Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Parsiradai ir gerai smile.gif Mes matai is to rupestelio ir prisivalgom ne i tema ax.gif
Tai nuo siandien vakaro gal nebeedam ?rolleyes.gif
Keciupa verdu,agurkus marinuoju...lupsiu obuolius...nezinau kaip cia ju neuzkabint unsure.gif Ryt ruosiuosi dideliam pasportavimui sode,gal ta proga issijudinsiu is sastingio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 04 rugsėjo 2019 - 18:45

O aš parduotuvėj pasportavau.Nusipirkau suknę durtą nuo liemens.Nu bet liemens tai neturiu :hmm: Daba galvoju, gal nuo tų kiaušinių visai suvištėjau.Varau namo, žiūrėsiu ką naminis veidrodis sakys.Eina sau tie baliai...Jis už savaitės, tai gal sukūsiu :lol: 

-700g, bet nežinau ar tiesą sako svarstyklės.

Mute, staigiai pasidalini savo energija, o tai mano daržovės atsidurs komposte.Nu kaip neturiu noro ką nors daryt, negaliu.Dirbu dantis sukandus.

Atsakyti

Labas, pas mane -500g :)​ 

Atsakyti

Grįžo jurgiškis- dingo Mutė.Kas čia dabar yyyyyyr???Nu gerai neprašysiu niekuo dalintis, tik pareik :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 09 05, 23:48)
<p>Grįžo jurgiškis- dingo Mutė.Kas čia dabar yyyyyyr???Nu gerai neprašysiu niekuo dalintis, tik pareik biggrin.gif </p>

..pareinu,nepanikuok biggrin.gif Buvo diena nenumatytu rupesteliu...sode nepasportavau..
O ryte +400 ax.gif
Tai kada TORTADIENIS?Gal ta proga ir mes sukusim tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,-100g.Nesekas man tvarkingai laikytis,jauciu,kad ir kita savaite vel 1oji ax.gif
Gal siandien ,,pasportuosiu ir kazkiek daugiau sudeginsiu kcal,t.y. gramu rolleyes.gif
Atsakyti

+400g :rolleyes: 

Laba

Atsakyti
...laba...siandien visa diena sudirbta per ta migrena cry.gif Tik dabar baigiu atsigauti,jegu ner,jusu ner,...Teks iki kokio Lidlo nulekt tongue.gif
Sios dienos svorio neuzskaitau,mat ten tik skysciai susilaike..O ju visi 800g.
Atsakyti

Laba,

-400g.Vaikšto čia jie pirmyn atgal :D​ 

Uoj, Mute, kaip negerai Tau.Tikrai varyk į Lidlą, gal pagerės :D 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 09 07, 17:39)
<p>Laba,</p><p>-400g.Vaikšto čia jie pirmyn atgal biggrin.gif </p><p>Uoj, Mute, kaip negerai Tau.Tikrai varyk į Lidlą, gal pagerės biggrin.gif </p>

...niekur nelekiau,prasivoliojau,pramiegojau diena ir tiek.Avizines koses diena siandien pas mane ,nieko skanaus namie nebelike.Gal ir gerai ax.gif
Ryt lietu pranesa,jei pasitvirtins prognozes liksiu be sportavimo unsure.gif Savaitgalis sudirbtas doh.gif
Atsakyti

Mute, kaip jautiesi?Jei geriau, tai atvaryk pas mane tų velnio pomidorų sutvarkyt, ką?Aš vafliukų iškepsiu, karamelės prišvirkšiu.Sutariam? :D 

+300g.Ryt pirma savaitė.Kaip keista, ane :D​ ?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 09 08, 16:44)
<p>Mute, kaip jautiesi?Jei geriau, tai atvaryk pas mane tų velnio pomidorų sutvarkyt, ką?Aš vafliukų iškepsiu, karamelės prišvirkšiu.Sutariam? biggrin.gif </p><p>+300g.Ryt pirma savaitė.Kaip keista, ane biggrin.gif ?</p>

Jau issikapsciau,ta proga ledu prisivalgiau...belekiek rolleyes.gif Buvau sode,prisportavau,obeli nurinkau,si bei ta patvarkiau...Greitai temsta,nespeju nieko apart derliu susirinkus namo ji tempti.Tad pomidoru ir pas mane visur prikrauta doh.gif
Sianakt paskutinius agurkelius supjauscius uzmarinavau-ryt vakuosiu.Dar rytojui pagal plana pomidoru keciupo gamyba,leco gamyba,sulciu spaudyba tongue.gif Idomu ar ka is to saraso padarysiu ax.gif
Ai dar problemos uzgriuvo,nusibaige zoliapjove su skalbianke. Kad taip lasiakai nusibaigtu,t.y. istirptu rolleyes.gif
Tai ryt visos i 1aja mirksiukas.gif Jurgiskis gal nepabego unsure.gif
Atsakyti