savijauta ,mat grizus is sodo lekiau tiesiai i lova....nebuvo naktinejimo ir naktinio apsirijimo.Vakar siap netaip sukidsau cesnakus ir isroviau paskutinius pomidorus,dabar suku galva ka su jais daryt...gal sunokinus padziovint...o gal zalius marinuot...pavargau jau su tais marinavimais,aplamai suirzus esu,noriu sauletu dienu,noriu gyvent ne mieste ax.gif
Dar dukra parode is grybininku forumo nuotrauka,vakar Panevezio raj. baravykus rove bigsmile.gif noriu ir as grybaut!!!ir zvejot!!!!!!rrrrrr..r.r...
Atsakyti

Uoj negaliu, žvengiu iš Tavo pykčio :lol: Nu ir ko dabar mieste blogai?Nusibodo būt cariene, nori būt jūrų valdove :lol: ?

Nesinervuok dėl tų baravykų, jie tiesiog įmirkę nuo lietaus.

72,3kg.Nu kaip neėst????

Atsakyti

Tiesa,gal per teliką Tave mačiau? :D Ar nebuvai piketuot kažkurią čia dieną?Prilipau prie teliko, sakau, o gal Mutė kur šūkauja :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 11 11, 13:41)
<p>Tiesa,gal per teliką Tave mačiau? biggrin.gif Ar nebuvai piketuot kažkurią čia dieną?Prilipau prie teliko, sakau, o gal Mutė kur šūkauja biggrin.gif </p>

Laba.Kai as buvau televizijos nebuvo ax.gif
Kas tam mieste gero,nebenoriu but cariene ,noriu but kaimiete biggrin.gif noriu gryno oro,zalumos,noriu ryte su siltu halatu verandoje kavute gert i horizonta zvelgdama...ir t.tVa! Eiciau apie uki ratais,gal svoris nusipurtytu rolleyes.gif O kai ryte nesimiegotu su meskere prie ezeriuko ar tvenkinio parymociau ax.gif O mieste ka,telikas,kompas ,PC...

Siandien +800g,naktis buvo griesna tongue.gif Si savaite 3-nubaudziau save :ax:Nepamenu su kokiu svoriu startavau,savaites rezultatas kazkur -300g.Siandien sveriu 83,8kg.Visai nekazka,bet vakar nakti .....geriau nepasakosiu kiek ir ko essen.gif

Verki del tokio svorio,kad man tiek svert rolleyes.gif Gal susikeiciam svoriukais mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti