Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas,-200g smile.gif
Atsakyti

Ai vakaruška, tai gimtadienis giminaičio.Norėjau būt pati gražiausia, ale nepaėjo :D Būsiu graži vidumi :D 

Baik erzint su tuo mišku ir grybais :mad2: Pavydžiu jau juodai, neturiu kada išlėkt :frusty: Atvažiuosiu pavalgyt ir nebandyk sakyt, kad neduosi :mirksiukas: Tiesa, Tu žiūrėk, kad nereiktų Tavęs ieškot su šunimis ir malūnsparniais,jei klaidžioji ten iki nakties.Rodys paskui per žinias :lol:​ 

Labas rytas

Atsakyti
Labas,-500g smile.gif Vakar prastai jauciaus,pradrybsojau visa diena...miske nebuvau...Siandien reiketu ilyst,o savaitgalis bus sode,dar ir kapelius reikia sutvarkyt...zodziu darbu sociai,tik spek suktis...
Nesekas svorio mest,busim grazios vidumi drinks_cheers.gif Smagiai atsvesk svente mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,siandien 83,3kg bigsmile.gif -800g
Atsakyti

Laba,

vakar valgiau, šiandien valgau...nesisvėriau :D Ir dar valgysiu... :D​ 

Atsakyti
Labas,tai kaip svente?As tai vakar miske buvau ,pilna pilna krepsa rudagalviu baravyku prisirinkau,sode morkas nusiroviau,avietes susirinkau,...vakare prisivalgiau...Ryte 0g.-apsidziaugiau. ax.gif
Siandien su tuo laiku susimakalavau,nieko doro nepadariau...Turejau sode visa diena prasidarbuot,o gavos,kad susibegime(mazame mitinge)padalyvavom,susalom,grizom pavalgem ir dar karta pavalgem..ir dienos ner-naktis blink.gif
Pas mane siltnamis pomidoru pilnas,viena puse reiketu sukast,garstyciu paset,o ir cesnakai nesukisti,medzia neapgeneti,nepadazyti,nenupurksti,lapai nesugrebti,vanens zarnos nesurinktos.....Ryt leksiu lyg akis isdegus dirbt,o antradieni reiketu kapus aplekt.
Gal nuo tokiu rupesteliu sukusiu tongue.gif
Si savaite visai nebloga ,-2,2kg.Aisku rytojaus sverimasis gali rezultata pakoreguot tongue.gif
Atsiskaiciau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,savaites rezultato nepagadinau bigsmile.gif 83,3kg smile.gif Savaites rezultatas -2,2kg. smile.gif Kol turiu obuoliu ir aplamai ruduo pilnas vaisiu imu 1aja savaite,juk saziningai nesilaikiau,reikia kartoti tongue.gif
Oneiga,kaip savijauta po svenciu mirksiukas.gif tongue.gif kiek?As nutariau,kad jau pradesiu rimtet biggrin.gif
Atsakyti

Neklausk geriau :D 73,3kg.

Šventė, tai liuks, mat aš visada įsivaizduoju, kad mane pasamdė, šokt, siaust, visur dalyvaut, tai taip ir darau :D Paskui keikiu kablus, kad kojas skauda.Ir žinok,niekada neprisiėdu per balius, nes laiko nebūna :rolleyes: , nu bet kitą dieną...

Pas mane visi darbai padaryti, tik česnakus sukišt liko, nu ir lapai dar krenta.

Kas per mitingas buvo?

Atsakyti
Tai esi negailestinga savo kojelems biggrin.gif Siandien ejau i PC batu pirkt,gi ruosiausi tokius vaikstabacius isigyt...gi ne ,issirinkai su kablais tongue.gif Aisku nelabai ten jie dieli,bet visvien ne lakstabaciai ax.gif abar teks kitu ieskot.
Sianien be griekeliu neapsieita topsecret.gif vakarienei grybiene,rukytas karsis ,pora sausainiu,keturi uoboliai,bananas.Ryt minuso turbut nebus unsure.gif
Kas del mitingelio tai ten buvo pagerbimas nupjautuju liepu ir vienos issideretos nuo pjuklo isgelbetos islydetuves.Vakar nesigavo jos pervezti mat kazkas iskviete policija,atseit medi vagia tongue.gif Tai siandien po darbu zmones susirinko ir ja isveze ,pasodins prie seniausios Siauliu liepos Lieporiu km.Liudniausia buvo isgirst,kad buvo kreiptasis i visas imanomas instancijas,prezidentura-nulis reagavimo,nulis pagalbos .....dabar toliau pjuklais darbuojasi,Siauliuose dar daug medziu liko...

Atsakyti
Labas rytas,-500g smile.gif Pasiseke bigsmile.gif
Atsakyti

Čia aš Tau tų kablų ligą įkalbėjau :D O aš taip ir nenusipirkau.

-600g, bet va sėdžiu ir keptą duonytę valgau.Bet neskani, tai daug nevalgysiu :D 

Bet tai kokia Tu kovotoja už savo miesto grožį.Žaviuosi, tikrai :4u:​ 

Atsakyti
Tai kaip cia minusas,juk vakar kimsai blink.gif NETRVARKA tongue.gif
Kas del kablu tai dukros darbas smile.gif
Siandien pas mane meniu su improvizacijomis,gal pasiseks ir ryt vel minusa pamatysiu ax.gif
Atsakyti