Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,+900g ax.gif edu help.gif help.gif help.gif
Salta,grizom po kapu tvarkymo ir kad prasidejo....negaliu sustot ax.gif Gal rytoj gausis surimtet tongue.gif
Atsakyti

:hah: ėdrūnė.

Pas mane vieną dieną -, kitą +, viso -200g.

Kapuose nebuvau ir be penktadienio nebūsiu, bet gal nieko labai ten baisaus nėra.Taip tikiuosi, nes buvau aptvarkius anksčiau.

Labas rytas 

Atsakyti
Labas,siandien -400g,kaip ir pas Tave tai + tai- tongue.gif As susirgau,Akropolyje kazkokia zaraza prikibo,dabar purtau ja su arbatom...negaliu sirgt.Arbatas su avieciu uogiene geriu-cukru vartoju ax.gif Ai dar,nutariau,kad kita savaite 2oji.
kas del kapu,tai pasitvarkysi penktadieni tongue.gif As buvau kapelius anksciau aptvarkius,bet kai vakar atvaziavom zinok po maisa nuo kapo lapu pririnkom,dar erikos buvo nusalusios,parudavusios,teko pakeist virziais....o buvau rami,galvojau graziai viskas...dabar jau tikrai viskas tvarkinga smile.gif Vienais metais buvau karaliskuju krizantemu prisodinus,atvaziuojam per visus sventus-nuvirusios blink.gif Daugiau taip nebedarau ax.gif Nebent kai zinau,kad salnu tikrai tikrai nebus...

Atsakyti

Uoj, kaip negerai.Sveik :4u: 

Man irgi gerklė, bet nieko atsilaikysiu.Tikiuosi :D​ 

Atsakyti
Labas,siandien 0,vakar pietus praleisti,vakariene kavinej(jaucio zandu pirma karta valgiau),nakti dziovinru persimonu prikrimtau,ai dar kumpio....
Geros dienos ir abiem nesusirgt,gi mes dar kudet turim tongue.gif Diena gan grazi ispuole,be vejo ir saulyte sviecia smile.gif
Atsakyti

Jokios saulytės pas mane nėr, ir aš visa kažkokia sudirgus.Aplėkiau kapus, ir jau sakiau susirangysiu prie teliko su siūlais, tai ne, prišoko merga su savo sūšių gamyba. Teks terliotis. :rolleyes: 

Niekada nesu valgius jaučio žandų, kas čia per patiekalas :unsure: ?Skanu?Dukros nuopelnas :D​ ?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 11 01, 16:04)
<p>Jokios saulytės pas mane nėr, ir aš visa kažkokia sudirgus.Aplėkiau kapus, ir jau sakiau susirangysiu prie teliko su siūlais, tai ne, prišoko merga su savo sūšių gamyba. Teks terliotis. rolleyes.gif </p><p>Niekada nesu valgius jaučio žandų, kas čia per patiekalas unsure.gif ?Skanu?Dukros nuopelnas biggrin.gif ?</p><p></p>

Parsiradau ir as,aplekem kapus,uzlekem pas anyta prisipirkusios visokiu nesamoniu,nenaudingo edesio,dar tortuka jogurtini prigriebem...zodziu prikimsom beleko,grizom,dukra uz mineralinio..as dar nieko,atsparesne tongue.gif Gersiu savo arbatas ,kad galutinai pasveikt.
Jaucio zandai man laaabai patiko,jie ten ar istusinti ,ar isvirti nesupratau gerai..Akropolyje batus nusipirke prisedom ,,berneliu uzeigoje'',ziuriu gi naujienu visokiausiu,manem po cepelina suraitysim,o gavosi,kad as susigundziau zandais,o dukra tarkainiais(ale bulviniais blynais).
Jaucio zandai tai mesyte jaucio zandu mirksiukas.gif Nei turguje ,nei parduotuvese as niekad nemaciau ju pirkt.
Turiu saldytuve sokoladiniu ekologisku ledu. rolleyes.gif nezinauuuuuuu......kaip cia ju is ten neisprasius tongue.gif
Atsakyti
Labas,siandien 0,pasiseke smile.gif Vakar buvo sunaikinti sokoladiniai ekologiski ledai,visi 500g ax.gif
Siandien sulaksciau i soda,siltnamyje prasikuiciau,pomidoru pora deziu parsitempiau...dabar suku galva ka su jais daryt unsure.gif Ryt reiketu cesnakus sukaisioti,bet va orelis tai brrrr...
Atsakyti
Laaaaabas,savaites rezultatas+600g ax.gif Tai kokia 2oji,1oji po tokio rezultato tongue.gif
Oneiga,ar cesnakai nepervelu sodinti?As dar nesukisau ax.gif
Atsakyti

Labas,

manau, kad gali sodint, kas jau čia ta savaitė, aš prieš tiek laiko pasodinau.

Mano savaitė iš ryto buvo vėl pirmoji, bet kadangi kapoju mielinius pyragėlius su grybais, tai, manau, kad nulinė gausis :D 

73,3kg :rolleyes:​ 

Atsakyti
...pas mane irgi nuline ax.gif Sausainiai,ledai,grybu sriuba....Ryt laukiu minuso biggrin.gif Dabar einu sausainiu kept-pribaigem visus tongue.gif
Atsakyti
labas,vakar neisejo tvarkingai issilaikyti,siandien bandau surimteti.Pasisveriau,kaip ir nepripliusavau,bet mastau,kad neteisingai pirmadieni svori pateikiau,pamazinau savaitini pliusa ax.gif 84,1kg -va tiek priesta doh.gif
Mastau,kad gal vertetu kokiu ryziu iskrovas pasidaryt,nu reikia kazkaip susiimt ir atsikratyt naktiniu psirijimu. unsure.gif
Atsakyti