Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2019 09 13, 01:02)
<p>Man linkėt bus galima tik po Naujų, taip kad jokių tortų, Mute, surimtėk tongue.gif  biggrin.gif Balius ne mano.</p><p>Vėl prišlamščiau kumpio, o tada prigėriau vandens.Išpampau, kaip bačka.</p>

Tai dar jauna ,ane mirksiukas.gif ir dar visus siuos metus tokia busi biggrin.gif
O as padauginau vakarienes ax.gif na tikrai perdaug prisikroviau blush2.gif Ir dar pora ,,naktiniu'' obuoliu...negaliu as ju atsisakyti,nu labai jau skanus rolleyes.gif
Tai ryt laukiam minuso mirksiukas.gif
Atsakyti

Teeeeip, jauna :P Net plaukus pasiblondinau, kad dar jaunesnė atrodyčiau, nu kad žilė mažiau matytusi :D 

-400g.

Labs ryts :D​ 

Atsakyti
Labas,ale koks kumpis pas Tave dietinis blink.gif Te 4u.gif O oas mane vienos svarstykles rodo 0,kitos -100g. ax.gif Reikia nakciai pleistra ant burnos klijuotis umn.gif
Atsakyti
Oneiga,ka uz zando kisi? biggrin.gif As tai keleta saldainiu,ir 2diiiiiidelius pomidorus susipjauscius su svoguniuku ir grietine,ir didele rieke batonduones.Dabar mastau ka cia dar sunaikinus rolleyes.gif Zuvis susalus,negi nakti kepsiu...gal ir gana est ax.gif
Kavos isgersiu ir tada bus matyt.
Atsakyti

Labas rytas, 

nu ką ką kimšau? Viską iš eilės, todėl dabar įsispraudžiau į suknę ir kaip koks vėdaras važiuoju baliun :unsure: Da kablus apsiaviau.Nu žiūrėsim kaip čia bus.Gi visą vasarą, tai su sportbačiukais pralaksčiau.Nu bet kaip nors :D

Mute, Tavo sodo vėtra nenusiaubė?Mažu gelbėt reik atvaryt? :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 14 rugsėjo 2019 - 09:28
Labas,pasismagink mirksiukas.gif O man visi savaitgalio planai susijauke,nelinksmas savaitgalis nusimato..ai,gyvenimas...
Vakar soda apziuret nulekiau,viskas tvarkoj smile.gif Avietes nusirinkau,pomidoru su agurkais ir parlekiau.Oi kiek darbeliu nusikelia kitai savaitei :oh:Dar ir svorio numetimas i kita savaite nusikele tongue.gif

Atsakyti

Kažkas blogo nutiko, Mute?

Aš jau po baliaus, sėdžiu, tingiu, kavą geriu ir įkalbinėju save ką nors dirbt.Nu niekaip :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 09 14, 18:03)
<p>Kažkas blogo nutiko, Mute?</p><p>Aš jau po baliaus, sėdžiu, tingiu, kavą geriu ir įkalbinėju save ką nors dirbt.Nu niekaip biggrin.gif </p>

Laiduotuves,ne mano gimine,bet visvien nemalonu..O dar tiek visko priplanavus buvau doh.gif Jau kaip pasiilgau linksmu progu...
Tai va,galvojau,kad baliavosi iki ryto,prisipirkau kruasanu,ledu,riesutu...Gi mastau,jus su Jurgiskiu nesidietinsit,o ko as prastesne tongue.gif Ko taip greitai balius baiges?Gal vaikiska svente buvo?
Sedziu visa apsalus..svajoju.kaip gerai butu kokios silkutes su karstomis bulvytemis rolleyes.gif arba nors kokio kumpio,ar sonines...nieko suraus neturiu ax.gif

Atsakyti

Laba, 

taip, vaikiška :D Karalaičiui jau 1m :wub: Pabaliavojo, torto padrabstė, dovanas išpakavo ir spakainas nulūžo :D 

Pas mane 0, bet bus +, nes didžkukulius darau.Užplaukė kažko.Dar grybaut buvau nulėkus.Be reikalo, nieko nėr.

Tu dejuoji, kad kumpio neturi, o aš net duonos namie neturiu.Niekur neisiu, tingiu :D​ 

Atsakyti
Tai smagi svente smile.gif Kaip noriu didzkukuliu,kam ta duona kai juos gamini...ex apsipavydejau....
Ryt pliusas ir pas mane,privalgiau visko ko dave ax.gif
Rytojui turiu arbuzo,persiku,obuoliu...nezinau ka rinktis rolleyes.gif
Sedziu priekompo,renkuosi skalbimo masina ir zoliapjove...jau ir galva susisuko,nebeissirenku..Man labiau patinka rinktis kai gali paciupinet...
Nuraminai,kad grybu neradai,nors sekmadieni ir neturejai ju rasti,visi isrinkti mirksiukas.gif

Kazko labai noriu,o ko nezinau unsure.gif
Atsakyti

Laba,

+500g.To ir reikėjo tikėtis :rolleyes:​ 

Atsakyti
Laba,pas mane rimciau tongue.gif +1,1kg ax.gif Vakar buvau galva pametus del edimo doh.gif
84,4kg ,vo kaip,, pasidarbavau'' cool.gif
Atsakyti