Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

blink.gif kur visos dingot blink.gif As pirmadieni pasitikau su 83,7kg blink.gif Siandien kaip ir pakenciamai atsilaikiau...gal kiek padauginau obuoliu,labai jau tie auksiai skanus ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

niekur nedingau, užsiknisau su tais pomidorais :D 

Startavau vakar su 71,8kg :blink:​ Labai svaitgalis sotus buvo.Šiandien -400g.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 09 10, 07:50)
<p>Labas rytas,</p><p>niekur nedingau, užsiknisau su tais pomidorais biggrin.gif </p><p>Startavau vakar su 71,8kg blink.gif Labai svaitgalis sotus buvo.Šiandien -400g.</p>

Labas,as naktineju,o Tu austant kelies blink.gif Net pavydu!Ka gero is pomidoru darai?
-600g,reiketu abzoriskuma ramint ir obuoliu maziau grauzt ax.gif
Atsakyti

Ai, būna tokių dienų, kai anksti turiu pradėt dirbt.O dabar jau sėdžiu ištežus.

Pomidorus savo sultyse dariau.Labai tingiu, tai kas lengviausia apsiėmiau :D 

Suvalgiau 4 bulvinius blynus :unsure: Nu užsinorėjau, kaip mažas vaikas :D​ 

Atsakyti

Labas, as sia savaite kazkaip nespeju su laiku, reik isivaziuot, grisiu nuo pirmadienio :D nepabekit toli nuo manes :mirksiukas:​ 

Atsakyti
...parsivilkau namo,tikraja ta zodzio prasme tongue.gif Kol sode darbuojuos ir jegu ,ir noro pakanka,o vat namo viska sutempti....Dabar kavos dideli puoda apsikabinus sedziu ir misliju ,nuo kurio galo koncervavima pradet hmm.gif Taip tingiu,bulviniu blynu noriu,ar nors keptu bulviu su spirguciais rolleyes.gif
Jurgiskis pasivaideno,tvarkele biggrin.gif As kolkas nenukrypau nuo dietos meniu,dabar kepsiu batonduone tongue.gif turetu gautis kazkas panasaus i ciabata ax.gif Pasipjaustysiu pomidoriuku ,svoguno,uzsimesiu grietinikes ir pacepsesiu tongue.gif Mastau,kad tingiu kiausinius virt,apseisiu be ju.
Oneiga,kaip darai pomidoru sultis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 10 rugsėjo 2019 - 20:53

Labas rytas,

0.Blynai bulviniai...

Mute, jei darau sultis, tai malu pomidorus su tokia kaip mėsmale, kaip sulčiaspaude.O jei pomidorus savo sultyse, tai tiesiog nuplikau, odę nulupu, jei dideli, pasmulkinu, viską į puodą ir paverdu 5-10 min.1l tos buzos dedu 1a.šaukštelį druskos.Į stiklainius ir vsio :D​  

Atsakyti
Labas,+200g.Reikejo geriau ir man kokiu bulviniu blynu,o ne obuoliu vakare pavalgyt unsure.gif
Siandien labai saziningai pietums patiekaliuka pasigaminau:pasipjausciau pomidoru,uzdejau ant virsaus grudetosios( induka),pora riekeliu naminesbaltos duonos,puodas balintos kavos.
Pusrycius pramiegojau ax.gif Vakarienei kepsiu ketvirciukus.Dar leksiu iki sodo pasportuot..Ryt minuso lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,siandien 0,padauginau batono,o ir obuoliu vel privalgiau ax.gif
Atsakyti

+300g.Aš nebežinau ko padauginau :unsure: .

Man gi pasipuošt savaitgalį reiks, o aš vis pliusuoju....Einu lipnios juostos, klijuosiu ant žabtų.Tik kažin ar ir tos nesuėsiu :hmm:​ 

Atsakyti
Tai kada bigsmile.gif birthday.gif ?Kada bus galima linket mirksiukas.gif
As vakar nakti irisiuku prikramciau ax.gif Dabar vakgyt noriu,o nieko greitai paruosiamo neturiu,viskas uzsaldyta....kaip istvert nenugriebus ko netinkamo unsure.gif
Atsakyti

Man linkėt bus galima tik po Naujų, taip kad jokių tortų, Mute, surimtėk :P  :D Balius ne mano.

Vėl prišlamščiau kumpio, o tada prigėriau vandens.Išpampau, kaip bačka.

Atsakyti