Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Aha, arčiau, Panevėžio raj. :D Nors grybaut irgi iki Kėdainių kartais nusitrenkiu :D 

O tai kuo motyvuoja tą medžių pjovimą?Jei išvis motyvuoja?

Taip taip susiimsim nuo pirmadienio, nes ryt užkviesta kugelio valgyt, tai kokia dar dieta? :D​ 

Atsakyti
Mes kazkada nusitrenkdavom uz Kelmes i miskus,bet dabar nutariau,kad nera ko ,panoseje misku pakanka,va tik nei kelmuciu,nei voverusku,nei baravyku siemet nerasta.. ax.gif
Verdu pomidoru keciupa...naktinedama saldytuva vis ,,patikrinu''...viskas ,pirmadienis grieztai tvarkingas ploja.gif
Kas del medziu-europiniu pinigu ,,isisavinimas''....Motyvavimas buvo pateiktas is gyventoju-issaugoti grazius medzius,jie kaip ir istorinis paveldas....Aplamai galejo sia dali palikti ramybeje,butu pakake pakeisti trinkeles,apgeneti liepas...Bet gi pati supranti,pries valdzia nepapusi....ai,nebenoriu apie tai,jau ir taip liudna pro langus matyti ta ,,tvarkoma''bulvara cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 18 spalio 2019 - 23:51

Labas rytas,

tai vis dar konservuoji- marinuoji :D Aš jau viską sukišau į stiklainius, tik burokų dar liko.Nu i tegu būna, tingiu jau.

Mano vaikutis namie, tai vėl ėdam niekalus :D​ 

Atsakyti
Laba,o as siandien buvau vienam susibegime,po visu ,,proceduru''pietus...veliau tiesiai iki sodo nulekiau,isokau i apranga ir i miska-atsipalaidavau,kelmuciu radau bigsmile.gif ,lenkisku baravykiuku maziuku-patenkinta grizau..Dabar issikrovusiom batareikom sedziu tongue.gif Reikia nusivalyti grybus,o dar ir uzvakuoti...ir valgyt noriu...Teks pavalgius kavos taisytis,kad jegu kiek igauciau ax.gif
Vakavimu pas mane per akis doh.gif Puse siltnamio dar pomidoru turiu,teks zaliu misraines privakuot-MB uzsiprase.O siaip ir as jau tingiu zaistis,atsivakavau siemet kaip niekada.
Dar gerai butu burokeliu su cesnakais pasivakuot....o kur dar mazu morku ,,sutvarkymas''ryt rausiu,teks kazkokia makalose susimastyt....
Atsakyti

Labas, 

po kūgelio +1,4kg.Tikrai taip nesugebi :D 

Aš vis dar gražių batų paieškose :D Per tą laiką du paltus nusipirkau, o batų nėėėr.Šiandien randu, apsidžiaugiu nepersvietnai ir..... nėra mano dydžio.Einu paėst...

Kas yra lenkiški baravykai?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 10 20, 19:44)
<p>Labas, </p><p>po kūgelio +1,4kg.Tikrai taip nesugebi biggrin.gif </p><p>Aš vis dar gražių batų paieškose biggrin.gif Per tą laiką du paltus nusipirkau, o batų nėėėr.Šiandien randu, apsidžiaugiu nepersvietnai ir..... nėra mano dydžio.Einu paėst...</p><p>Kas yra lenkiški baravykai?</p>

irnesakyk.gif sugebu tikrai,dar ir aplenkt galiu tongue.gif Reiketu ir man po parduotuves kada prasinest-reikia batu,va tik beda,kad su aulais negaliu ziuret-blauzda uzsiauginau ...o ka apie grazius ir bekalbet...Palto gal ir reiketu unsure.gif ,bet vis dar kudet ruosiuos,sulieknesiu,kur desiu toki dideli lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif paciai is saves juokas sueme...
Siandien po miska pralaksciau iki kol maciau..MB paskambino ir liepe lekt is misko lauk ax.gif Bet kaip sunku grybus pamatyt,tie lapai juos uzmaskave,o dar mazyciai....patys tie vakavimui rolleyes.gif
Krepsa prisiroviau,vel naktinejimui darbo turiu doh.gif Pakeliui namo i soda uzlekiau,avietes susirinkau,lapus sugrebiau,ismeciau....Rytoj reiketu dabaigt sodo darbus-morkos nerautos,aplinka nedatvarkyta....O istikro tai i miska labiau noriu tongue.gif Uzsivedziau biggrin.gif Lenkiskas baravykas tai-Rudakepuris baravykas - Xerocomus Badius.Isivesk i google parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas ax.gif startavau su.... doh.gif scare.gif topsecret.gif 85,5kg.....vo kaip ...Kolkas be nukrypimu,be dar ne naktis rolleyes.gif
Atsakyti

Sveika, 

startavau su 72,8kg, bet kažkodėl vėl prisiėdžiau :unsure:​ 

Atsakyti
Labas rytas,-700g smile.gif Vakar nakti nusiraminimui dukryte organiniu vaniliniu ledu su sv.avietem israse,veliau is lekstes visi obuoliai pradingo(neskaiciavau kiek ten ju buvo like),dat veliau sviestiniu sausainiu su pekaniju riesutais prikepiau ir keleta su pieno puodeliu suragavau-reikejo isbandyti ar gerai gavosi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 22 spalio 2019 - 08:56
Rytas labas,0g.Vakar nakti 5 obuoliai sunaikinti,pora sausainiu.Vakarienei grybiene vietoj kiausiniu su salotomis.Tikejausi minuso,vakar tiek sportavau:miske pralaksciau,sode puse lysves morku nuroviau...o kur dar naktiniai marinavimai rolleyes.gif Vakar paskutinius sviezius agurkus supjausciau,su svogunais misraines prigaminau,bus greitesniam valgymui,nekaitinsiu puode ax.gif
Siandien miske vel lakstysiu,kelmuciu siek tiek pasirode,reikia susirinkt.Va tik reiketu kokio ieskiklio su pdidinimo stiklu tongue.gif Kaip sunku tuos grybus pamatyti,o kelmutes auga pavieniui,nera taip ,kad prisipjautum nuo kelmo visa krepsa.
...Oneiga,o kur Tu dingus,ka darai?
Atsakyti

Lakstau, kaip be galvos...Rūpesčių visokių.Pavydžiu Tau grybavimo.

Svoris vietoj stovi, bjaurybė :D​ O turėjo krist ir smarkiai, nes viena vakaruška artėja

Atsakyti
Ir kas per vakaruska,kad taip sulieknet reikia? Man irgi verkiant reikia palengvet,jau kaip sau nebepatinku cray.gif Lakstau po miskus,kalnais pakalnem,nieko nepadeda,nei stangrumo,nei lengvumo nematyt unsure.gif
Ryt vel nersiu miskan,jau kaip patinka man ten wub.gif islendu kai jau iziureti nieko nebeimanoma ax.gif Siandien didziausias laimikis ,dirbu dabar issijuosus....Grybu atsargom rimtai apsirupinsiu tongue.gif
Atsakyti